E36-boxxeris
nav bildes
botsboxxeris rakstīja:Vel lieku, kaut kas pisasK.F. rakstīja:nav bildes
Kas tā par vājprātīgu lūpu priekšā?!
Salons izskatās ok
Salons izskatās ok
Salons tiešām labs izskatās!
Lūpa kā sētniekam lāpsta
Lūpa kā sētniekam lāpsta
Salons smuks
Likās kad senāk iepirki viņu. Tā lūpa lkm gaumes lieta, galigi neiet pie sirds, bet nu ari nav tik traģiski
3,45 ir stock reduktors, pie simta tev vajadzetu but 3.1k apgriezieni motoram, bet automatam orģināli nāk 4.45 un tur tev uz simta butu vairak ka 4,5k
motoru atstasi to pašu? Kadi diski karojas?
Likās kad senāk iepirki viņu. Tā lūpa lkm gaumes lieta, galigi neiet pie sirds, bet nu ari nav tik traģiski
3,45 ir stock reduktors, pie simta tev vajadzetu but 3.1k apgriezieni motoram, bet automatam orģināli nāk 4.45 un tur tev uz simta butu vairak ka 4,5k
4.44 iekš e36 nāk tikai 1.6/1.8 automātiem un pie 100km/h būtu jābūt ap 4.900 apgr. Atkarīgs arī no riepu izmēra un kārbas ratioboxxeris rakstīja:Tā lūpa tāpat sen jau ir salausta domāšu ko citu.Lācis rakstīja:Salons smuks
Es nezinu precīzi cik viņš iss, ir tā ka 4 robā 90km/h 4k.
Es domāju par dzinēju no e46 2.5
Par diskiem nezinu, līdz tiem vel tik tālu kā līdz Ķīnai
Kāpēc tāda dzinēja izvēle?
Lūpa galīgi interesanta
Veiksmi darbos, ceru, ka izveidosies kas skatāms
Veiksmi darbos, ceru, ka izveidosies kas skatāms
boxxeris rakstīja:Tad tu esi tas malacisReinis159 rakstīja:Skatos mans iepriekšējais bmw stāv fonā. FA-1569
Pēc tā kā biji vilcis vadus mūzikai brīnos, ka tā mašīna nenokurējās. Čakarējoties ar viņiem visu dienu, tiešām dusmu uzsita uz tādiem kā tevi
Es jau to mašīnu nopirku ar tādu vadu jucekli, man roka necēlās tur pistie*
BMW - Best Motorsport Weapon