E36-Uga coupe 320i
Sveiki
Kādu mēnesi atpakaļ iemainīju savu kūtiņu pret kupeju, kutiņai nāca skate virsū un izdomāju ielikt pārdošana, un tad viens piedāvāja kupeju, satikāmies un tajā pašā vakarā arī samainījām tiku pie kupejas ar jaunu skati
Tad nu pat auto:
320i 1994 gada kupeja, tumši zila, motors m50b20 vanos
Pa brīnumam palīdu apakšā un tiešām nebija īsti kur piesieties par rūsu tā kā plānā ir nedaudz paslīpēt kur ir kāds rusas pleķis un tad visu apakšu pārklāt no jauna ar grabuli, rusa ir uz abiem spārniem, bet visticamāk netaisīšu viņus, labāk būs nopirkt citus;) kad tika iegādāts auto tad viņam bija nedaudz sista priekš, precīzāk buferis bija zaļā krāsā un brille bija salocīta un norusejusi nu diezgan jāpiestrādā pie vizuālā ir visādas sīkās biksītes un skrāpējumi:)
Salons- tur īsti pat nav par ko viņu pastāstīt, viss slikti apšilkas pieskruvetas ar samareziem, viss ir atlipis, griestiem vispār nav audums:D nu tur arī būs japieliek roka.
Pagaidām ko esmu izdarījis, tika nomainīti bremžu kluči un aizmugurē amortizatoru atbalsti
Plāni : nu plānots pa vasaru ir auto pilnībā pārkrāsot, ielikt ādas salonu un pārlīmēt griestus un pa motoru runājot gribētos ielikt kaut ko jaudīgāku, vai atstāt tādu pašu tikai visu pārlasīt, bet nu pagaidām šis iet, tāpēc neiespringstu par motoru:D
Kādu mēnesi atpakaļ iemainīju savu kūtiņu pret kupeju, kutiņai nāca skate virsū un izdomāju ielikt pārdošana, un tad viens piedāvāja kupeju, satikāmies un tajā pašā vakarā arī samainījām tiku pie kupejas ar jaunu skati
Tad nu pat auto:
320i 1994 gada kupeja, tumši zila, motors m50b20 vanos
Pa brīnumam palīdu apakšā un tiešām nebija īsti kur piesieties par rūsu tā kā plānā ir nedaudz paslīpēt kur ir kāds rusas pleķis un tad visu apakšu pārklāt no jauna ar grabuli, rusa ir uz abiem spārniem, bet visticamāk netaisīšu viņus, labāk būs nopirkt citus;) kad tika iegādāts auto tad viņam bija nedaudz sista priekš, precīzāk buferis bija zaļā krāsā un brille bija salocīta un norusejusi nu diezgan jāpiestrādā pie vizuālā ir visādas sīkās biksītes un skrāpējumi:)
Salons- tur īsti pat nav par ko viņu pastāstīt, viss slikti apšilkas pieskruvetas ar samareziem, viss ir atlipis, griestiem vispār nav audums:D nu tur arī būs japieliek roka.
Pagaidām ko esmu izdarījis, tika nomainīti bremžu kluči un aizmugurē amortizatoru atbalsti
Plāni : nu plānots pa vasaru ir auto pilnībā pārkrāsot, ielikt ādas salonu un pārlīmēt griestus un pa motoru runājot gribētos ielikt kaut ko jaudīgāku, vai atstāt tādu pašu tikai visu pārlasīt, bet nu pagaidām šis iet, tāpēc neiespringstu par motoru:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Prasītos pēc R17 un savādākas stūres, bet visā visumā izskatās laba. Pats vienmēr esmu gribējis kupeju.
Pāris bildes no no priekšas uzlabošanas, zinu daudziem nepatīk baloniņi, bet tā kā gan jau ka likšu m buferi priekšā un auto pašu pārkrāsošu, tad vienkārši uz ātro taisīju lai vismaz izskatās nedaudz labāk:D
Tā izskatījās sākumā Kad biju laukos tad bija laba saulaina diena un nebija sniegs, bet protams kad sāku skrūvēt nost buferi un brilli tad nez no kurienes uzradās tāds sniegs un putenis:D
Tā izskatījās sākumā Kad biju laukos tad bija laba saulaina diena un nebija sniegs, bet protams kad sāku skrūvēt nost buferi un brilli tad nez no kurienes uzradās tāds sniegs un putenis:D
Nu plani jau ir, vai nu r16 vai r17, un šos atstāt kā ziemas diskus, un par stūrī arī piekrītu5STAR rakstīja:Prasītos pēc R17 un savādākas stūres, bet visā visumā izskatās laba. Pats vienmēr esmu gribējis kupeju.
Kas ar salonu darās?
Da1ris rakstīja:Kas ar salonu darās?
Nu parastais drēbju salons, ar izsmēķētiem caurumiem, un uz apšilkām izskatās ir uz uzlimets dvielis
Pāris bildes atradu
Redzēts dzīvē, izskatās jau sterils, tik tas spārns pēc remonta sauc, pēc tam pēc metinātāja sauks
Tad nu man viens tāds jautājums, centrālās atslēgas pults jāliek diezgan tuvu logam lai atslēgtu, tad nu izdomāju nopirkt jaunu bateriju, bet saskāros ar tādu problēmu ka īsti nevaru atrast nekur tādu bateriju
Varbūt kāds zinu kur varētu tādu dabūt(skatīt bildē)
Argus. Ūnijas ielā.Uga rakstīja:Tad nu man viens tāds jautājums, centrālās atslēgas pults jāliek diezgan tuvu logam lai atslēgtu, tad nu izdomāju nopirkt jaunu bateriju, bet saskāros ar tādu problēmu ka īsti nevaru atrast nekur tādu bateriju
Paldies:)ElvijsR rakstīja:Argus. Ūnijas ielā.Uga rakstīja:Tad nu man viens tāds jautājums, centrālās atslēgas pults jāliek diezgan tuvu logam lai atslēgtu, tad nu izdomāju nopirkt jaunu bateriju, bet saskāros ar tādu problēmu ka īsti nevaru atrast nekur tādu bateriju
Kaut kad tādu nopirku pulksteņu un citu štruntu veikalā.
Depo arī jābūt, pat vairāki varianti..