Tomariņa e36
Jau labu laiku esmu reģistrējies šajā forumā un aktīvi sekoju līdz visam šeit notiekošajam,bet tā arī nebiju sadūšojies atrādīt savu e36,bet nu tad reiz ir pienākusi tā diena,kad esmu tam gatavs
Tad nu tā,kā nonācu pie sava e36,godīgi sakot par to ka tas būs tieši bmw sapņoju jau tad kad mācijos vēl pamatskolas pirmajās klasītēs un pie tā visa vainojams seriāls "Trauksme Kobrai 11" kur Semīrs ar Gerkānu vienmēr joņoja ar e36to bmw, un tad nu man kā mazam puikam arī radās sapnis,kad es tā arī kādreiz varēšu Gadi gāja,bet sapnis par bmw tā arī īsti nekad nemainijās,un tad pienācā tā diena kad palika 18,tika noliktas tiesības un beidzot bija tas laiks kad varu iegādāties savu auto,kuram jau laicīgi biju sācis krāt naudu:D
Iegādāties savu pirmo,īsto un personīgo auto nebija pārāk viegli,kaut sapnis jau bija kopš bērnības zināms,bet domas sāka sliekties jau uz citu auto pusi,tika ss.lv skatīti trešie golfi,audi coupe un protams arī bmw e36,bet tad galavārdu,kas bija liktenīgais, netīšām izspļāva mamma sakot: "audi jau esot katram uz pagalma,lai ņemot kko citu" jo tajā brīdī biju jau palicis uz audi coupe Sapni par bmw bija izbiedējuši tie,kas man mēģināja iestāstīt ka bmw esot dārgas daļas un citas muļķības
Tad nu aktīvi ss.lv tika tikai sākti skatīti bmw e36 Un tad kādā ziemīgā 2009.gada februārā dienā tika ieraudzīts šis liktenīgais bmw 318i, kaut arī pirmstam teicu kad nekad nepirkšu mazāku motoru par 2.0,bet redz ka dzīvē notiek savādāk Tad nu arī 21.februārī 2009.gadā auto tika iegādāts un nonāca manā īpašumā.
Braucot mājās biju vnk sajūsmā,jo salīdzinot ar mātes 1994. gada opel vectra likās kā diena pret nakti:d Pērkot auto nekādus defektus nevarēju atrast,lai gan tajā laikā par bmw un tā sāpīgajām vietām nekā vēl nezināju
Auto kalpoja gods godam kādu laiku,bet tad parādijās divaina skaņa kkur no motora,aizbraucu uz servisu lai gudrāki par mani pasaka kas par lietu,noskaidrojās ka beigts ūdenssūknis,lai gan pašam likās ka skaņa nāk no pavisam citas puses,kas beigās izrādijās arī taisnība un nobeidzās starteris,kas radija šo skaņu,tas tika sadabūts un pašrocīgi nomainīts pluss vēl tam nomira arī signalizācija,kas arī tika savesta kārtība un auto varēja uzticīgi kalpot tālāk.
Tā vēljoprojām auto kalpo, un pa šiem gandrīz trīs gadiem ir gājis visādi ar viņu,bet no viņa tā arī vēl nēsmu šķīries un nezinu vai arī spēšu to izdarīt Nekā īpaši savam e36 pa šiem gadiem nēsmu ķūnējis vai šķūnējis vienīgi ieliktas eņģeļacis un xenons vai kā daži to sauc par hrenonu, bet tā viss pārējais ir stock,izņemot rusiņu kas sāk tā mazliet lauzties uz āru Defektu auto šobrīd vēl ir pietiekami,bet ir doma tos visus novērst,tik jaatliek lieka nauda,bet pirmstam ir jāiziet TA,kas ir jau šīs nedēļas beigas un tad var domāt kko tālāk.
Mazliet par mašīnu:
BMW 318i 1992.gada ekstru pilnīgi nekādu
Krāsa: Calypsorot metallic
Mja pietiks runāt,tgt beidzot arī kāda billdīte
Tad nu tā,kā nonācu pie sava e36,godīgi sakot par to ka tas būs tieši bmw sapņoju jau tad kad mācijos vēl pamatskolas pirmajās klasītēs un pie tā visa vainojams seriāls "Trauksme Kobrai 11" kur Semīrs ar Gerkānu vienmēr joņoja ar e36to bmw, un tad nu man kā mazam puikam arī radās sapnis,kad es tā arī kādreiz varēšu Gadi gāja,bet sapnis par bmw tā arī īsti nekad nemainijās,un tad pienācā tā diena kad palika 18,tika noliktas tiesības un beidzot bija tas laiks kad varu iegādāties savu auto,kuram jau laicīgi biju sācis krāt naudu:D
Iegādāties savu pirmo,īsto un personīgo auto nebija pārāk viegli,kaut sapnis jau bija kopš bērnības zināms,bet domas sāka sliekties jau uz citu auto pusi,tika ss.lv skatīti trešie golfi,audi coupe un protams arī bmw e36,bet tad galavārdu,kas bija liktenīgais, netīšām izspļāva mamma sakot: "audi jau esot katram uz pagalma,lai ņemot kko citu" jo tajā brīdī biju jau palicis uz audi coupe Sapni par bmw bija izbiedējuši tie,kas man mēģināja iestāstīt ka bmw esot dārgas daļas un citas muļķības
Tad nu aktīvi ss.lv tika tikai sākti skatīti bmw e36 Un tad kādā ziemīgā 2009.gada februārā dienā tika ieraudzīts šis liktenīgais bmw 318i, kaut arī pirmstam teicu kad nekad nepirkšu mazāku motoru par 2.0,bet redz ka dzīvē notiek savādāk Tad nu arī 21.februārī 2009.gadā auto tika iegādāts un nonāca manā īpašumā.
Braucot mājās biju vnk sajūsmā,jo salīdzinot ar mātes 1994. gada opel vectra likās kā diena pret nakti:d Pērkot auto nekādus defektus nevarēju atrast,lai gan tajā laikā par bmw un tā sāpīgajām vietām nekā vēl nezināju
Auto kalpoja gods godam kādu laiku,bet tad parādijās divaina skaņa kkur no motora,aizbraucu uz servisu lai gudrāki par mani pasaka kas par lietu,noskaidrojās ka beigts ūdenssūknis,lai gan pašam likās ka skaņa nāk no pavisam citas puses,kas beigās izrādijās arī taisnība un nobeidzās starteris,kas radija šo skaņu,tas tika sadabūts un pašrocīgi nomainīts pluss vēl tam nomira arī signalizācija,kas arī tika savesta kārtība un auto varēja uzticīgi kalpot tālāk.
Tā vēljoprojām auto kalpo, un pa šiem gandrīz trīs gadiem ir gājis visādi ar viņu,bet no viņa tā arī vēl nēsmu šķīries un nezinu vai arī spēšu to izdarīt Nekā īpaši savam e36 pa šiem gadiem nēsmu ķūnējis vai šķūnējis vienīgi ieliktas eņģeļacis un xenons vai kā daži to sauc par hrenonu, bet tā viss pārējais ir stock,izņemot rusiņu kas sāk tā mazliet lauzties uz āru Defektu auto šobrīd vēl ir pietiekami,bet ir doma tos visus novērst,tik jaatliek lieka nauda,bet pirmstam ir jāiziet TA,kas ir jau šīs nedēļas beigas un tad var domāt kko tālāk.
Mazliet par mašīnu:
BMW 318i 1992.gada ekstru pilnīgi nekādu
Krāsa: Calypsorot metallic
Mja pietiks runāt,tgt beidzot arī kāda billdīte
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Krāsa protams paceļ latiņu krietni uz augšu kkas nepatīk zaļajās miglās
Sveikts bariņā
Smuka krāsa.
Kā ar rūsu, neliek manīt par sevi?
Smuka krāsa.
Kā ar rūsu, neliek manīt par sevi?
Godīgi sakot miglas nav zaļas vnk bildēs tā kkā izskatās,ir pavisam parasti balti miglinieki ar 6000k xenonu iekšāuteo rakstīja:Krāsa protams paceļ latiņu krietni uz augšu kkas nepatīk zaļajās miglās
Paldies,krāsa pašam arī ļoti patīk it īpaši ja mašīna ir nomazgāta un novaskota
Kā jau rakstiju pēdējā laikā rūsa liek par sevi manīt aizvien vairāk,tpc tas ir viens no darbiem kas ietilps darāmo darbu saraksta un ir jalikvidē vai vismaz jaaizkavē.
Kā jau rakstiju pēdējā laikā rūsa liek par sevi manīt aizvien vairāk,tpc tas ir viens no darbiem kas ietilps darāmo darbu saraksta un ir jalikvidē vai vismaz jaaizkavē.
P.S. moš tas ir tikai man tā sagadījies, bet ļoti bieži tieši šai krāsai un gadam ir nopuvuši sliekšņi. Nu tas tikai tā...
man vēl pagaidām ir paveicies,jo sliekšņi ir labiRENIO rakstīja:P.S. moš tas ir tikai man tā sagadījies, bet ļoti bieži tieši šai krāsai un gadam ir nopuvuši sliekšņi. Nu tas tikai tā...
Paldies!Armando rakstīja:pec bildem spriezhot tiesham loti smuks
ir labi, atstāj kopta eksemplāra iespaidu.
Tikai xenonu es gan izmestu miskastē
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Sveicināts!
Krāsa
Veiksmi cīņā ar "ruslanu" un ekstras, javien pacietība bus un pašam vajadzība pēc tām, var pamazām pielasīt.
Krāsa
Veiksmi cīņā ar "ruslanu" un ekstras, javien pacietība bus un pašam vajadzība pēc tām, var pamazām pielasīt.
Normals autiņš
diski nezkapec piedur ,labi izskatas
diski nezkapec piedur ,labi izskatas
Kā man tīk šī krāsa
Mja saolons tgt ir gandrīz sāpīgākā vieta,jo abi priekšējie krēsli ir saplīsuši,tam raksturīgākajā vieta,bet ir doma vai nu pāršut vai atrast labu ādas salonu.Bilde kkur bij bet ir pazudusi,tā kā būs jauzbildē jauna.AgnisB rakstīja:Normāls stock izskatās
Moš iemet arī kādu salona bildi?
Paldies!ch. rakstīja:ir labi, atstāj kopta eksemplāra iespaidu.
Vēl šī xenona slimība jauzslimo man,lai izmestu viņus ārā
Mja paldies,cenšos un centīšos apkarot :)korsa rakstīja:Sveicināts!
Krāsa
Tieši tā,bet pagaidām pilnīgi pietiek arī bez ekstrām,vienīgi gribas ielikt 7 pogu obc,lai mazliet pamainītu vienkāršo salonu
Glīts stocks! :)
Ksenons gan prasiitos kkāds ap 4300K bik pa zilu, vismaz man personīgi!
Ksenons gan prasiitos kkāds ap 4300K bik pa zilu, vismaz man personīgi!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Patīkams eksemplārs, man gan kkā ksenons miglās patīk, bišiņ attālina no pilnīga stoka, lai veicās iznīcināt ruslanu
Sveikts bariņā
Sveikts bariņā
Oiii piemirsu pieminēt manuprāt kko ļoti svarīgu,kas notika mana e36 dzīvē
Tad nu tā,kādā vēlā piekdiens vakarā apmēram pirms kāda mēneša notika mazas pārvērtības mazajā bmw dveselītē,nakts bija smaga,bet pēc 7 stundu darba motorīts bija nomainīts,protams palaidām tikai kkur uz pēcpusdienu litrāžā nekas lielāks,bet ņiprāks gan mazliet
Tad nu tā,kādā vēlā piekdiens vakarā apmēram pirms kāda mēneša notika mazas pārvērtības mazajā bmw dveselītē,nakts bija smaga,bet pēc 7 stundu darba motorīts bija nomainīts,protams palaidām tikai kkur uz pēcpusdienu litrāžā nekas lielāks,bet ņiprāks gan mazliet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sveiks, bus tev tagad 318is limited edition
kapec brille melna?
kapec brille melna?
Man jau likās, ka tev kāds komplekss par to 1.8i, tāpēc pie profila uzrakstijis "Braucu ar: 318is"! Bet tomēr ne!
Smuks e36! Tāda smuka krāsa un vispār vizuāli labs - vismaz bildēs!
PS. Brilli pat nepamaniju! Tagad vairs nav tik smuki! Varēji jau paklusēt vitaļik!
Smuks e36! Tāda smuka krāsa un vispār vizuāli labs - vismaz bildēs!
PS. Brilli pat nepamaniju! Tagad vairs nav tik smuki! Varēji jau paklusēt vitaļik!
Pēdējais labojis I'm_Infinite - 20 Nov 2011, 23:07, kopā labots 1 reizi.
mja kkas uz to pusi tgt irVitalx325 rakstīja:sveiks, bus tev tagad 318is limited edition
kapec brille melna?
brille melna,jo vecā bija mazliet deformēta un rusiņš iemeties,bet jaunā vēl nav tikusi pie jauna krāsojuma