E36-Arniic318
Sveiki. Tātad izdomāju uztaisīt topiku. Un tākā esmu galīgi zaļš gurķis par bmw. Tad nekā īsti nav darīts. Nopirku mēneša sākumā pa lētām kapeikām. Ir baigie kasjaki vizuālajam. Bet tiks viss labots. Uzreiz tika mainītas kalotkas, eļļa, filtrs un siksnas. Jo tās izskatijās. No ražošanas gada nebija mainītas. Zem haubes pagaidām mētājās 1.6i, bet jau ir ieplānots pāriet uz 1.8is , jo šitam jau dzenis iemitinājies. Tika nomaītas riepas, jo iepriekšējās bija bez protektora
Ir ieplānots:
1.8is kā jau minēju iemeties dzenis šajā.
Pārkrāsot pa jaunu, jo laka lobās nost.
Salonu savest kārtībā.
Un pakaļējo trumuli aizvākt un pāriet uz bremžu diskiem.
Tonēt logus.
Un bišku nosēdināt.
Ir izdarīts.;
Nomainīta eļļa, filtri, siksnas
Nomainītas sveces
Uztaisīta taisnā izplūde.
Tas pagaidām arī viss.
Ir ieplānots:
1.8is kā jau minēju iemeties dzenis šajā.
Pārkrāsot pa jaunu, jo laka lobās nost.
Salonu savest kārtībā.
Un pakaļējo trumuli aizvākt un pāriet uz bremžu diskiem.
Tonēt logus.
Un bišku nosēdināt.
Ir izdarīts.;
Nomainīta eļļa, filtri, siksnas
Nomainītas sveces
Uztaisīta taisnā izplūde.
Tas pagaidām arī viss.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tie čigānu diski gan tev jānomaina ar steigu.
Lai labi ripo!
Lai labi ripo!
Uuuuuj, daudz darba jaieguldaaa Bet veiksmi...
Nu to gan nesaprotu 1.6 un taisnā?
Domā hromētos? tie pagaidām tika uzlikti, jo orģinālajiem diskiem riepas lisas.Ripinjsh rakstīja:Tie čigānu diski gan tev jānomaina ar steigu.
Lai labi ripo!
Paldies.
Uz ziemu būs ko darboties. Uztaisiju. Jo viss bundulī bija galīgi dir*ā. Līdz ar to uzstaisiju taisno. Bet nākam mēnes tiks likts iekšā 1.8isElvijsR rakstīja:Uuuuuj, daudz darba jaieguldaaa Bet veiksmi...
atmosferai nedrikst taisno trubu likt.. zud jauda.
Pagaidām nezūd. Griežas ar 1,2,3 robu.poweredbygirts rakstīja:atmosferai nedrikst taisno trubu likt.. zud jauda.
Par to var pastrideties ! Jauda zud jo nav pretspiediena precizak vakuums, bet ja tu izrauj beidzamo bunduli mainas tikai skana beidzamais tikai domats slapesanai.poweredbygirts rakstīja:atmosferai nedrikst taisno trubu likt.. zud jauda.
Izpludes raziba beidzas pec 1m no dzineja parejais jau tiri skana. Ja gribas lai labi griezas dzinejs ir jaspelejas ar trubu likumiem un diametriem lai veidotos vakums un vins jau automatiski suktu ara izpludes gazes !
1.8i arī griežas ????Arniic318 rakstīja:Pagaidām nezūd. Griežas ar 1,2,3 robu.poweredbygirts rakstīja:atmosferai nedrikst taisno trubu likt.. zud jauda.
Izlasi kārtīgāk. Man pagaidām ir 1.6i pāriešu uz 1.8isPjērs rakstīja:1.8i arī griežas ????Arniic318 rakstīja:Pagaidām nezūd. Griežas ar 1,2,3 robu.poweredbygirts rakstīja:atmosferai nedrikst taisno trubu likt.. zud jauda.
runa iet par taisno trubu, bet loti maldies, ari nonemot aizmugurejo bunduli, jau ir jaudas zudums. Protams ar dirsometru nesajutisi.Riccijs rakstīja:Par to var pastrideties ! Jauda zud jo nav pretspiediena precizak vakuums, bet ja tu izrauj beidzamo bunduli mainas tikai skana beidzamais tikai domats slapesanai.poweredbygirts rakstīja:atmosferai nedrikst taisno trubu likt.. zud jauda.
Izpludes raziba beidzas pec 1m no dzineja parejais jau tiri skana. Ja gribas lai labi griezas dzinejs ir jaspelejas ar trubu likumiem un diametriem lai veidotos vakums un vins jau automatiski suktu ara izpludes gazes !
nu tad vēl jo lielāks jautājums vai 1.6 var griezties
ar 4to un 5to vairs nevelk?
Būsim godīgi, plāni un iespējas pēc vis spriežot nav vienā līmenī.
Pārkrāsot? Tā vien maksā vairāk kā pats auto. Tur tak rūsa pa visu perimetru.
Nesaprotu, kāds iemesls atteikties no trumuļiem, labāk tos līdzekļus ielikt rūsas apkarošanā, savādāk, kamēr krāmēs motorus un krāmēsies pa salonu, kuzavs jau aizceļos uz tolmetu.
Nesaprotu, kāds iemesls atteikties no trumuļiem, labāk tos līdzekļus ielikt rūsas apkarošanā, savādāk, kamēr krāmēs motorus un krāmēsies pa salonu, kuzavs jau aizceļos uz tolmetu.
Varu piedāvāt bremžu disku tiltu ar pasvaigiem bremžu diskiem
Bet vispār,man pašam arī e36 lobās laka nost,plānoju pārvilkt ar plēvi un miers,ir redzēts šāds risinājums,izskatās labi,protams ja rūsa pa perimetru tad nebūs tik vienkārši.
Bet vispār,man pašam arī e36 lobās laka nost,plānoju pārvilkt ar plēvi un miers,ir redzēts šāds risinājums,izskatās labi,protams ja rūsa pa perimetru tad nebūs tik vienkārši.
Kā jau teicu ar bmw esmu uz jūs. Pārsvarà ir bijuši Audi 80 1.9 tdi un A6 2.5 Tdi. Tpc nesaprotu no tā praktiski neko. Tpc neuzbrūciet.Ruudolfs rakstīja:nu tad vēl jo lielāks jautājums vai 1.6 var griezties
Manam draugam pieder krāsotava. Līdz ar to viss ir jau izdomāts. Nopirku viņu lai celtu augšā un liktu naudu. Nevis skatīties. Kā sapūst kuzavs.Rob rakstīja:Būsim godīgi, plāni un iespējas pēc vis spriežot nav vienā līmenī.
Arniic318 rakstīja:Manam draugam pieder krāsotava. Līdz ar to viss ir jau izdomāts. Nopirku viņu lai celtu augšā un liktu naudu. Nevis skatīties. Kā sapūst kuzavs. Vienkārši man nepatīk trumuļi, līdz ar to gribu likt diskusmRob rakstīja:Būsim godīgi, plāni un iespējas pēc vis spriežot nav vienā līmenī.
Ja neapstrādāsi kuzavu. Tad burbuļi pūtīsies zem plēves, esmu tādus daudz redzējis. Kuri pārvelk plēvi un pēc 3īs mēnešiem rūslans lien laukā caur plēvi.Ģirts rakstīja:Varu piedāvāt bremžu disku tiltu ar pasvaigiem bremžu diskiem