E36 Cabrio - ikey07
Tad nu tā, arī es esmu ticis pie Krabja
Par auto:
1999 BMW 318i [M43] Cabrio nopirku vakar no lietotāja Pavljuks
No ekstrām gandrīz viss, un viss arī strādā, virsbūve arī ok, ar dažiem kasakiem.
Izpūtēja tonis ir vnk ideāls, un skan kā divi astoņi.
Iet kā sprādzis 2.0 t.i iet labi priekš 1.8
Tik secināts viens milzīgs mīnuss, dēļ bedrainā ceļa pie mājas grūti tikt kkur ar tik zemu
VIN Dati:
Plānotie darbi un kasaki:
Jāuzliek M pakas bampers kas tika dots līdz, tik jāsakrāso.
Miglas jāieliek
Pārsega amīši beigti
Pr. paspārnim trūkst gumija kas iet gar arku.
Jāieliek trūkstošie skaiļruņi durvīs un jāsakārto abšivkas
Jāsataisa nolauztā antēna
Laižot jumtu lejā, iekšējā lupata aizķeras aiz vienas plastmasas
Un tek eļļa, viss drīzāk no filtra korpusa kā vienmēr.
Tālāk lai runā bildes
Par auto:
1999 BMW 318i [M43] Cabrio nopirku vakar no lietotāja Pavljuks
No ekstrām gandrīz viss, un viss arī strādā, virsbūve arī ok, ar dažiem kasakiem.
Izpūtēja tonis ir vnk ideāls, un skan kā divi astoņi.
Iet kā sprādzis 2.0 t.i iet labi priekš 1.8
Tik secināts viens milzīgs mīnuss, dēļ bedrainā ceļa pie mājas grūti tikt kkur ar tik zemu
VIN Dati:
Slēpts saturs: Parādīt
Plānotie darbi un kasaki:
Jāuzliek M pakas bampers kas tika dots līdz, tik jāsakrāso.
Miglas jāieliek
Pārsega amīši beigti
Pr. paspārnim trūkst gumija kas iet gar arku.
Jāieliek trūkstošie skaiļruņi durvīs un jāsakārto abšivkas
Jāsataisa nolauztā antēna
Laižot jumtu lejā, iekšējā lupata aizķeras aiz vienas plastmasas
Un tek eļļa, viss drīzāk no filtra korpusa kā vienmēr.
Tālāk lai runā bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
3.5k kas ir drusku pa daudz, bet kā saka entuziasta nodevacipruss18 rakstīja:Kads bija cipars ja nav noslepums?
- ikey07
Ja salīdzina kas SSā darās, tad nešķiet tik traki, ņemot vērā ka pirmā reģistrācija ir 30.09.1999 un ir digitāla klima ar strādājošu kondīti un sakarīgiem diskiem.cipruss18 rakstīja:Prieksh 1.8 ljoti pa daudz
- ikey07
Sava zinjaa piekritu
Kabris ir forshi,bet nu man zhel paliek skatities,ka man vins stav.tadelj savu tirgoshu julij beigaas
Kabris ir forshi,bet nu man zhel paliek skatities,ka man vins stav.tadelj savu tirgoshu julij beigaas
ar kompatu pa brugji
Nobraukšu šito sezonu ta skatīšos vai patīk, bet šobrīd esmu starā, maģim antēna nav, izslēdzu radio un klausos izpūtējucipruss18 rakstīja:Sava zinjaa piekritu
- ikey07
Kas par gala bunduli stāv virsū?
Skaists auto ar labu vnz.
RondellLawwr rakstīja:Kas par gala bunduli stāv virsū?
Pēc skata varētu būt šitāds [ kvadrātains bundulis ]
- ikey07
pļāāāā, kā man šitādus durvju apšuvumus vajag......
P.S. auto smuks
P.S. auto smuks
Šitas ir labs. Ja kāds grib kabri, es savu arī laidīšu drīz uz tirgu. Bet daudz lētāk, jo nav tik labs gads.
Jāieliek 2.8 un pavasarī jālaiž tautiņās pa 5kEmteks rakstīja:Šitas ir labs. Ja kāds grib kabri, es savu arī laidīšu drīz uz tirgu. Bet daudz lētāk, jo nav tik labs gads.
- ikey07
Izskatās ļoti labi!
Miglas jāsaliek, vai vismaz vāciņi
Miglas jāsaliek, vai vismaz vāciņi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
redzets auto laj kalpo labi
Apsveicu ar pirkumu!
Jāmet virsū chaina pod m6 diski
Nu es saprotu, mājās uz sauso tualeti lietū negribas iet, tapēc jātirš forumā.Kristapseduards rakstīja:Jāmet virsū chaina pod m6 diski
- ikey07
ikey07 rakstīja:Nu es saprotu, mājās uz sauso tualeti lietū negribas iet, tapēc jātirš forumā.Kristapseduards rakstīja:Jāmet virsū chaina pod m6 diski
PA CIIIK? :D fak me es tur butu biki piemetis un 46 soliidu, ok bet ja nepatik 46 tad fakin esi parmaksaajis par puteklusuceeju