Gin4a Pirmais e36..! ;D

Njā, pagaidām auto tāds nekāds...plāni jau mums visiem ir, bet kkā nesanāk īsti viņus tā īstenot, jo auto arī plīst un ir jāremontē, tā ka no stipendijām, domāju, ka diži daudz neko neiekrāsi, ja vien nav kāda virs 100ls mēnesī :)

Nu jāa tā gan ir, bet gan jau izvilkšu, bet tā tak ir, ka lielāko daļu skata dod tik diski, ne?, kuru man nav.... ja būtu tie, tad jau izskatītos labi... P.S man jau ir puse naudas, tik vajag bik piekrāt un atrast īstos un vienīgos.. 

Bez diskiem Tev vēl vajag bamperus nokrāsot, lai nebūtu visi pelēki un tad jau vizuāli zolīds auto būtu 

Āaaa nu pa tiem jau rakstiju, ka bessī, kādi viņi nāk stokā... a tos vnk krāsot, vai mainīt uz jauniem?

Man personīgi ir pilnīgi vnlga kādi diksi
, patīk arī platie bleķinieki. Gan jau ar laiku sataisīsi savu auto. Iesaku sākumā līdzekļus ieguldīt vizuālajam. Neko daudz tur nevajag, par pāris ls var nolīmēt bamperus un sliekšņus.

Someone who knows fuck all about he's BMW.

Galvenais visam neatmet ar roku, gan jau pacelsi līdz velējamam rezultātam 

Šitam rociņa būs jāpieliek, lai iegūtu skaistu skatu, bet nu daudziem šķērslis ir līdzķļi
..

Veiksmi darbos! 

Mani diski šim izskatītos super. 

Tavi diski laikam visiem būtu super, kas vien domātu par kādu ļitaku iegādi 

varēji jau nepažēlot santīmus un ielikt pagriezienos sudrabotās lampiņas 

coupe 2.8

man nebūtuuteo rakstīja:Tavi diski laikam visiem būtu super, kas vien domātu par kādu ļitaku iegādi

To es laikam izdarīšu... sākumā vnk nopirku uz vietas, lai būtu kkas.. tur 1ls tik aizgāja xDMartinez rakstīja:varēji jau nepažēlot santīmus un ielikt pagriezienos sudrabotās lampiņas

kad sakartosi vizuālo būs varbūt ok, bet nu tagad sorry - parasts stock e36 attiecīgi savam vecumam 

tā nu ir, kā ir ar tām stipendijām, pats kad biju students panējmu e36 sedanu, reāli sānāca tikai lielumu sataisīt un benzīnu ieliet
un man nebija maza stipendija
bet nu veiksmi darbos!

un man nebija maza stipendija

bet nu veiksmi darbos!

Dzīves sagrauzts žurkulēns pagaidām izskatās...
Nenolaid rokas, un uz priekšu! 

++ par to plīšanu,naudas aiziet divreiz vairāk nekā biju rēķinājiesuteo rakstīja:Njā, pagaidām auto tāds nekāds...plāni jau mums visiem ir, bet kkā nesanāk īsti viņus tā īstenot, jo auto arī plīst un ir jāremontē, tā ka no stipendijām, domāju, ka diži daudz neko neiekrāsi, ja vien nav kāda virs 100ls mēnesī :)

Normāls autiņš,tikai jātiek galā ar ar rūsu ja tāda uz auto ir ,citādāk aizies pa nopietno
(nejau tik traki ka opel bet tāpat) 

Par skati tas standarts ,es pats savam neiešu , man izies rada gabals , servisa strāda:)
vinai skatē laikam alerģija no savienojums Smurgulis + BMW
vinai skatē laikam alerģija no savienojums Smurgulis + BMW

Te tāds bik update.. ;D
Pa šo laiku esmu paveicis dažus sīkumus...
1) ieliku "Angel Eyes". Baigi patīk kā izskatās. Pasūtiju bixenon.lv un esmu apmierināts..
Ielikšana bij pagrūta, bet palasot te pat forumā un citur, man tas izdevās
2) Esmu garažā jau nolicis gaidīšanā BMW style 73 r17 diskus.. :) tīri glīti
Tgd vēl darbiņos atliek bamperu krāsošana... Varbūt kāds var izstāstīt konkrētāk par aplīmēšanu.. Kur?Cik maksās? kāda kvalitāte?
Pa šo laiku esmu paveicis dažus sīkumus...
1) ieliku "Angel Eyes". Baigi patīk kā izskatās. Pasūtiju bixenon.lv un esmu apmierināts..

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.