Uzliku sedinatas atsperes, bet joprojam parak augsti.
Sveiki, ieliku aizmugure sedinatas atsperes , bet auto joprojam ir parak augsti. Nekadu starpliku nav. Rodas jautajums , varbut amortiatori tadi ? jo atsperes staveja uz citas e36 un bija loti zemu. Vienigas tagad stav bez dzineja , varbut svara vel maz.
E36 2.0 sedan-E36 2.0 coupe-E36 2.0 coupe-E30 1985 sedan-E38 730d -E36 M 2.8 sedan -E36 compact
Iecelsi motoru - nosēdīsies. + vienmēr uzliekot sēdinātās un kādu laiku pabraukājot viņas vēl nedaudz sasēžas.
Amortizatori tev neiespaidos augstumu.
Vienkārši atsperēm pārāk mazs sēdinājums
Nu un protams, ka svars ir ļoti svarīgs, ja tev nav motors, tad tas arī var būt iemesls, bet jāskatās arī kāda tev virsūve un kāda viņam, arī kāds motors tev un kāds viņam. Ja tev aizmugurē ir 2.8 setups ar lielo reduktoru, pusasīm, bremzēm, dirsa smagāka, vairāk nosēžas, ja tev stāv 1.6 kur viss maziņš, tad būs augsak
Es asavam auto tagad esmu noņēmis visas virsbūves daļas, motors pat ir iekšā un dirsa uzcēlās par kāiem 4-5 cm gaisā
Nu un protams, ka svars ir ļoti svarīgs, ja tev nav motors, tad tas arī var būt iemesls, bet jāskatās arī kāda tev virsūve un kāda viņam, arī kāds motors tev un kāds viņam. Ja tev aizmugurē ir 2.8 setups ar lielo reduktoru, pusasīm, bremzēm, dirsa smagāka, vairāk nosēžas, ja tev stāv 1.6 kur viss maziņš, tad būs augsak
Es asavam auto tagad esmu noņēmis visas virsbūves daļas, motors pat ir iekšā un dirsa uzcēlās par kāiem 4-5 cm gaisā
Pag ko?edzis rakstīja:Amortizatori tev neiespaidos augstumu.
Ko maina aizmugurē tas, vai tur ir 1.6 piekare vai 2.8 piekare?
Tas viss tač neietekmē augstumu, jo stāv uz riteņiem. Ja to visu piekari sametīsi bagažniekā, tad gan jā, augstums izmainīsies.
Vai arī esmu slinkojis fizikas stundās?
Drīzāk, ka esi slinkojis fizikas stundās!ValtersD rakstīja:Pag ko?edzis rakstīja:Amortizatori tev neiespaidos augstumu.
Ko maina aizmugurē tas, vai tur ir 1.6 piekare vai 2.8 piekare?
Tas viss tač neietekmē augstumu, jo stāv uz riteņiem. Ja to visu piekari sametīsi bagažniekā, tad gan jā, augstums izmainīsies.
Vai arī esmu slinkojis fizikas stundās?
Vienīgā detaļa kas neietekmē slodzi uz atsperi ir plaukts uz kura atspere stāv un viss pārējais, kas stiprinās pie plaukta - stupica, bremzes, ritenis...
Man m50b20 coupe stoka. par to ka nosezas pec laika esmu pats pamanijis. nu ceru ka ieliksu dzineju iemetisu paris betona blokus un bus viss 4etka
vell atcerejos, tur bija mazas gumijas plaksnes tam ari jabut, lai atspere nestaigatu ?
vell atcerejos, tur bija mazas gumijas plaksnes tam ari jabut, lai atspere nestaigatu ?
E36 2.0 sedan-E36 2.0 coupe-E36 2.0 coupe-E30 1985 sedan-E38 730d -E36 M 2.8 sedan -E36 compact
Tām plāksnēm jābūtSasha009 rakstīja:Man m50b20 coupe stoka. par to ka nosezas pec laika esmu pats pamanijis. nu ceru ka ieliksu dzineju iemetisu paris betona blokus un bus viss 4etka