Jāņa 318tds
sveiki visiem esmu sev iegadajies sev citu zurcinu 318tds
autins ir 1996g 1.8diselits kutina
so iegadajos 7februari bet si masina nonaca pie manim 14 junija jo visu laiku braukaja tevs un pats biju arzemes tagat so zurcinu esmu panemis lidzi uz arzemem un bus kadi uzlabojumi.
ieprieksejais saimnieks teica ka esot uzlicis 2.5 turbinu ar izputeju
saij masinai no ekstram nav nekas daudz bet ir digitala klimatu kontrole un 7pogu obc, elektriskie pacelamie logi un r16 litoki, ir sedeklu apsilde bet japaskatas kas tur nestrada ka ari ir nonemta kondiska kuru domaju kkad uzlikt atpakal. Ka ari sataisit sedeklu apsildi saij masinai ir sadi tadi rusas defekti nav centralas atslegas jaizpipe kapec nav
ar so masinu esmu jau nobraucis apmeram 4000km un loti patik ka si masina iet nekas neraustas vai vel kkas par so masinu samaksaju 1450eras
ko turpmak domaju darit ap so masinu
1.vajadzetu samainit aizmugurejos amartizatorus
2.janomaina visi 4 bremzu kluci
3.ka jau teicu pastities kapec nav sedeklu apsilde un pielikt kkad kondisku
4.japaskatas kapec nestrada atpakal gaitas lampinas, Varbut kadam ir kadi ieteikumi lampinas ir vesalas
5.doma partonet aizmugurejo sofera stiklu jo limejas pleve vala
ko esmu izdarijis
1.saminiju ellu un filtru
2.uzliku r16 litakus bija r15
3.samainiju atsaites prieksejas
4.ieliku tuvajos xenonus
5.uzliku ///M sturiti
6.samainiju karajoso gultni
kopuma esmu priecigs par so masinu protams masina nav ideala ir kur pielikt roku bet par so masinu bus vairak bildes ka par ieprieksejo melno sedanu atvainojos ka nav garumzimes
autins ir 1996g 1.8diselits kutina
so iegadajos 7februari bet si masina nonaca pie manim 14 junija jo visu laiku braukaja tevs un pats biju arzemes tagat so zurcinu esmu panemis lidzi uz arzemem un bus kadi uzlabojumi.
ieprieksejais saimnieks teica ka esot uzlicis 2.5 turbinu ar izputeju
saij masinai no ekstram nav nekas daudz bet ir digitala klimatu kontrole un 7pogu obc, elektriskie pacelamie logi un r16 litoki, ir sedeklu apsilde bet japaskatas kas tur nestrada ka ari ir nonemta kondiska kuru domaju kkad uzlikt atpakal. Ka ari sataisit sedeklu apsildi saij masinai ir sadi tadi rusas defekti nav centralas atslegas jaizpipe kapec nav
ar so masinu esmu jau nobraucis apmeram 4000km un loti patik ka si masina iet nekas neraustas vai vel kkas par so masinu samaksaju 1450eras
ko turpmak domaju darit ap so masinu
1.vajadzetu samainit aizmugurejos amartizatorus
2.janomaina visi 4 bremzu kluci
3.ka jau teicu pastities kapec nav sedeklu apsilde un pielikt kkad kondisku
4.japaskatas kapec nestrada atpakal gaitas lampinas, Varbut kadam ir kadi ieteikumi lampinas ir vesalas
5.doma partonet aizmugurejo sofera stiklu jo limejas pleve vala
ko esmu izdarijis
1.saminiju ellu un filtru
2.uzliku r16 litakus bija r15
3.samainiju atsaites prieksejas
4.ieliku tuvajos xenonus
5.uzliku ///M sturiti
6.samainiju karajoso gultni
kopuma esmu priecigs par so masinu protams masina nav ideala ir kur pielikt roku bet par so masinu bus vairak bildes ka par ieprieksejo melno sedanu atvainojos ka nav garumzimes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atpakaļ gaita varētu nedegt dēļ slēdzīša kārbā. Vai vadi kaut kur pušu.
Cīnies
Cīnies
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
sveicinats 1.8tds kutinju kluba :)
paldies domaju ka varetu but sledzits japaskatas vai vadini klat un tad japerk sledzits :)Linda rakstīja:Atpakaļ gaita varētu nedegt dēļ slēdzīša kārbā. Vai vadi kaut kur pušu.
Cīnies
nomainiju amisus nakamais jamaina atsperes jo abam atsperem nolauzti gali
Normāla kūc! Tikai citi diski prasītos.
Par citiem diskiem domaju tik nezinu kadi isti ietu labak klatRipinjsh rakstīja:Normāla kūc! Tikai citi diski prasītos.
Tādi, kādi pašam patīk. Gaume katram atšķiras.zarinsjanis rakstīja:Par citiem diskiem domaju tik nezinu kadi isti ietu labak klatRipinjsh rakstīja:Normāla kūc! Tikai citi diski prasītos.
Kompaktos ir potenciāls!
kads var but var padalities ar info
man ir digitala klima bet kad uzsledz lai pus uz sejas no sejas ventilatoriem neviens nepus silto gaisu kas varetu but par problemu vai ari vinam ta ir jabut bet visur citur gan uz logiem gan uz kajam pus silto gaisu aaa un cetralam venkikam var regulet silto vai auksto gaisu uzgriests uz silta bet vienalga pus aukstu
paldies jau ieprieks
man ir digitala klima bet kad uzsledz lai pus uz sejas no sejas ventilatoriem neviens nepus silto gaisu kas varetu but par problemu vai ari vinam ta ir jabut bet visur citur gan uz logiem gan uz kajam pus silto gaisu aaa un cetralam venkikam var regulet silto vai auksto gaisu uzgriests uz silta bet vienalga pus aukstu
paldies jau ieprieks
Pa vidu tam gaisa putejam ir 2 regulatori viens ir cik daudz tev pa vinju push un otrs ir karsts vai auksts, saregule, varb pat strada.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
To es reguleju bet nekas nemainasbestbmw rakstīja:Pa vidu tam gaisa putejam ir 2 regulatori viens ir cik daudz tev pa vinju push un otrs ir karsts vai auksts, saregule, varb pat strada.
izrau magiti un apskaties vai ta poga vispar pievienota,
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Liels paldies jam bija problema bija noravusies trosite nost kas regule no silta uz aukstabestbmw rakstīja:izrau magiti un apskaties vai ta poga vispar pievienota,
kads varbut varetu palidzet no kurienes nak atpakal gaitas vadi no salona vai motortelpas jo palureju apaksa un sensors karba ir bet vadi nav klat un nekur nevaru atrast vai varat ieteikt kka savadak ka savienot lai darbotos atpakal gaitas lampas
paskaties visus drošinātājus no sākuma!zarinsjanis rakstīja:kads varbut varetu palidzet no kurienes nak atpakal gaitas vadi no salona vai motortelpas jo palureju apaksa un sensors karba ir bet vadi nav klat un nekur nevaru atrast vai varat ieteikt kka savadak ka savienot lai darbotos atpakal gaitas lampas
Pie atpakaļgaitas slēdža manuprāt varēja tikt arī no motortelpas! tāds mazs sūdiņš.
esmu veicis dazus mazus uzlabojumus
esmu nomainijis stures stienus ar sariem
uzliku citu Mkas sturi ar airbag
ieliku xenonus miglas un parvilku vadus un ieliku releju starpa
nomainiju ari prieksejai rektivajai kegai bukses
daramo lietu saraksts
1.janomaina plaukta bukses prieksa
2.jasak bus mainit aizmugures bukses, jaskatas kas beikts kas vesals bet varbut rausu visu ara un liksu visu jaunu
3.vajadzetu noverst ellas nopludi no motora un karbas
4.bus jaliek jauns sajugs sitais uzsakot spole
un varbut kads var izstastit kur nak sadi vadi
esmu nomainijis stures stienus ar sariem
uzliku citu Mkas sturi ar airbag
ieliku xenonus miglas un parvilku vadus un ieliku releju starpa
nomainiju ari prieksejai rektivajai kegai bukses
daramo lietu saraksts
1.janomaina plaukta bukses prieksa
2.jasak bus mainit aizmugures bukses, jaskatas kas beikts kas vesals bet varbut rausu visu ara un liksu visu jaunu
3.vajadzetu noverst ellas nopludi no motora un karbas
4.bus jaliek jauns sajugs sitais uzsakot spole
un varbut kads var izstastit kur nak sadi vadi
mazins updeitins sodien iepirkti jauni diski ar visam riepam
ieliku ari jaunas tumbinas bagaznieka un savilku pa jaunam vadus preks atpakal gaitas jo orginalos nevaru atrast kad mainis sajugu drosvien atradis tad
piedodiet disku stylus isti nezinu
ieliku ari jaunas tumbinas bagaznieka un savilku pa jaunam vadus preks atpakal gaitas jo orginalos nevaru atrast kad mainis sajugu drosvien atradis tad
piedodiet disku stylus isti nezinu
Style 72
Nav doma sēdināt? Tā jau smuks, tik prasītos zemāku.
pagaidam doma sedinat nav bet varbut kkad velak bus tuvak zemeiMirror45 rakstīja:Style 72
par so laiku ir mazi uzlabojumi un ir viens jautajums jums varbut kads var izstattit kur 318tds ir gaisa masas meritajs kur vinu atrast un vai tas varetu ietekmet apgriezienu to kad ka uzgaze tad apgriezieni veljoprojam ir auksa un pec maza britina sak lenam nokristies normali un citreiz kad masina ruc brivgaita sak lekat apgriezieni bet nevis uz auksu bet taka gribetu slapt nost bet vinu kkas nelauj to darit
uzlikti ir jauni plaukti, nomainiti bagazniekam amartizatori, un uzliktas citas lampas ar engeliem bet tas bus ieksa kamer esmu uk tad velak atkal bus normalas lampas, un baka ik pa bridim iegazu sistemas un sprauslu tiramo un uzlabojumi ir jutami stipri autins tagat smiki ruc bet liekas ka viena sprausla ir
uzlikti ir jauni plaukti, nomainiti bagazniekam amartizatori, un uzliktas citas lampas ar engeliem bet tas bus ieksa kamer esmu uk tad velak atkal bus normalas lampas, un baka ik pa bridim iegazu sistemas un sprauslu tiramo un uzlabojumi ir jutami stipri autins tagat smiki ruc bet liekas ka viena sprausla ir