E36-kukulits
Cau visiem Mans pirmais posts foruma, uzreiz atvainojos par garumzimeem
Nu tad ta, apmeram pirms 3 meneshi iegadajos Londona, savu e36 kabri, precizak sanaca iemainiit ar piemaksu no manas puses. viss notika nakti ap 1:00 bet nu taakaa man to autinju ko iemainiju Anglija galigi nevajadzeja (Opel Vectra SRI 2.2 - 2006 gada - pirkta pa 300 anglju naudinjam) sanaca forshi apmainiit pret Bmw.
Taatad Bmw 320 kabrioletins.
Autinjs staveja uz Rumanu numuriem, un mainijos ar tiiru chigan puiku, viss notika drizgan atri un autins jau bij pie manis, itka braucot uz majaam ap 60 km neko sliktu nejutu gaaja sterili un taisni, kas lika domat ka viss ir kartibaa, ta nu luuk, pec apmeram 3 meneshi nogadaju autinju majaas, kas izmaksaja man pusi no pirkuma cenas
pirma bilde kad nopirku
komplekta vinjam naca cietais jumts, kas manuprat uzlaboja diilu, jo tas ir tikai pluss.
uz doto bridi esmu jau registrejies latvija un uz skati ir palikusi siikumi, ritosaja dala pilnigi neko neteica viss cotka,
slimibas lapaa 2 sadeva par divam trubinjam, taurite nestrada, nebij logu skidrums, tjomka janopleesh, un trosiite lai tiktu motortelpaa, un rociite sudiiga, tas arii viss. siikumi
ps par kraasu nejautajat, taa ir katastrofa
Nu tad ta, apmeram pirms 3 meneshi iegadajos Londona, savu e36 kabri, precizak sanaca iemainiit ar piemaksu no manas puses. viss notika nakti ap 1:00 bet nu taakaa man to autinju ko iemainiju Anglija galigi nevajadzeja (Opel Vectra SRI 2.2 - 2006 gada - pirkta pa 300 anglju naudinjam) sanaca forshi apmainiit pret Bmw.
Taatad Bmw 320 kabrioletins.
Autinjs staveja uz Rumanu numuriem, un mainijos ar tiiru chigan puiku, viss notika drizgan atri un autins jau bij pie manis, itka braucot uz majaam ap 60 km neko sliktu nejutu gaaja sterili un taisni, kas lika domat ka viss ir kartibaa, ta nu luuk, pec apmeram 3 meneshi nogadaju autinju majaas, kas izmaksaja man pusi no pirkuma cenas
pirma bilde kad nopirku
komplekta vinjam naca cietais jumts, kas manuprat uzlaboja diilu, jo tas ir tikai pluss.
uz doto bridi esmu jau registrejies latvija un uz skati ir palikusi siikumi, ritosaja dala pilnigi neko neteica viss cotka,
slimibas lapaa 2 sadeva par divam trubinjam, taurite nestrada, nebij logu skidrums, tjomka janopleesh, un trosiite lai tiktu motortelpaa, un rociite sudiiga, tas arii viss. siikumi
ps par kraasu nejautajat, taa ir katastrofa
Izskatās pēc laba darījuma! tev tas auto ir nolīmēts ar plēvi?
Diezgan patīkams tonis, skaisti!
Diski gan baigi nepatīk
Diski gan baigi nepatīk
Tatad aizmirsu, jaa, autinjs ir liimeets un limejis ir cilveks ar 2 kreisajam rokaam :) bet nu uz doto bridi galvenais man bij savest vinju tehniski kartibaa kas jau ir izdariits :)
Autinjs stavs uz regulejamiem amiishiem adas salons arii laba stavokli no 46 modelja. kautka taa :)
Autinjs stavs uz regulejamiem amiishiem adas salons arii laba stavokli no 46 modelja. kautka taa :)
Kāda krāsa ir zem plēves?kukulits rakstīja:Tatad aizmirsu, jaa, autinjs ir liimeets un limejis ir cilveks ar 2 kreisajam rokaam :) bet nu uz doto bridi galvenais man bij savest vinju tehniski kartibaa kas jau ir izdariits :)
CaK rakstīja:Kāda krāsa ir zem plēves?kukulits rakstīja:Tatad aizmirsu, jaa, autinjs ir liimeets un limejis ir cilveks ar 2 kreisajam rokaam :) bet nu uz doto bridi galvenais man bij savest vinju tehniski kartibaa kas jau ir izdariits :)
Taa pretiigaa, pec manam domam saulee balejusii sarkanaa krasa
neteiktu,ka kraasa patii,bet deals labs
pag,pretiiga,tu doma imola?
ar kompatu pa brugji
Kāpēc ss'ā tirgo?
esmu 0 krasaas, bet skiet ka imola ir kosaaka, shii ir pretiigi gaisi sarkana nu neticu ka ta ir imolacipruss18 rakstīja:neteiktu,ka kraasa patii,bet deals labs
hellrots viennozimigi!kukulits rakstīja:esmu 0 krasaas, bet skiet ka imola ir kosaaka, shii ir pretiigi gaisi sarkana nu neticu ka ta ir imolacipruss18 rakstīja:neteiktu,ka kraasa patii,bet deals labs
bet nu shii pleve daudz maz ok izskataas.
@instagram - anrijs.v
tiiri intereses peec, neko vairakkMakleins rakstīja:Kāpēc ss'ā tirgo?
Smuks auto, bildē neko pielik , ne atņemt. tonis arī super.
Ja nolīmēts nekvalitatīvi, tad ar laiku pārlīmē līdzīgā tonī, jo krāsa interesanta Un izskatās, ka hardtopam arī noderētu līmplēve, lai ir vienādā tonī
Bet tā kopumā tīri smuks, un darījums tad ļoooti labs.
Bet tā kopumā tīri smuks, un darījums tad ļoooti labs.
man patīk. Lai veicas tālāk
uuu kabrim ari KJ
kadaa zinja ? Ari Kj ?AndzaK_LV rakstīja:uuu kabrim ari KJ
Vinterbiterim, uztaisita apkope visi filtri rulji, ellja, un ziemas apavi, generators jauns, un veel sadi tadi darbi :)
Veljoprojam esmu Meklejumos kada kraasa krasot vai liimet Kabri uz sezonu :(
manam e36 KJ 817
tomarina e36 KJ 818
tada zina!
tomarina e36 KJ 818
tada zina!