Gofmans E36 2,5 td
Sveiki ! Saņēmos arī uzrakstīt par savu .
Tātad auto tika iegādāts 12.02.2011 diezgan bēdīgā stāvoklī kaut kur Tukumā. Bij doma sievai iegādāties mazu dīzelīti (nu tipa polo vai kautko napadobija) beigās vēlu vakarā tika iegādāts pirmais mūsu dīzeļbrīnums E36 1992 gada 2,5 td.
Autiņam ir diezgan labs ādas salons melnā krāsā, mazais kompis un daudz citu mazu (ērtu) lietiņu. Par cik pēdējā laikā man vairāk bij pieredze ar lieliem autiņiem tipa voyager un monterey biju patīkami pārsteigts par tā ērtumu. Nākamā mana mašīna noteikti būs .
Nu jau pagājis mēnesis kopš auto iegādes un lēnām sāk līst ārā visādas šaizītes, šur tur ķirmji ir pastrādājuši. Visvairāk tracina iepriekšējā saimnieka meistarība,visur ir saskrūvēti reģipša samorezi un kur to nevar ieskrūvēt tur skrūvju vispār nav . Pat maģim tumbas bij virknē saslēgtas.
Pa vasaru jācenšas savest autiņs kārtībā. Par šo laiku ir sametināta aķim vieta nomainīts pečkas motoriņs, nomainīts gaisa filtrs, pakaļējie bremžu diski un vēl visādi sīkumiņi pārsvarā jau pievilktas skrūves.
Tātad auto tika iegādāts 12.02.2011 diezgan bēdīgā stāvoklī kaut kur Tukumā. Bij doma sievai iegādāties mazu dīzelīti (nu tipa polo vai kautko napadobija) beigās vēlu vakarā tika iegādāts pirmais mūsu dīzeļbrīnums E36 1992 gada 2,5 td.
Autiņam ir diezgan labs ādas salons melnā krāsā, mazais kompis un daudz citu mazu (ērtu) lietiņu. Par cik pēdējā laikā man vairāk bij pieredze ar lieliem autiņiem tipa voyager un monterey biju patīkami pārsteigts par tā ērtumu. Nākamā mana mašīna noteikti būs .
Nu jau pagājis mēnesis kopš auto iegādes un lēnām sāk līst ārā visādas šaizītes, šur tur ķirmji ir pastrādājuši. Visvairāk tracina iepriekšējā saimnieka meistarība,visur ir saskrūvēti reģipša samorezi un kur to nevar ieskrūvēt tur skrūvju vispār nav . Pat maģim tumbas bij virknē saslēgtas.
Pa vasaru jācenšas savest autiņs kārtībā. Par šo laiku ir sametināta aķim vieta nomainīts pečkas motoriņs, nomainīts gaisa filtrs, pakaļējie bremžu diski un vēl visādi sīkumiņi pārsvarā jau pievilktas skrūves.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Gofmans - 26 Mai 2011, 21:24, kopā labots 1 reizi.
Šodien auto tika vests uz teh apskati. Dabūts divnieks par nepareizi noregulētu kreiso lampu
Man ar nepārāk patīk. Pamēģināju ar šķīdinātāju notīrīt to krāsu nu baigi viņa negribīgi nāk nost.
Nu tad te būsuteo rakstīja:Uzraksti tg uz lapiņas "nofočēt salonu" un lapiņu uzliec uz atslēgām, tas nostrādās
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Archizlv rakstīja:Tepikishi nogalina, galigi un pavisam nepiestaav. Un taa stuure, nesaprotu kaapeec LV tik daudzam zhurkaam ir shii briesmigaa stuure. Adas salons gan ir laba lieta! Vaidzeet nomainiit triis lietas: tepikishi, stuure un aatrum klokis un bus
Stūre nepatīk, un tie dīvāni - vienīgais + ka ādas!
Nu man gan šitā stūre labāk patīk, nekā parastās. Tepiķiem klāt vajag dragoon sēdekļu pārvalkus, stūres apvalku un būs OKArchizlv rakstīja:Tepikishi nogalina, galigi un pavisam nepiestaav. Un taa stuure, nesaprotu kaapeec LV tik daudzam zhurkaam ir shii briesmigaa stuure. Adas salons gan ir laba lieta! Vaidzeet nomainiit triis lietas: tepikishi, stuure un aatrum klokis un bus