E36 - ER
Sveiki kluba biedri.
Ilgi nevarēju saņemties bet tomēr izdomāju atrādīt jums savu mazlitrāžas e36. Nopirku pagājušajā ziemā, nekas daudz ko stāstīt nebūs, 1991. gada sedans, diamondswarch krāsa, ar pāršūtu salonu, 2.0 bez vanosa, manuālis, no elektrikas nav nekā, bet tas tiek jau labots.
Godīgi sakot izvēlējos tieši šo auto, jo apskatot citus sapratu kas ir kapi un kas vēl nav. Tomēr bija samērā komfortabls, nekas negrabēja, nesita, nečīkstēja un nejuka ārā. Dotajā brīdi ļoti patika salons, krāsa, kas bija it ka tumša bet ne melna(cosmoscharch man ne īsti)diski R17 un cenai arī nebija ne vainas Apskatot vairākus citus auto tomēr atgriezos pie šī. Tehniskais stāvoklis ir pārsteidzoši labs, kad pirku zināju ka jāmaina bremzes aizmugurē ko arī izdarīju un zināju ka sliekšņi nebija tie dzīvākie. Kad nopirku auto, tam bija manuālā lūka kura nestrādāja. Tā nu iegādājos elektrisko lūku un visu izjaucu, satīrīju un tagad viss šancē. Vēl gaidu no vecā īpašnieka elektrisko logu swapu.
Ikdienā gan sanāk pārvietoties ar Saabu, tur gan ir visas ekstras(pat ventilējamie beņķi) un zem pārsega 250hp taču bembim ar nav ne vainas
Dienā kad nopirku un tad tālāk kaut kādi random snapi Šis ir mans sēdinājums ar trīs cilvēkiem aizmugurē šī tad nu ir pēdējā uzņemtā bilde kā auto šobrīd izskatās. Pieliku lūpu, uzreiz cits skats un protams mans labākais draugs bagāžniekā Noteikti vēlēsieties dzirdēt par plāniem. Nu šobrīd nebriest nekas īpašs, protams ir jau vēlmes kā visiem m-paka, sliekšņu uzlikas, koiloveri, st5 utt bet reāli domāju šobrīd savām rokām atsvaidzināt diskus kas ir diezgan reti LV sastopami: ir doma par sepang bronze centru ar pulētiem plauktiem, lūdzu izsakiet savas domas kas varētu piestāvēt, jo nevaru izlemt Un tad tālāk būs noteikti kautko jāpadara ar tehnisko stāvokli jo vasaras beigās beidzās TA. Un vēl meklēju sev vasaras riepas ar zemāku profilu jo šobrīd ir gan labas m+s bet 225/45, bet meklēju 205/40.
Bet tas tā arī pa lielam ir viss
Ilgi nevarēju saņemties bet tomēr izdomāju atrādīt jums savu mazlitrāžas e36. Nopirku pagājušajā ziemā, nekas daudz ko stāstīt nebūs, 1991. gada sedans, diamondswarch krāsa, ar pāršūtu salonu, 2.0 bez vanosa, manuālis, no elektrikas nav nekā, bet tas tiek jau labots.
Godīgi sakot izvēlējos tieši šo auto, jo apskatot citus sapratu kas ir kapi un kas vēl nav. Tomēr bija samērā komfortabls, nekas negrabēja, nesita, nečīkstēja un nejuka ārā. Dotajā brīdi ļoti patika salons, krāsa, kas bija it ka tumša bet ne melna(cosmoscharch man ne īsti)diski R17 un cenai arī nebija ne vainas Apskatot vairākus citus auto tomēr atgriezos pie šī. Tehniskais stāvoklis ir pārsteidzoši labs, kad pirku zināju ka jāmaina bremzes aizmugurē ko arī izdarīju un zināju ka sliekšņi nebija tie dzīvākie. Kad nopirku auto, tam bija manuālā lūka kura nestrādāja. Tā nu iegādājos elektrisko lūku un visu izjaucu, satīrīju un tagad viss šancē. Vēl gaidu no vecā īpašnieka elektrisko logu swapu.
Ikdienā gan sanāk pārvietoties ar Saabu, tur gan ir visas ekstras(pat ventilējamie beņķi) un zem pārsega 250hp taču bembim ar nav ne vainas
Dienā kad nopirku un tad tālāk kaut kādi random snapi Šis ir mans sēdinājums ar trīs cilvēkiem aizmugurē šī tad nu ir pēdējā uzņemtā bilde kā auto šobrīd izskatās. Pieliku lūpu, uzreiz cits skats un protams mans labākais draugs bagāžniekā Noteikti vēlēsieties dzirdēt par plāniem. Nu šobrīd nebriest nekas īpašs, protams ir jau vēlmes kā visiem m-paka, sliekšņu uzlikas, koiloveri, st5 utt bet reāli domāju šobrīd savām rokām atsvaidzināt diskus kas ir diezgan reti LV sastopami: ir doma par sepang bronze centru ar pulētiem plauktiem, lūdzu izsakiet savas domas kas varētu piestāvēt, jo nevaru izlemt Un tad tālāk būs noteikti kautko jāpadara ar tehnisko stāvokli jo vasaras beigās beidzās TA. Un vēl meklēju sev vasaras riepas ar zemāku profilu jo šobrīd ir gan labas m+s bet 225/45, bet meklēju 205/40.
Bet tas tā arī pa lielam ir viss
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās ka nevienu īsti neinteresē mans auto bet nu šā vai tā šis tas ir padarīts. Atjaunoti diski, atsvaidzināti plaukti, nokrāsoti centri Sepang Bronze krāsā, uzmontētas jaunas riepas 205/45. Auto ieguvis sēdinātās atsperes 40/40. Taču liekas ka ar laiku prasīsies priekšā 50 vai pat 60 sēdinājums Kā arī tikko tika nomainītas degvielas trubiņas motorā, jo vecās bija saplaisājušas un tecēja.
pāris snapi
pāris snapi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās labi.
paldies, ka liki saprast, ka starp bronzām izvēloties noteikti negribu Sepang
paldies, ka liki saprast, ka starp bronzām izvēloties noteikti negribu Sepang
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ir labi
Ir labs
Tik patiešām priekšu vajag zemāk.
Un zinot, kāds liktenis vai bija iepriekš paredzēts, prieks ka vēl brauc.
Tik patiešām priekšu vajag zemāk.
Un zinot, kāds liktenis vai bija iepriekš paredzēts, prieks ka vēl brauc.
Vai nu pakaļu augstāk
redzēts Carwash purčika
jap, tev bija tā kūtiņa ar style32 diskiem. Man patika strečs riepām, bet nu prasasijās sēdināt ļoti..Darks rakstīja:redzēts Carwash purčika
yes yes tas biju es ou jaa ,sēdināt ka ēst
Par cik ieķēri šo auto?
Diski orģinālajā krāsā nereali izskatījās oldschool as fuck, bet tagad arī smuki, bet bildēs liekas ka nedaudz pazūd tie diski. Kā bez vāciņiem viņi izskatās?
Tas ir labi vai slikti domāts, ka izskatījās ''oldschool as fuck?''Mello-San rakstīja:Diski orģinālajā krāsā nereali izskatījās oldschool as fuck, bet tagad arī smuki, bet bildēs liekas ka nedaudz pazūd tie diski. Kā bez vāciņiem viņi izskatās?
Mani pašu ļoti apmierina kā izskatās šobrīd un šobrīd vāciņu nav un arī nebūs jo nepatika ar viņiem
Domāts ka labi, ļoti patīk normāli 15-16 ar semi gaļīgām riepām. (Tie ir 15nieki.. vaine?)ereinbergs rakstīja:Tas ir labi vai slikti domāts, ka izskatījās ''oldschool as fuck?''Mello-San rakstīja:Diski orģinālajā krāsā nereali izskatījās oldschool as fuck, bet tagad arī smuki, bet bildēs liekas ka nedaudz pazūd tie diski. Kā bez vāciņiem viņi izskatās?
Mani pašu ļoti apmierina kā izskatās šobrīd un šobrīd vāciņu nav un arī nebūs jo nepatika ar viņiem
Tie ir R17
Okay, brainfart no manas puses, man izskatās max pēc 15-16 bildēs, mani pudeļu dibeni uz acīm mani pieviļ. Nemaina faktu, diski cepīgi, es piemēram redzu pirmo reizi, kas pa diskiem?
zender
smukas pēdējās bildes