zurkae36 dizeļkūts.
Daudzi zina ka savu sedanu aizlaidu karotes. Bet nu pec tris dienu meklejumiem esmu atpakal pie e36 soreiz kuts ar 2.5 dizeli. Teicu ka nekad dzive sev dizeli nenemsu bet Cipars bija tik salds ka pieveru acis.
Nau sterils ir rusa pa perimetru bet slieksni un grida ir diezgan sakariga motors pec manam domam ari samera kluss. Bet nu pats stulbakais ir tad ka es 30min pec auto iegades pazaudeju signalizacijas pulti
No komplektacijas ir digitala klima pusadas recaro salons miglas lukturi un elektriskie prieksejie logi.
Plani pagaidam nau zinami moska uzbuvesu kadu stance kuti vai ari paliks stock
Nau sterils ir rusa pa perimetru bet slieksni un grida ir diezgan sakariga motors pec manam domam ari samera kluss. Bet nu pats stulbakais ir tad ka es 30min pec auto iegades pazaudeju signalizacijas pulti
No komplektacijas ir digitala klima pusadas recaro salons miglas lukturi un elektriskie prieksejie logi.
Plani pagaidam nau zinami moska uzbuvesu kadu stance kuti vai ari paliks stock
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sedana topiks ar sākās ar izbrīnu ka neko tas nemaksāja utt būs trases auto, pirms sāc nopūst ar gazika krāsu izcel paklāju nu jā lai labi ripo cik nu tds var ripot
Ja gribeji ieplutit par izmaksam tad uz sedana ieberziens man ir apmeram uz 150e. Un es zinaju cik loti vins ir sapuvis neizjaucu del slieksniem bet del ta ka ielauzu plauktu skruves ieksa bundza. Bet nu pastiloju ar sedanu apkart un pietiek tagat ir kuts .kasiks rakstīja:Sedana topiks ar sākās ar izbrīnu ka neko tas nemaksāja utt būs trases auto, pirms sāc nopūst ar gazika krāsu izcel paklāju nu jā lai labi ripo cik nu tds var ripot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par planiem nezinu.cipruss18 rakstīja:Bus arii zilis?
kad šitas uz trasi ies? neaizmirsti par eņģeļiem un pārdod un pārpirkt diskus un atkal pārdot
Engeli bus 100%kasiks rakstīja:kad šitas uz trasi ies? neaizmirsti par eņģeļiem un pārdod un pārpirkt diskus un atkal pārdot
Trase toc nejies ar diskiem ari kautko sadomasu bez krievu biznesa neiztikt
Priecē, ka vispirms tehniskās lietas
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nezinu kas jums pret engeliem.Sidnas rakstīja:Neliec tak tos eņģeļus
Man piemeram loti patik ka izskatas zurka ar engeliem
Vajag enģeļus, eņgeļi ir brīnešķīgi
Eņģeļi sen jau vairs nav modē/stilīgizurkae36 rakstīja:Nezinu kas jums pret engeliem.Sidnas rakstīja:Neliec tak tos eņģeļus
Man piemeram loti patik ka izskatas zurka ar engeliem
Labi viņi izskatās tikai tiem bmw kam viņi nāk oriģināli
Instagram - Sandis_e36
Katram sava gaume.
Negribas man vairak projektusskrv rakstīja:Te skan pēc projekt auto
500evarnis91 rakstīja:Un cik salds tad bij tas cipars pa vinu!!???