E36- Jessy

Tasy
Ziņojumi: 20
Pievienojies: 21 Okt 2016, 23:05
Atrašanās vieta: Rīga-Dagda

29 Okt 2016, 17:58

Tātad vēl šī gada augustā nopirku E36 318is 1994.gada. Parastā analogā pečka , 18 pogu OBC, melns auduma Recaro salons, saplēstas troses vadītāja sedeklim, Ruslans komplektā arī nāca, daudz nedažādu LED gaismiņu salonā, sasists spoileris, ieplaisājis vējstikls tas bija ko es pamanīju uzreiz pirms pašas pirkšanas. Neesmu nekāds mehāniķis un pat nemācījos neko tādu, bet pat es sapratu, kad nopirku, ka nu ir auzas. Pirmā nojuka kontaktu grupa, tas bija sīkums un nomainīju pēc pāris dienām. Gaisa masas mērītājs arī bija viņsaulē tāpēc to arī nomainīju. Vienīgais, kad mani ļoti pievilka šajā auto ir krāsa( tā kā esmu jauniņais pat nezinu kā krāsu šo sauc bet tehniskajā rakstīts melna toņmaiņas :hahaha: ). 1.8is man arī ļoti patika un daudz gāzēju ar viņu pat kamēr nebija tiesību( dzīvoju Latgalē laukos bet mācos Rīgā). Pēc šīm mazām maiņām nomainīju ģeneratora releju jo deva 18V un akumulatora kūpēja. Domāju nu tgd var ķerties pie vizuālā, bet kā parasti plāni mainās nevienam negaidot- bija jāmaina viss sajūga komplekts kopā ar spararatu, jo redz bik par daudz kkur pagāzēju mācoties braukt ar RWD. Pēc pāris nedēļām kad atbraucu uz laukiem izmēģināt jauno sajūgu pēkšņi parādījās zili kupli dūmi, nopratu ka dzen tosolu. Izrādījās manas iskas galva ir ar plaisu, tā nu meklēju visur jaunu galvu un kā jau Latgalē- is motoru nav vispār tp ieliku parasto 1.8i.uzreiz saskāros ar to ka nevar iedod baigi gāzi un raustās apgriezieni, atslēdzu vadus no gaisa spiediena mērītājiem ( es vismaz domāju ka tos tā sauc :doh: ). Tā nu kaut kā atbraucu uz Rīgu. Kamēr nekā nevaru tikt uz normālu diagnostiku bet pirmdien braukšu pie liet. Dogma's. Jau iepazīstinajos ar pāris lietotājiem, no viena nopirku diskus priekšai, no liet. Tommas šodien nopirku sarkano salonu un esmu ļoti apmierināts kaut arī vēl palika ielikt priekšējās abšivkas. Viktors laipni piekrita pārlīmet man griestus ka arī pamācīja mani dzīves gudribām, bija prieks parunāt dzivajā.
Tātad plāni ir saprast kas par vainu motoram, sataisīt bremzes, paskatīties pa piekari, nomainīt izputēja bunduli, jo rūc ka traktors, bet man patīk. Iziet T/A un tad ķerties pie normālām lietām kā, piemēram , savest kārtībā Ruslanu, nomainīt obc jo piš smadzenes. M paka , jaunu spoileri, nokrāsot, ielikt normālu dzinēju ar kuru varēs normāli izgāzt ka šdn Spilvas lidlauka Viršos ar sarkanu kupeju normāli paņēma visus pagriezienus. Sorry ka baigi daudz bet shit happens un kā nekā tā ir pirmā nopietna mašīna ja neskaitīt 2.golfu kas bija līdz šim priekš jāšanas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

29 Okt 2016, 18:00

Latgale style salons un pakalejas lampas :hahaha:
jezin! tak sadedzini to skuningu :lol:

P.S pec komentara ieliksanas palasiju tekstu :hahaha: un jap nekludijos par Latgali :giggle:
Pēdējais labojis AndzaK_LV - 29 Okt 2016, 18:06, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

29 Okt 2016, 18:03

Apsveicu ar e36 iegādi, bēēt tur ir TIK daudz darba... Novāc ledus, tās šausmīgās lampas, spoileri, spoguļus, apstrādā sliekšņus, to trako hromu vajag aizvākt. Bet salonam forša krāsa, tāda piedūrīga,
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

29 Okt 2016, 18:07

Linda rakstīja:Apsveicu ar e36 iegādi, bēēt tur ir TIK daudz darba... Novāc ledus, tās šausmīgās lampas, spoileri, spoguļus, apstrādā sliekšņus, to trako hromu vajag aizvākt. Bet salonam forša krāsa, tāda piedūrīga,
Redzēju dzīvajā,jā,darba daudz,BET cerams saimnieks visu izdarīs pareizi,jo darāmā tiesām tur ir daudz. Ir kur tiekties.Bet,tāpat veiksmi un pacietību! :bmw:
Profila bilde
Da1ris
Ziņojumi: 524
Pievienojies: 10 Nov 2014, 20:57
Braucu ar: DiamondSchwarz

29 Okt 2016, 18:08

AndzaK_LV rakstīja:Latgale style salons un pakalejas lampas :hahaha:

P.S pec komentara ieliksanas palasiju tekstu :hahaha: un jap nekludijos par Latgali :giggle:
Tad jau Tu ar savām arkām esi no latgales kūts izlīdis,ne? :gigigi:
Tasy

29 Okt 2016, 18:09

AndzaK_LV rakstīja:Latgale style salons un pakalejas lampas :hahaha:

Daļēji piekrītu, bet pirku Rīgā
Tasy

29 Okt 2016, 18:10

Linda rakstīja:Apsveicu ar e36 iegādi, bēēt tur ir TIK daudz darba... Novāc ledus, tās šausmīgās lampas, spoileri, spoguļus, apstrādā sliekšņus, to trako hromu vajag aizvākt. Bet salonam forša krāsa, tāda piedūrīga,

Man salons baigi iepatikās tp uzreiz paņēmu kamēr var. Par to darbu ir kā ir. Mēģināšu neslinkot un nožēlot naudu cik nu studentam tas ir iespējams :sarunats:
Tasy

29 Okt 2016, 18:11

vitjazz rakstīja:
Redzēju dzīvajā,jā,darba daudz,BET cerams saimnieks visu izdarīs pareizi,jo darāmā tiesām tur ir daudz. Ir kur tiekties.Bet,tāpat veiksmi un pacietību! :bmw:

Paldies vēl reizi! :drink:
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

29 Okt 2016, 18:14

Nu arī studentam esot novākt to šausmīgo šķūni, nemaksā daudz 10 eiro par spoguļiem, salona plastmasas vispār par brīvu var dabūt, lampas kādi 10 eur, tad sliekšņu uzlikas, bagažnieka vāks un citi sīkumi, tur vairāk darba pašam visu skrūvēt nost, nekā tās izmaksas. Veiksmi.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Tasy

29 Okt 2016, 18:16

Linda rakstīja:Nu arī studentam esot novākt to šausmīgo šķūni, nemaksā daudz 10 eiro par spoguļiem, salona plastmasas vispār par brīvu var dabūt, lampas kādi 10 eur, tad sliekšņu uzlikas, bagažnieka vāks un citi sīkumi, tur vairāk darba pašam visu skrūvēt nost, nekā tās izmaksas. Veiksmi.

Bet man prikoļī šitie spoguļi :hahaha: :hahaha: :lol:
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

29 Okt 2016, 18:17

Suds ar visu htomu utt bet sarkanais salons recaro ir sex :super:

Un Andza paskaties uz savam sapistajam arkam un tad dirs kadam,lai kko kkur ved un nodedzina
Pēdējais labojis cipruss18 - 29 Okt 2016, 18:21, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Tasy

29 Okt 2016, 18:19

cipruss18 rakstīja:Suds ar visu htomu utt bet sarkanais salons recaro ir sex :super:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

29 Okt 2016, 18:26

Vajag adas lidzekli lai sakoptu un izskatitos smuki
ar kompatu pa brugji
Tasy

29 Okt 2016, 18:31

cipruss18 rakstīja:Vajag adas lidzekli lai sakoptu un izskatitos smuki
To arī gribēju darīt
Profila bilde
swiss
Ziņojumi: 205
Pievienojies: 27 Sep 2012, 20:11
Braucu ar: e36 touringu`

29 Okt 2016, 19:18

Tie taču nac m3 spoguļi ne? Daudz darba.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot :D
Bmwlife
Ziņojumi: 73
Pievienojies: 13 Okt 2015, 01:20

29 Okt 2016, 20:04

Veiksmi! ;)
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

29 Okt 2016, 20:07

Nav tie m spoguļi, noraut un izmest :hahaha: Lampas , smukas ja notonē tā lai viss vienā tumsā. :hahaha: Tās salona gaismiņas :doh: ārprāts. + par sex beņķiem un smuki gludo vidus konsoli. Veiksmi darbos :bmw: :super:
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne

29 Okt 2016, 22:17

cipruss18 rakstīja:Suds ar visu htomu utt bet sarkanais salons recaro ir sex :super:

Un Andza paskaties uz savam sapistajam arkam un tad dirs kadam,lai kko kkur ved un nodedzina
ko piepisies arkam? d.. plesh uz pusem kad nevari pats neko ar savam abam kreisajam rokam izdarit? p... d.. vienreiz bucas :bye:
sorry par offtopiku :drink:
Profila bilde
thejudge
Ziņojumi: 151
Pievienojies: 06 Sep 2013, 15:57
Braucu ar: pakaļu pa zemi

30 Okt 2016, 03:29

holy šit. Šitas tas kas mega ilgi marinējās ssā kkad.

Uz doto brīdi ir kā ir,bet ja reiz ņem nopietni,tad jāvēl lai tik izdodas.

Salons inčīgs, vajag vēl sarkano paklāju.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Tasy

30 Okt 2016, 07:56

Bmwlife rakstīja:Veiksmi! ;)

Paldies :bmw: