E36-DavisKalbergs
E36 kupeja , pēc papīriem 318 , 1994.gada.
Iegādājos 2016.07.
Mazliet par par auto
M50B25 Dzinējs , Shortshifters , LSD reduktors , parastais auduma salons , elektriskie spoguļi , 7 pogu OBC , taisnā izplūde.
Iegādājos pilnīgi uz dullo , pēc darba iegāju sludinājumos un uzreiz nolēmu pirkt , nežēlojot dienu pa kuru vareju izgulēties nākamajai darba naktij , mašina kaut kā bija svarīgāka par miegu un tā izrādijās taisnība jo mašina bija labi uzturēta. Faktiski uzreiz kā iegādātājos iztestējām mašinu , lai zinātu kā tad motors murrā.. Kad viens no labākajiem draugiem aizveda uz 2016.gada Drifta atklāšanu , tad sapratu uzreiz kādu mašinu sev gribu.
Mašinu likšu garāžā uz pārziemošanu , sakrāšu naudas pa ziemu lai varētu savest mašinu tādā diezgan labā stāvoklī lai iespējams jau nākošgad varētu censties startēt Latvijas Street driftā. Lidz ar to tiks ieguldīts daudz virsbūvē , salikti sporta filtri , hidroliskā rokas bremze , vēl iespēju robežās centīšos pārlasīt visu motoru vai arī daļēji.
Bet uz šo brīdi ķeršos klāt salona uzpucēšanai , un sataisišu starteri , jo tas sāka mazliet niķoties.. Pagaidām vienīgais ko īsti esmu darijis ielicis mūziku un mazliet par daudz aizrāvies ar uzlīmēm.
Iegādājos 2016.07.
Mazliet par par auto
M50B25 Dzinējs , Shortshifters , LSD reduktors , parastais auduma salons , elektriskie spoguļi , 7 pogu OBC , taisnā izplūde.
Iegādājos pilnīgi uz dullo , pēc darba iegāju sludinājumos un uzreiz nolēmu pirkt , nežēlojot dienu pa kuru vareju izgulēties nākamajai darba naktij , mašina kaut kā bija svarīgāka par miegu un tā izrādijās taisnība jo mašina bija labi uzturēta. Faktiski uzreiz kā iegādātājos iztestējām mašinu , lai zinātu kā tad motors murrā.. Kad viens no labākajiem draugiem aizveda uz 2016.gada Drifta atklāšanu , tad sapratu uzreiz kādu mašinu sev gribu.
Mašinu likšu garāžā uz pārziemošanu , sakrāšu naudas pa ziemu lai varētu savest mašinu tādā diezgan labā stāvoklī lai iespējams jau nākošgad varētu censties startēt Latvijas Street driftā. Lidz ar to tiks ieguldīts daudz virsbūvē , salikti sporta filtri , hidroliskā rokas bremze , vēl iespēju robežās centīšos pārlasīt visu motoru vai arī daļēji.
Bet uz šo brīdi ķeršos klāt salona uzpucēšanai , un sataisišu starteri , jo tas sāka mazliet niķoties.. Pagaidām vienīgais ko īsti esmu darijis ielicis mūziku un mazliet par daudz aizrāvies ar uzlīmēm.
Es pat piekrītu ka būs , bet lai iemācitos kā to īsti darīt domāju būs pietiekoši.
Ar 2l var strìtā braukt ja labi grib. neatceros kurss ar to kompotu rullītī visu trasi ar 2l paku izščërēja un pastoties youtube video , tur čali mauc pat ar 1.8
Iemācīties var jau pa dažādiem nomaļiem ceļiem rokas pataisnojot, izbraucot 3x trasi street posma treniņā daudz neiegūsi savai braukšanai. Ja tu tiešām gribi braukt, tad jāsāk gatavoties jau tagad un pa ziemu "jāsavīlē" motors.
Tā kā, uz priekšu!
Tā kā, uz priekšu!
neliec enģeļus
Es pa ielām īsti negribu braukāt driftā , labāk slēgtā zonā , tapēc man zināms viens lidlauks ar diezgan ok asfaltu
Sporta filtri noteikti palidzes paradit klasi drifta
Nepareizi uzliekot konisko ir tikai sliktak.
Plus vins ir regulari jakopj, ko dara tikai retais.
Pasam man ir koniskais tikai tapec, ka savadak nevar - nav vietas tur gaisa kastei.
Nepareizi uzliekot konisko ir tikai sliktak.
Plus vins ir regulari jakopj, ko dara tikai retais.
Pasam man ir koniskais tikai tapec, ka savadak nevar - nav vietas tur gaisa kastei.
Baumanis ar divlitrīgu kompotu visu rullīti izkrāmēja mehu dienās.ElvijsR rakstīja:Ar 2l var strìtā braukt ja labi grib. neatceros kurss ar to kompotu rullītī visu trasi ar 2l paku izščërēja un pastoties youtube video , tur čali mauc pat ar 1.8
Tev tur laikam daudz kas jādara, jo visa Skaistkalne runā ka tev tā žurka galīgi neiet.DavisKalbergs rakstīja:Es pa ielām īsti negribu braukāt driftā , labāk slēgtā zonā , tapēc man zināms viens lidlauks ar diezgan ok asfaltu
Nu ir tā ka pašlaik nelec jo varētu starterim pazudis kontakts , vai kas cits noticis , bet tas nav nekas traks un lidz ko būšu atpakaļ pie mašinas tiks salabots.
Tā varētu būt , laukos jau cilvēkiem īsti nav par ko runāt
Tā varētu būt , laukos jau cilvēkiem īsti nav par ko runāt
Viena bilde? Veiksmi darbos
Pagaidām , neesmu vel iebraucis kārtigi forumos. Paldies , bez steigas viss notiks :)