E36-futureghost12
Tātad savu melno sedanu ieguvu 12.04.2016 briesmīgā paskatā
Pēc pases 318 94g bet iecelts 320
Mašīs salons izārdīts, atsperes ir apgrieztas un amīts dursta bageni
Reikas sūknis nokauts un ritošā spocīgā paskatā. Nomplektā nāca tikai elektriskie logi.
Plānots savest kārtībā ritošo daļu un ielikt kārtīgu salonu un apdari.
Tākā auto nāca bez jebkādas audio sistēmas un tumbām tad sarakstā arī tas.
Pēc pases 318 94g bet iecelts 320
Mašīs salons izārdīts, atsperes ir apgrieztas un amīts dursta bageni
Reikas sūknis nokauts un ritošā spocīgā paskatā. Nomplektā nāca tikai elektriskie logi.
Plānots savest kārtībā ritošo daļu un ielikt kārtīgu salonu un apdari.
Tākā auto nāca bez jebkādas audio sistēmas un tumbām tad sarakstā arī tas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis futureghost12 - 17 Apr 2016, 19:47, kopā labots 1 reizi.
Izskatās pec tolmeta.
Saliec vairāk bildes
ko tu uzreiz tik negatīvi Veiksmi darbosLawwr rakstīja:Izskatās pec tolmeta.
Sāc ar normāla gaisa filtra uzlikšanu. Šitais ir pilnīgs kolhozs.
Kāds ir šī topika mērķis?
Beha tiktiešām ir sliktā tehniskā stāvoklī, bet palīdzēšu uzcelt un savest visu kartībā. Būs arī fotkas so no wories
Kādeļ netaisīt topiku ,kad kaut kas būs savests kārtībā, lai cilvēkiem ir uz ko paskatīties?
Šādas miskastes katru dienu uz ielas var redzēt. Neesmu sajūsmā
Šādas miskastes katru dienu uz ielas var redzēt. Neesmu sajūsmā
Ziniet man piemēram nu, nav tas skatīties, uz jaunu topiku kur mašīna ir jau sataisīta bomba. Topiku izlasa un var teikt uzreiz aizmirst.
Bet interesantāk ir lasīt,Ka lai no da jebkāda rūsas kluča sataisa Labu,skatāmu automobili.
Bet interesantāk ir lasīt,Ka lai no da jebkāda rūsas kluča sataisa Labu,skatāmu automobili.
BMW - Best Motorsport Weapon
+ . Savādāk kada butu jega no šiem topikiem un darāmo lietu saraksta, vismaz var redzēt projektus un to tapšanu. Un šaubos vai cilvekam kas tiko pievienojies e36 lapai ir patīkami lasīt kautkādus liekus heitus utt. Visu cieņu.Reinis159 rakstīja:Ziniet man piemēram nu, nav tas skatīties, uz jaunu topiku kur mašīna ir jau sataisīta bomba. Topiku izlasa un var teikt uzreiz aizmirst.
Es no mašīnām personigi neko daudz nesaprotu , merķis bija lai saklausitu kadus ieteikumus , katrs sīkums var palīdzēt .
Cilvēkiem patīk paskatīties projektus, tieši tādēļ arī šeit citi taisa topikus un iesāk jau ar kaut kādiem padarītajiem darbiem un mērķiem.AlphaSef rakstīja:+ . Savādāk kada butu jega no šiem topikiem un darāmo lietu saraksta, vismaz var redzēt projektus un to tapšanu. Un šaubos vai cilvekam kas tiko pievienojies e36 lapai ir patīkami lasīt kautkādus liekus heitus utt. Visu cieņu.Reinis159 rakstīja:Ziniet man piemēram nu, nav tas skatīties, uz jaunu topiku kur mašīna ir jau sataisīta bomba. Topiku izlasa un var teikt uzreiz aizmirst.
Tavos uzskatos nopirkt beigtu žurk un nomainīt viņai bukses, ielikt salonu ir projekts? Manos tas nav projekts.
Lai arī ļoti daudzi topiki apraujās tikai ar tukšiem vārdiem, ieej šajā sadaļā un papēti cik daudz ir topiki, kuri nav tikuši tālāk par pirmo lapu.
Paskatoties uz tavu topiku - Nekas nav izdarīts un jau stāv, ka maini pret E46 Tad kāda jēga ir taisīt topiku, ja tu neko neesi izdarijis un vispār no tās mašīnas gribi atkratīties?
Es protams novēlu visu to labāku un arī ceru redzēt Latvijā daudz vairāk skaistus un sakoptus E36 un cilvekus, kuriem tie tiešām patīk. Bet nu šīs ir manas domas par konkrētu gadījumu.
Šis ir tas par ko es runāju. (es te tā varētu vēl daudz tos linkus samest)
viewtopic.php?f=18&t=4338
viewtopic.php?f=18&t=4379
viewtopic.php?f=18&t=3579
viewtopic.php?f=18&t=4378
viewtopic.php?f=18&t=4345
viewtopic.php?f=18&t=4344
viewtopic.php?f=18&t=4329
Piekrītu... Mans koments nebija heits - tas filtrs un kā viņš ir uzlikts patiešām ir kolhozs. Tas tev jaudu tikai atņem nevis dod kaut ko klāt.
Bet tas, ka šādi topiki nekādu baigo ļaunumu nenodara gan ir tiesa. Parasti no šiem gadījumiem ir tikai divi iznākumi. Vai nu pilnīgs gateris ar žiletēm un krāsainajiem enģeļiem, vai arī uzcelts auto. Bet ja būs pirmais variants, tad arī labi, jo citiem jautri paņirgt! Klubā jau nav jāņem.
Bet tas, ka šādi topiki nekādu baigo ļaunumu nenodara gan ir tiesa. Parasti no šiem gadījumiem ir tikai divi iznākumi. Vai nu pilnīgs gateris ar žiletēm un krāsainajiem enģeļiem, vai arī uzcelts auto. Bet ja būs pirmais variants, tad arī labi, jo citiem jautri paņirgt! Klubā jau nav jāņem.