energy 1.8is
Tatad.
Bildes var redzet sarkanu 93 gada 1.8is kupeju. Tika iegadata, jo bija vajadzibas pec ekonomiska auto, bet taja pasha laika jaudigu auto. IS'am ira el.logi, ka jau visam kupejam. el.luka, mazais OBC ar temp, un pulksteni, parastais salons. Remus izputejs ar patikamu skanju. Lietie r17 ar braucamam riepam, komplekta gaja metala diski ar ziemas riepam. Pec nopirkshanas uzreiz tika nokrasotas nasis. Aizmugure staveja kkadas jaunas atsperes laikam no touringa, tika samainitas pret citam parastam. Bundzha normala stavokli, ruslana praktiski nav. Visu mashinu vajadzeja nopulet, kas tika ari darits. Nesen ielikti krusti, xenons tuvajos un notoneti prieksejie pagriezieni.
Bildes var redzet sarkanu 93 gada 1.8is kupeju. Tika iegadata, jo bija vajadzibas pec ekonomiska auto, bet taja pasha laika jaudigu auto. IS'am ira el.logi, ka jau visam kupejam. el.luka, mazais OBC ar temp, un pulksteni, parastais salons. Remus izputejs ar patikamu skanju. Lietie r17 ar braucamam riepam, komplekta gaja metala diski ar ziemas riepam. Pec nopirkshanas uzreiz tika nokrasotas nasis. Aizmugure staveja kkadas jaunas atsperes laikam no touringa, tika samainitas pret citam parastam. Bundzha normala stavokli, ruslana praktiski nav. Visu mashinu vajadzeja nopulet, kas tika ari darits. Nesen ielikti krusti, xenons tuvajos un notoneti prieksejie pagriezieni.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man baigi simpatižē šie diski Pareizi izdarīji ka nokrāsoji nāsis, smukāk izskatās.
P.S. sveicināts pulciņā
P.S. sveicināts pulciņā
Skaists auto, pilnai laimei vajag tikai nahrenizēt M zīmi no nāsīm
Labi, ka jocīgos pagriezienos padarīji smukākus.
Labi, ka jocīgos pagriezienos padarīji smukākus.
smuks,man patiik,un tie diski ar kka cepi..nav kur piesieties
PS.sveicinats barinjaa
PS.sveicinats barinjaa
Beidzot vel kada briliantrot kupeja! Sveicinats barinja!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
sveikts.... bet jā - baigi atgādināji manu veco e36 kurš bija tikai hellrot, bet nu baigi lidzigs sim uz Rondeliem arii..
bet tavs tikai vēl ripo
bet tavs tikai vēl ripo
sveikts bariņā.
Būtu forši šito uztaisīt par riktīgu kārtingu, būtu labs paskats!
Būtu forši šito uztaisīt par riktīgu kārtingu, būtu labs paskats!
Simpatisks aparats!
Ir labs, krāsa sapulēta ir baigā momba tikai man kkā vienmēr ir bijusi nenormāla antipātija pret uzacīm, kā arī prasītos atrisināt lukturu svīšanu un nomainīt priekšējos stiklus viņiem, savādāk jau melno hellu jau īsti redzēt nevar...
Sveicināts barā
Sveicināts barā
skaists autiņs pan patik , viss savas vietas.... .
salona foto ????
salona foto ????
tiešām smuks auto
uzskatu ka nav vajadzīga tā m zīmīti
uzskatu ka nav vajadzīga tā m zīmīti
pilnigi piekritu, bet tas domaju tuvak vasarai.Martinez rakstīja:smuks aparāts un moš prasītos nolaist ču ču zemāk!
visam savs laiksHoodieBro rakstīja:Ir labs, krāsa sapulēta ir baigā momba tikai man kkā vienmēr ir bijusi nenormāla antipātija pret uzacīm, kā arī prasītos atrisināt lukturu svīšanu un nomainīt priekšējos stiklus viņiem, savādāk jau melno hellu jau īsti redzēt nevar...
Sveicināts barā
Sūti pa pastu man to //m zīmīti (pasta izdevumus apmaksāšu! )
Uzacis nost un diskiem centriņus ieliec un būs
parasti man sarkana krasa ne ipashi, bet shis eksemplars glits
Smuks jau ir gan, tikai spoguļus vajag parastos un ///M zīmīti nolasīt.
Un krustus nepavisam neredzu...
Un krustus nepavisam neredzu...
3M pastasArchizlv rakstīja:Smuks braucamais! Labi sapuleets, kaadas pastas izmantoji?