Sedans
Tā nu laiks laikam man te atzīmēties..
Mazliet vairāk kā pirms gada tiku pie sava e36 sedana bija diezgan bēdīgā stāvoklī(spārni , bagāžnieka vāks un sliekšņi sarūsējuši bufers sasists ķīnas pagriezieni utt).. Iepirku lēti komplektācijas nekādas (7pogu obc elektriskā lūka)
motors itkā jau izsaka visu m43b16 ar vājprātā grabošiem kompensātoriem bet mieru tikai mieru.. ir iepirkts un pavasari gaida m50b25
Laikam ejot esmu no daudz defektiem atbrīvojies paša spēkiem (liels paldies marihuanam ).
Bildes kāds auto bija kad nopirku pašlaik man nav bet tikko kā dabūšu tā iemetīšu šeit.
Pirmie darbi sākās ar to ka nomainīju spārnus un bagāžnieku tika sametināti sliekšņi uzliktas plastmasas sliekšņu uzlikas sataisīts pr. bufers. Tad iepirku AZEV r17 diskus pats krāsoju lai būtu nedaudz orģinālāk
Tad tiku pie sēdinājuma priekšējajiem Recaro ādas krēsliem pie pienācīgākas mūzačkas un uzliku personiskāku nummuru.
Līdz pavasarim pagaidām plānots:
nomainīt motoru( + visu kas ar to saistīts)
pilnībā pārkrāsot auto(daudz kasjaki kas jālabo)
ar tālākajiem darbiem jāskatās kā sanāks..
Te bildes mazliet ieskatam:
Mazliet vairāk kā pirms gada tiku pie sava e36 sedana bija diezgan bēdīgā stāvoklī(spārni , bagāžnieka vāks un sliekšņi sarūsējuši bufers sasists ķīnas pagriezieni utt).. Iepirku lēti komplektācijas nekādas (7pogu obc elektriskā lūka)
motors itkā jau izsaka visu m43b16 ar vājprātā grabošiem kompensātoriem bet mieru tikai mieru.. ir iepirkts un pavasari gaida m50b25
Laikam ejot esmu no daudz defektiem atbrīvojies paša spēkiem (liels paldies marihuanam ).
Bildes kāds auto bija kad nopirku pašlaik man nav bet tikko kā dabūšu tā iemetīšu šeit.
Pirmie darbi sākās ar to ka nomainīju spārnus un bagāžnieku tika sametināti sliekšņi uzliktas plastmasas sliekšņu uzlikas sataisīts pr. bufers. Tad iepirku AZEV r17 diskus pats krāsoju lai būtu nedaudz orģinālāk
Tad tiku pie sēdinājuma priekšējajiem Recaro ādas krēsliem pie pienācīgākas mūzačkas un uzliku personiskāku nummuru.
Līdz pavasarim pagaidām plānots:
nomainīt motoru( + visu kas ar to saistīts)
pilnībā pārkrāsot auto(daudz kasjaki kas jālabo)
ar tālākajiem darbiem jāskatās kā sanāks..
Te bildes mazliet ieskatam:
Pēdējais labojis streetrat - 08 Nov 2011, 01:27, kopā labots 2 reizes.
Apraksts labs ,bet bildes gan neraada
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Simpātisks aparāts!
auto ,bet kas tā pa priekšējo bļembu uz pārsega ?
tiešām glīts auto
Super, prieks skatīties ka tiek izglābti auto no bēdīgiem stāvokļiem :) Krāsu vel derētu sapulēt būtu ideāli.. :)
Smuks, smuks
Diskus esi labi nokrāsojis - neatpazinu, ka tie ir Azevi!
Veiksmi tālākajos darbos.
Veiksmi tālākajos darbos.
kopts sedaninsh
Širais redzēts dzīvē!
Skatos "nav brīvi" nomainīt emblēmu uz kapota! (atceros, kad stāstīji kā pie tādas tiki!)
Mašīna izskatās labi, tik to motorīti prasās niknāku, lai izskats ar jaudu būtu kontrastā!
Skatos "nav brīvi" nomainīt emblēmu uz kapota! (atceros, kad stāstīji kā pie tādas tiki!)
Mašīna izskatās labi, tik to motorīti prasās niknāku, lai izskats ar jaudu būtu kontrastā!
Jā erda ar tām emblēmām iekrituerda rakstīja:Širais redzēts dzīvē!
un motors ar līdz pavasarim būs iekšā
bet vispār paldies visiem par labajiem vārdiem
Bļemba un krelles uz spoguļa - kakas, pārējais -
Visi kko uz M50 motoriem sakrituši... Pats vienam E36 vasarā mainīju, tad Orkāns, tagad streetrat...
Visi kko uz M50 motoriem sakrituši... Pats vienam E36 vasarā mainīju, tad Orkāns, tagad streetrat...
skaists auto un diski vispaar
Nu jau mazliet par daudz nebūs piekasīšanās- cilvēkam patīk un liek krelles, daudz zināmu cilvēku piekarina pie spoguļa kādas personiskas lietiņas vai kādu talismaniņu un neko sliktu tajā nesaskatu Kā arī tā zīme izskatas interesanti, bet uz auto pat liekas piestāv, uz melnā fona, bet nu tā jau tāda gaumes lietiņa Nekas nav ne apkarināts, ne spīdumi sakabināti uz auto kā krieviem un neredzu par ko piekasīties, tiešām skaists eksemplārs, kā arī patīk diski ar savu odziņu nokrāsotimarux rakstīja:Bļemba un krelles uz spoguļa - kakas, pārējais -
Marux atspeeleejaas par to ,ka visi piesienaas vinja melnajiem buferiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
viņš laikam dzīvo pēc principa- japiesienas visam kam vien var!
bet cepuri nost šī topika autoram, ļoti ļoti patīk šis aparāts!
bet cepuri nost šī topika autoram, ļoti ļoti patīk šis aparāts!
Tā kā esmu ļoti slinks rakstītājs topiks ir nogrimis uz pašām Mans E36 beigām! Viss nenotiek tik ātri kā biju plānojis bet galvenais ka kkas notiek Beidzot nomainīts motors uz M50B25 uzstādīts M20 sparrats un sajūgs Tagad pēc nobrauktiem 1500km neko sliktu pateikt nevaru Auto tiek izmantots kā jau 2.5 Pašlaik esmu bloķa meklējumos
Visu laiku protams tiek sekots līdzi auto tehniskajam stāvoklim un ja nu kas tad tas uzreiz tiek salabots
Tagad krāsošana pārceļas uz ziemu Aizmugurē ir baloni Tuvākie darbi tagad ir saistīti ar bremzēm Priekšā jāuzliek ventilējamie diski aizmugurē jāatbrīvojas no trumuļiem un tad jāķeras klāt pie aizmugures amīšu un atsperu maiņu
Visu laiku protams tiek sekots līdzi auto tehniskajam stāvoklim un ja nu kas tad tas uzreiz tiek salabots
Tagad krāsošana pārceļas uz ziemu Aizmugurē ir baloni Tuvākie darbi tagad ir saistīti ar bremzēm Priekšā jāuzliek ventilējamie diski aizmugurē jāatbrīvojas no trumuļiem un tad jāķeras klāt pie aizmugures amīšu un atsperu maiņu