Bērītis :D
Mauritius Blue E36 320 Vanoss, 94. gada novembris
Ādas salons, 4x el. logi, klimata kontrole, bloķējošais reduktors.
Normāli 15" diski, kas nejāj hadeni
Īpašumā kopš 2010. gada jūlija. Latvijā kopš 2007. gada, nācis no Itālijas.
Jāspiež uz bildes, lai apskatītu lielāku
Ādas salons, 4x el. logi, klimata kontrole, bloķējošais reduktors.
Normāli 15" diski, kas nejāj hadeni
Īpašumā kopš 2010. gada jūlija. Latvijā kopš 2007. gada, nācis no Itālijas.
Jāspiež uz bildes, lai apskatītu lielāku
Pēdējais labojis uteo - 30 Dec 2011, 19:01, kopā labots 13 reizes.
Smuks saloninjsh! Izskataas kopts auto!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kopju un loloju, kad būs liekāka nauda, tad tiks nomainīta oranžā optika :)
jaa salons tochna labs, taads luksuss variants izskataas. Vaidzeet vel vismaaz prieksheejo M bamperu, tad uzreiz skats mainiitos!
Nu vajadzētu, bet pagaidām studentam nav tādas liekas naudas
Nevajag to ///M buferi! Drīz ar uguni būs jāmeklē žurči ar parastajiem bamperiem...
Smuks auto ar gandrīz perfektu salonu... Pāris sīkumus es tur gan pārtaisītu. Kaut vai sēdekļu aizmugures melnas... Nu bet - gaumes lieta!
Smuks auto ar gandrīz perfektu salonu... Pāris sīkumus es tur gan pārtaisītu. Kaut vai sēdekļu aizmugures melnas... Nu bet - gaumes lieta!
Striideeshos ar teviim Marux, vajad zhurkaam M bamperus, ar viniem auto izskataas top zustand! Pirms man nebija M bampera ari domaaju ka man vinu naf nevajg, bet tagad kad man taads ir uz parasto bamperu pat skatiities negribu.
Pilniba tev piekritu!
Vienkars un simpatiska zurka
Vienkars un simpatiska zurka
Pēdējais labojis gincha - 14 Mar 2011, 23:19, kopā labots 1 reizi.
Ar mani bija taapataasArchizlv rakstīja:Striideeshos ar teviim Marux, vajad zhurkaam M bamperus, ar viniem auto izskataas top zustand! Pirms man nebija M bampera ari domaaju ka man vinu naf nevajg, bet tagad kad man taads ir uz parasto bamperu pat skatiities negribu.marux rakstīja:Nevajag to ///M buferi! Drīz ar uguni būs jāmeklē žurči ar parastajiem bamperiem...uteo rakstīja:Nu vajadzētu, bet pagaidām studentam nav tādas liekas naudas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Salons pa smuko!
Benzīna cenai atbilstoš braucamais!
Benzīna cenai atbilstoš braucamais!
Aha, tikai rij tikpat cik 2.5
marux - zinu ka ir daudz sīkumu ko tur uzlabot, bet viss prasa
Ruu - nu jā tāpat vien vidējais ap 10l sanāk, jo pārsvarā uz vietas īsus gabalus tik vizinos
Ruu - nu jā tāpat vien vidējais ap 10l sanāk, jo pārsvarā uz vietas īsus gabalus tik vizinos
Nu man jauktais 9ņi.
nu labi, nebūsim tik sīkumaini, es teicu aptuveno, jo nekad īsti neesmu rēķinājis precīziRuu rakstīja:Nu man jauktais 9ņi.
Ruu rakstīja:Aha, tikai rij tikpat cik 2.5
Bet nu tā īsti nevar apgalvot, jo patēriņa nelielā starpība to mēr summējās un ietaupījums snāk!
Bet mazāk rij kā 2.8.!
Nu 2.8 jau itkā vis ekonomiskākais esoterda rakstīja:Ruu rakstīja:Aha, tikai rij tikpat cik 2.5
Bet nu tā īsti nevar apgalvot, jo patēriņa nelielā starpība to mēr summējās un ietaupījums snāk!
Bet mazāk rij kā 2.8.!
Draugam e46 ziemā ar slidināšanos katrā līkumā vidējo rādija 9.9
Nu 2.8 jau itkā vis ekonomiskākais esot
Draugam e46 ziemā ar slidināšanos katrā līkumā vidējo rādija 9.9 [/quote]
Moš attiecībā pret jaudu- tā arī ir, bet nejau pret benzīna cenām un patēriņu!
Draugam e46 ziemā ar slidināšanos katrā līkumā vidējo rādija 9.9 [/quote]
Moš attiecībā pret jaudu- tā arī ir, bet nejau pret benzīna cenām un patēriņu!