Kuuninsh žurciņa

Kuuninsh
Ziņojumi: 3
Pievienojies: 29 Aug 2016, 09:19
Braucu ar: 318i gāze
Atrašanās vieta: Nereta

28 Apr 2017, 11:13

Sveiki visiem!
Jau kādu laiciņu esmu šeit bet tā arī nebija sanācis neko uzrakstīt.
Tātad, pagājušajā vasarā palika 18, par mašīnu protams bija jādomā, citu variantu kā E36 nebija, bet naudiņas arī tā gluži nebija un tiesību ar vēl nē. Tad sanāca tā ka tēvs tieši dzimšanas dienā iedeva man bmw atslēgas, un dabūju šo melnīti.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
1995. gada, 1.8 benzīns/gāze, viss bija labi,apakšā, uz durvīm, arkām no rūsas ne miņas, tikai bagāžniekā zem plastmasa, bet tas netraucē, abi priekšējie logu pacēlāji nepareizi strādāja, logi krita ārā, bet nāca jau ziema un varēja iztikt arī ar lūku. Tēvs bija parūpejies par mūziku, vadi esot bijuši ievilkti, bet no drauga dabūja par velti, nu es teiktu ka pārāk lielu sabūferu. Ja nemaldos tad bija ap 2000w pastiprinātājs, rībināja labi. Tagad nesen iemainīju citu, 800w sabūferu, bliež pietiekami, arī vairāk vietas bagāžniekā :D .
Tad jau dabūju tiesības un pienāca ziema. Tās priekus jauki izbaudīju, 1 grāvi arī noķēru, bet laimīgi. :hahaha:
Pirmais kas tika darīts, tas bija sajūgs, precīzāk sajūga izspiedējgultnis pajuka, bet nomainījām visu sajūgu lai būtu labāk.
Tad abi priekšējie amartizatori un vēlāk sekoja priekšējās buksītes, vairs palika tikai stabilizatora bukses nomainīt.
Pāris dienas atpakaļ tikām galā ar sarūsējušu arku un ir doma nopulēt kādā siltākā dienā visu mašīnu lai švīkas pazūd.
Tagad nesen kaut kas sāka gļukot. Kādas 15 min pastāvot uz vietas rūcinot viņš izdomā noslāpt, mazliet pagaidot var pielaist un braukt. Braucot tādu pigoru nav.
Kopumā esmu apmierināts ar auto, dažreiz prasās mazliet vairāk spēka, bet gan ar laiku. Priekš pirmās mašīnas ir ļoti labi.
Pagaidām vēl tepat laukos jāpabeidz videne. Tad manas mājas būs Rīga, tad arī sāksies lielie prieki, jo ir doma uztaisīt no šitā smukuli.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
Skudraa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 1317
Pievienojies: 30 Mar 2011, 20:08
Braucu ar: e36 2.5i Touringu
Atrašanās vieta: Rīga / More
Reputācija: 4

28 Apr 2017, 13:36

Sveiks forumā! ;)
Lai izdodas viss iecerētais un auto labi ripo. :bmw:
Kuuninsh