Riepu izmērs uz diskiem
Līdzīgu neatradu, varbūt varētu arī būt laba ideja jaunam topicam, ar riepu fitmentu uz konkrētā diska ar bildēm.
Mans jautājums par riepu izmēru uz Rondell 0058 8.5J r17. Arkas stock(nevalcētas), gribu, lai nestrīķē, sēdinājums būs tāds kā e36 pienākas.
Domāju par 205/40 un 195/40
Piemērīju 205/50 un nelīda arkā (bildē bez sēdinājuma)
Mans jautājums par riepu izmēru uz Rondell 0058 8.5J r17. Arkas stock(nevalcētas), gribu, lai nestrīķē, sēdinājums būs tāds kā e36 pienākas.
Ja aizmugurë nevedīsi kartupeļus- čomus , tad 205 40 nestrìķës, bet tāpat prasīsies pielocīt arkas iekšmalu...ssoq rakstīja:Līdzīgu neatradu, varbūt varētu arī būt laba ideja jaunam topicam, ar riepu fitmentu uz konkrētā diska ar bildēm.
A kur problēma izvalcēt arkas? Tas dos daudz vietas un izskatīsies stancīgāk.. vai kautkā tā
Laba adrese. Paldies, man ar noderës
Es biju vairāk domājis tieši uz žurkas arkām, konkrētu disku, ar konkrētu et. Tajā saitā vairāk vispārīgi, varbūt slikti meklēju
Problēma, ka uz šo brīdi jau apnicis čakarēties un svaigi nokrāsots, gribu beidzot brauktBucis rakstīja:A kur problēma izvalcēt arkas? Tas dos daudz vietas un izskatīsies stancīgāk.. vai kautkā tā
Nene, kupejā neevedīšu, bija pa rokai universāls, piemērīju uz tāElvijsR rakstīja:Ja aizmugurë nevedīsi kartupeļus- čomus , tad 205 40 nestrìķës, bet tāpat prasīsies pielocīt arkas iekšmalu...ssoq rakstīja:Līdzīgu neatradu, varbūt varētu arī būt laba ideja jaunam topicam, ar riepu fitmentu uz konkrētā diska ar bildēm.
Sen jau izmantoju šo lapu. Saraksti izmērus un skaties uz bildēm.
Ir jau topiks, kur daudz aprunāts par un ap riepām, diskiem, et,j,strech uc. š.
viewtopic.php?f=7&t=331&start=360
Un ir velviens topiks, kuru derētu atdzīvināt.. Tad vizuāli arī redzams, kā izskatās konkrētais riepu izmērs uz konkrētā diska.. Galvenais, rakstīt visus parametrus.
viewtopic.php?f=20&t=806
Un ir velviens topiks, kuru derētu atdzīvināt.. Tad vizuāli arī redzams, kā izskatās konkrētais riepu izmērs uz konkrētā diska.. Galvenais, rakstīt visus parametrus.
viewtopic.php?f=20&t=806
Beautiful Mechanical Wonder
Paldies, šis tieši vajadzīgais :)Laurix rakstīja:Ir jau topiks, kur daudz aprunāts par un ap riepām, diskiem, et,j,strech uc. š.
viewtopic.php?f=20&t=806