E36-Sandiis18
Čau, visiem!
Tātad, esmu iegādājies savu pirmo BMW - e36 sedanu 325td, 1994.gada janvāra izlaiduma.
Auto iegādājos tieši šīs sezonas e36 atklāšanas dienā - 21.05.2016. Auto ir SAMOABLUE krāsā, auduma salons, elektriskie logi priekšā, elektriskā lūka, elektriski vadāmie spoguļi, parastā pečka, 7 pogu OBC, priekšā M pakas bampers un sliekšņi, , gaišie pagriezieni, taisnā izplūde un sēdinātas atsperes. Rūsa praktiski nav!
Ieraugot auto uzreiz sapratu, ka jāņem ciet! Otrajā dienā braucot mājup man nolūza pusass skrūve un palika iekšā reduktorā, bet pēc šī negadījuma vairs nekas nav noticis, tikai jālej bākā.
Kārtīgi iztīrīts salons, jo iegādes mirklī likās, ka tur kāds ir pārvedājis suņus dien dienā Saliktas jaunas spuldzes - gabarīta, bremžu, atpakaļgaitas, spidometra un nr. apgaismojums.
Plānos: nopirkt jaunas BMW emblēmas, aizmugurējam bamperim difuzoru, priekšējam bamperim jaunus moldingus, ielikt miglas lukturus, jaunu salona apgaismojumu, nomainīt eļlu, ģenerātora siksnu, ielikt melnos griestus un vispār jaunu salonu, kā arī kaut kādus skaistus diskus.
Tātad, esmu iegādājies savu pirmo BMW - e36 sedanu 325td, 1994.gada janvāra izlaiduma.
Auto iegādājos tieši šīs sezonas e36 atklāšanas dienā - 21.05.2016. Auto ir SAMOABLUE krāsā, auduma salons, elektriskie logi priekšā, elektriskā lūka, elektriski vadāmie spoguļi, parastā pečka, 7 pogu OBC, priekšā M pakas bampers un sliekšņi, , gaišie pagriezieni, taisnā izplūde un sēdinātas atsperes. Rūsa praktiski nav!
Ieraugot auto uzreiz sapratu, ka jāņem ciet! Otrajā dienā braucot mājup man nolūza pusass skrūve un palika iekšā reduktorā, bet pēc šī negadījuma vairs nekas nav noticis, tikai jālej bākā.
Kārtīgi iztīrīts salons, jo iegādes mirklī likās, ka tur kāds ir pārvedājis suņus dien dienā Saliktas jaunas spuldzes - gabarīta, bremžu, atpakaļgaitas, spidometra un nr. apgaismojums.
Plānos: nopirkt jaunas BMW emblēmas, aizmugurējam bamperim difuzoru, priekšējam bamperim jaunus moldingus, ielikt miglas lukturus, jaunu salona apgaismojumu, nomainīt eļlu, ģenerātora siksnu, ielikt melnos griestus un vispār jaunu salonu, kā arī kaut kādus skaistus diskus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Sandiis18 - 17 Mai 2017, 19:33, kopā labots 1 reizi.
Ja ievaigas kadas detalas drosi pm. Sedans tiri neko.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Palabosu - nav sis "recaro" salonsSandiis18 rakstīja:Čau, visiem!
Auto iegādājos tieši šīs sezonas e36 atklāšanas dienā - 21.05.2016. Auto ir SAMOABLUE krāsā, rekaro auduma salons, elektriskie logi priekšā, elektriskā lūka, elektriski vadāmie spoguļi, parastā pečka, 7 pogu OBC, priekšā M pakas bampers un sliekšņi, Hella lukturi, gaišie pagriezieni, taisnā izplūde un sēdinātas atsperes. Rūsa praktiski nav!
Parastais, samta, salons
Nu atvainojos :)
Beidzot kaut kas tika padarīts, uzlikti moldingi, lūpa, nomainīta eļļa, filtri, atrestaurets starteris
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, no recaro tur ne smakas. Ja vajag koilas priekšējās dod ziņu, kaut kas vēl bija, bet neatceros tagad.
A miglas, jo es domāju jaunas ņemt un šis nav vajadzīgas itkā.Lacis331 rakstīja:Jā, no recaro tur ne smakas. Ja vajag koilas priekšējās dod ziņu, kaut kas vēl bija, bet neatceros tagad.