Jenchs 328is
Tad nedaudz stāsts par auto. Auto iegādājos šī gada sākuma, jo doma par braukšanu ar Toyota Corolla 1.4 l, nebija īpaši aizraujoša un pa, cik esmu dzimis ģimenē, kura vēsture ir saistīta ar autosportu, kurā vecākais brālis jau sen ir kritis uz bmw marku! budžets bij kāds bija, tad izvēle krita tieši uz šo auto - bmw e36 coupe 93` brīnums, kura vēsture ir vēl brīnumaināka, pēc "papīriem" 1.8 is (mazais nodoklis ), tad iekš ši auto pabija m50 turbo brīnums, kurš street drift klases pirmsākumos tika manīts arī uz biķernieku asfalta, iepriekšējais īpāšnieks pēc ''izpūstās''' blīves un pārējam problēmām atmeta turbo projektu un jau BEZ turbo auto nonāca pie manis. Ar m50b25 non vanos dvēselīti, ZF atrumkārbu, virpotu m20 spararatu un sajūgkomplektu, bloķējošo reduktoru(mazajā korpusā) ar attiecību ~3.65, bez m///pakas, parastais salons utt.
Pirmā lielā doma par pārbūvi bija diezgan , ne tāda kā pārējiem un ne jau viss sākās ar disku, lukturu, pagriezienu utt apdeitu, bet gan ar motoru. Izvēle krita uz brāļa drifta compactā stāvoša m52b28 vanosa motorīti(double vanos klaņi+virzuļi+sporta zirneklis), pa cik, compacts ir uz pārbūvi, tad šis motors tam bija lieks un nonāca manā aizbildniecībā!
Protams motors tika pārlasīts, jaunas blīves, saļņiki, gredzeni, šāles utt, viss kā jau pienākas uz pārlasīšanu.
tā lūk divas nedēļas un walllaaaāā auto tika pielaists ar visām vadu problēmām, jo pagāja laiks līdz savienoja ews`us utt... Pēc tam lēnu garu nekādi uzlabojumi īstie netika veikti(aizmugurējie e30 Jamex coilover amortizatori, paldies Psih-arno), jo nebija īsti skaidrs auto mēķis, trases auto vai ikdienas lietošanai, pa cik gribējās nedaudz patestēt savas drifta prasmes, tad iekš auto tika ievietots sparco rev sporta taburete un sparco sporta sture ar iznesumu.
tāds nu ir pagaidu gala iznākums! Pa draudzenei īsti neiepriecina salona izskats, nonācu pie slēdziena, ka vispirms jāsaved kārtība interjers, pēc tam eksterjers!
Starpcitu, tiek meklēts ādas, pusādas apsildamais rekaro salons(beesh vai melns) ar visaam abshivkam, griestiem, paklajiem, paneljiem, konsulem, roku balstiem un parejiem attiecigas krasas interjera priekshmetiem.
Paldies par uzmanību, atvainojos par teksta haosu, bilžu kvalitāti un auto pašreizējo izskatu. Pedal to the metal.
Ar cieņu,
Ričards Jenčs
Pirmā lielā doma par pārbūvi bija diezgan , ne tāda kā pārējiem un ne jau viss sākās ar disku, lukturu, pagriezienu utt apdeitu, bet gan ar motoru. Izvēle krita uz brāļa drifta compactā stāvoša m52b28 vanosa motorīti(double vanos klaņi+virzuļi+sporta zirneklis), pa cik, compacts ir uz pārbūvi, tad šis motors tam bija lieks un nonāca manā aizbildniecībā!
Protams motors tika pārlasīts, jaunas blīves, saļņiki, gredzeni, šāles utt, viss kā jau pienākas uz pārlasīšanu.
tā lūk divas nedēļas un walllaaaāā auto tika pielaists ar visām vadu problēmām, jo pagāja laiks līdz savienoja ews`us utt... Pēc tam lēnu garu nekādi uzlabojumi īstie netika veikti(aizmugurējie e30 Jamex coilover amortizatori, paldies Psih-arno), jo nebija īsti skaidrs auto mēķis, trases auto vai ikdienas lietošanai, pa cik gribējās nedaudz patestēt savas drifta prasmes, tad iekš auto tika ievietots sparco rev sporta taburete un sparco sporta sture ar iznesumu.
tāds nu ir pagaidu gala iznākums! Pa draudzenei īsti neiepriecina salona izskats, nonācu pie slēdziena, ka vispirms jāsaved kārtība interjers, pēc tam eksterjers!
Starpcitu, tiek meklēts ādas, pusādas apsildamais rekaro salons(beesh vai melns) ar visaam abshivkam, griestiem, paklajiem, paneljiem, konsulem, roku balstiem un parejiem attiecigas krasas interjera priekshmetiem.
Paldies par uzmanību, atvainojos par teksta haosu, bilžu kvalitāti un auto pašreizējo izskatu. Pedal to the metal.
Ar cieņu,
Ričards Jenčs
Pēdējais labojis jenchs - 31 Mai 2012, 10:55, kopā labots 4 reizes.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
wow....tiešām naisssss
Labs apraksts
Keep us updated
Keep us updated
Cik dzirdēju ko tantes runā tad tam kompotam 4.0 stāv
o zashibis, taa ir pareiza attieksme...
nu īstenībā jā,tas ir pats labākais,ka ir ikdienas vai vnk auto un ir trases auto!
coupe 2.8
4.4Error rakstīja:Cik dzirdēju ko tantes runā tad tam kompotam 4.0 stāv
tad jau nākošgad būs redzams trasē
jep
mans bijushais
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Sveikts ar reģistrēšanos e36.lv
Veiksmi turpmākajos sakopšanas darbos!
Veiksmi turpmākajos sakopšanas darbos!
Paldies
Malacis, ta tik turpinat :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
normāls gāžamais aparāts
auto ir ok! atradisi salonu, ieliksi un bus labs!
ps es ar gribetu izgast ar 4.4l kompotu
ps es ar gribetu izgast ar 4.4l kompotu
...