E36-Skiitles
Vakar iegādājos vēl vienu kupeju, pirms tam bijušas divas e36 kupejas ar 1.8 Is motoru, un viena e46 kupeja ar 1.9 CI
šoreiz domāju ka vajadzētu ko žiperīgāku, un kas nemaksātu kosssmosu, bet kā jau zinām, e36 tirgus ir ļoti skaists ar cenām
Tad nu par auto:
2.0 vanossa dzinējs, nekad nav man bijis 6c motors, tapēc nemācēšu pateikt vai ir gana labs motors, bet nu griežas labi
Diezgan pliks ar komplektāciju
Ir bijis pārkrāsots, bet nu diezgan slikti
Šorīt iedzinu garāžā lai apskatītos kas darās apakšā, un tur viss ir diezgan slikti.(bet ar to rēķinājos jo nopirku par 1ooo eu, un neko labu tur nevareja gaidīt.
Tagad ir plāns tāds:
Pārmetināt grīdu, jaunus sliekšņus, un uztaisīt tā, lai kājas ziemā nesalst . Un lai viss tur ir labi( Tapēc esmu atvērts Jūsu ieteikumiem , ar kādiem līdzekļiem labāk ir parklāt grīdu, un kur iegādāties labāk visus sīkumus.
Ari salonu gribētos likt citu, jo paklājis arī izskatās slitki. Pašam ir sava garāža un viss parejais lai taisītu, ir tikkai jaķeras klāt
Tad nu gaidu jūsu ieteikumus
šoreiz domāju ka vajadzētu ko žiperīgāku, un kas nemaksātu kosssmosu, bet kā jau zinām, e36 tirgus ir ļoti skaists ar cenām
Tad nu par auto:
2.0 vanossa dzinējs, nekad nav man bijis 6c motors, tapēc nemācēšu pateikt vai ir gana labs motors, bet nu griežas labi
Diezgan pliks ar komplektāciju
Ir bijis pārkrāsots, bet nu diezgan slikti
Šorīt iedzinu garāžā lai apskatītos kas darās apakšā, un tur viss ir diezgan slikti.(bet ar to rēķinājos jo nopirku par 1ooo eu, un neko labu tur nevareja gaidīt.
Tagad ir plāns tāds:
Pārmetināt grīdu, jaunus sliekšņus, un uztaisīt tā, lai kājas ziemā nesalst . Un lai viss tur ir labi( Tapēc esmu atvērts Jūsu ieteikumiem , ar kādiem līdzekļiem labāk ir parklāt grīdu, un kur iegādāties labāk visus sīkumus.
Ari salonu gribētos likt citu, jo paklājis arī izskatās slitki. Pašam ir sava garāža un viss parejais lai taisītu, ir tikkai jaķeras klāt
Tad nu gaidu jūsu ieteikumus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Griestus jaunus vajag
Krāsa interesanta...
Šitais ļoooooooti ilgi ss stāvēja, sākumā vsp par kkadiem 2k gāja un man ir spidometrs no šitā auto!
Jā, tos arī vajag aplīmēt, bet vispirms tehniskais jāsalabovitjazz rakstīja:Griestus jaunus vajag
Kad tikšu tik tālu, došu ziņu
Krāsa ir tīri tāda interesanta, bet ir nokrāsota tikai virsbūve, atverot durvis, var redzēt iepriešējo krāsuLaurikbmw rakstīja:tipa marakesh brown :-Delksnis rakstīja:Krāsa interesanta...
Pa 2k nemaz nebūtu braucis skatīties Varbūt zini arī kāpēc nedeg apgaismojums spidomertam, un klimai?Tommas rakstīja:Šitais ļoooooooti ilgi ss stāvēja, sākumā vsp par kkadiem 2k gāja un man ir spidometrs no šitā auto!
Drošinātāji veseli, bet strāva pie slēdzi nepienāk
Šo te man piedāvāja vasaras sākumā, bet beigās pārdevējs pārdomāja, jo toreiz negribēja pa 1000e atdot . Pat nebraucu skatīties, bet laikam i labi ir-lasot, kas tam pavisam darās.. .. Bet veiksmi darbos un lai labi braucas!
I build perfect things, not buy them.,
Kràsa super
Apsveicu ar pirkumu
Apsveicu ar pirkumu
Liene rakstīja:Šo te man piedāvāja vasaras sākumā, bet beigās pārdevējs pārdomāja, jo toreiz negribēja pa 1000e atdot . Pat nebraucu skatīties, bet laikam i labi ir-lasot, kas tam pavisam darās.. .. Bet veiksmi darbos un lai labi braucas!
Jā, bet ir gandrīz neiespējami ko labu atrast par tādu summu, bet Paldies
PaaldiesRENIO rakstīja:Kràsa super
Apsveicu ar pirkumu
Vakar tomėr nevarēju mierīgi nosedēt un domāju uzlabot nedaudz e36
Rezultātā tika ieliktas citas lampas, ar baltajiem pagriezieniem, liekas ka izskatās nedaudz labāk.
Un ap 21.00 nācu pie slēdziena , ka jāmaina kārba, jo otrajam ātrumam krakŝķēja sinhranizatori .
Krājumos atradu vienu kārbu, no 1.8Is, bija palikusi pāri, kad mainīju swapu pirmajai kupejai.
un sāku mainīt to, nekad nebiju ņemis nost karbu vanosam , lidz ar to nezinaju ka visam parocīgāk tikt klāt un rezultâtâ 3:20 no rrīta bumers ierūcâs ar jauno kārbu.
Rezultātā tika ieliktas citas lampas, ar baltajiem pagriezieniem, liekas ka izskatās nedaudz labāk.
Un ap 21.00 nācu pie slēdziena , ka jāmaina kārba, jo otrajam ātrumam krakŝķēja sinhranizatori .
Krājumos atradu vienu kārbu, no 1.8Is, bija palikusi pāri, kad mainīju swapu pirmajai kupejai.
un sāku mainīt to, nekad nebiju ņemis nost karbu vanosam , lidz ar to nezinaju ka visam parocīgāk tikt klāt un rezultâtâ 3:20 no rrīta bumers ierūcâs ar jauno kārbu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vienbrid bija kursabiedram, debils cilveks, iesedos nopetiju - visai bēdīgs auto. Tas arkas briesmigas bija. Bet nu lai jau veicas.
Bet nu lai jau veicas.
Bet nu lai jau veicas.
tur jau 2vas žurkas salīdīs.
bokss pareizā izmērā
Ja jau labi grib, tad jau var divas iedzīt, bet nu taisīts tā lai var kārtīgi staigāt apkārt.RENIO rakstīja:bokss pareizā izmērā
Man ar patik kad var apkart brivi parvietoties ,durvis atvert ka cilvekam... nevis bakstities un skrapet masinu. Lai veicas , kraasa zbis
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!