pirmais e36 / krivīts
Sveiki biedri!
Tākā nesen tika iegādāts negaidītā kārtā e36, tad nu iedomājos ielikt sīku aprakstu.
Auto: BMW 316 1997.gada 22.aprilis.
Dzinējs: M43 1.6 bendzīns ar 75kw
Krāsa: montrealblau-metallic
Extras: el.logi un lūka,airbagi.
Latvijā iebraucis un reģistrēts 2005.gadā.
Tad nu īsumā ieskats par to ko esmu izdarijis pāris dienas pēc iegādes.
Nomainītas riepas uz ziemas baloniem, ģeneratora siksna,eļļa, eļļas filtrs,gaisa filtrs,pr.bremžu diski un kalotkas,miglas ieliktas kuru nebija,ūdens sūknis, priekšējais blīvslēgs,zem eļļas filtra turētāja blīve un cilindrīts, un varbūt kaut ko esmu piemirsis.
un te būs bildes
Šeit tika reģistrēts Cēsīs.
Tiek mainītas riepas un iepirktās daļas.
Salons Un šeit jau esmu riskējis un devies ceļā pēc nepilnām 3 dienām kamēr manā īpašumā ir šis braucamais.
Rezerves daļas mainiju pats, un pēc brauciena viss ir ok
Paldies par uzmanību!
Tākā nesen tika iegādāts negaidītā kārtā e36, tad nu iedomājos ielikt sīku aprakstu.
Auto: BMW 316 1997.gada 22.aprilis.
Dzinējs: M43 1.6 bendzīns ar 75kw
Krāsa: montrealblau-metallic
Extras: el.logi un lūka,airbagi.
Latvijā iebraucis un reģistrēts 2005.gadā.
Tad nu īsumā ieskats par to ko esmu izdarijis pāris dienas pēc iegādes.
Nomainītas riepas uz ziemas baloniem, ģeneratora siksna,eļļa, eļļas filtrs,gaisa filtrs,pr.bremžu diski un kalotkas,miglas ieliktas kuru nebija,ūdens sūknis, priekšējais blīvslēgs,zem eļļas filtra turētāja blīve un cilindrīts, un varbūt kaut ko esmu piemirsis.
un te būs bildes
Šeit tika reģistrēts Cēsīs.
Tiek mainītas riepas un iepirktās daļas.
Salons Un šeit jau esmu riskējis un devies ceļā pēc nepilnām 3 dienām kamēr manā īpašumā ir šis braucamais.
Rezerves daļas mainiju pats, un pēc brauciena viss ir ok
Paldies par uzmanību!
Izskatās smuks auto, tikai nebaidies ka motors ātri vien paliks par mazu? Hm esi viens no tiem kas jau tinās prom uz vāczemi?
P.S. sveicināts bariņā
P.S. sveicināts bariņā
Pēdējais labojis armis - 30 Nov 2011, 19:08, kopā labots 1 reizi.
Izskatās labs eksemplārs!
Sveikts bariņā!
Sveikts bariņā!
Nu principā auto tika pirkt ne tēļ tā "lielā" dzinēja, bet gan dēļ labā tehniskā stāvokļa, motors tik mainīts ar laiku.armis9 rakstīja:Izskatās smuks auto, tikai nebaidies ka motors ātri vien paliks par mazu? Hm esi viens no tiem kas jau tinās prom uz vāczemi?
P.S. sveicināts bariņā
Nē vāczeme man bija pa celam, esmu šobrīd uz salas
Ar šito rupuci zem vāka pirms pāris dienām laidu uz 180km/h, kautkā tīri normāi līdz 150 uzskrēja
Iepriekšpēdējā bildē, priekša galīgi šķiba izskatās, miglas arī liekas, ka nav īsti vietā
Pa cik tad paņēmi? Priekš 97. gada tāds galīgi pašvaks ekstru ziņā
Pa cik tad paņēmi? Priekš 97. gada tāds galīgi pašvaks ekstru ziņā
priekšējais bampers ir arī šķībs, tur jaskatās dziļāk kapēc tā, kautkur pirms tam ir dabujis sitienu laikam.
Iepirkts tika zem 1k.
Iepirkts tika zem 1k.
Pēdējais labojis krivīts - 30 Nov 2011, 19:48, kopā labots 1 reizi.
Labs auto, diski labi, bet taa vien liekas ka bez arku valceeshanas nekur nepabrauksi.
bus javalce arkas
Tikai aizmugurē,jeb priekšā ar varētu būt problēmas?
Protams džipa atsperes no priekšas tiks noņemtas!!!
Protams džipa atsperes no priekšas tiks noņemtas!!!
swikts barinjaa..smuks exemplaars un gads vispaar
starp citu metajaas man viens taads motoriits..ja kko vajag tad pm. varu no vinja piedavaat dazaadas rez. dalas. tik neko taadu iipasu,jo mainiiju motoru delj ta ka galvas bliivi izpuuta..
starp citu metajaas man viens taads motoriits..ja kko vajag tad pm. varu no vinja piedavaat dazaadas rez. dalas. tik neko taadu iipasu,jo mainiiju motoru delj ta ka galvas bliivi izpuuta..
Paldies par piedāvājumu bet šobrīd esmu uz salas,un nezinu cik te ilgi būšu, ja viss sanāks tad uz jauno gadu būšu atpakaļ LV.bogdan99 rakstīja:swikts barinjaa..smuks exemplaars un gads vispaar
Kad saņēmu, uzreiz ieraudziju ka mazajā kompītī rāda temperatūru -37 un sapratu ka kkas ar devēju.
Palīdu apalšā un viens vadiņš bija nost, bet devējs pats par sevi negāja un noņēmu pavisam.
Vai var likt vienalga kādu to temp devēju, jo cik interneta esmu redzejis ir visādi
imis rakstīja:Smuks un kopts izskatās Tev!
Maģītis tāds pats kā man
Paldies! Kā jau citi biedri komentēja,ka šis tas nav riktīgi un jāpielabo un ar laiku tiks darīts
Par maģīti,sākuma nesapratu kā regulēt, jo iepriekš bijuši tikai Pioneer un Sony.
Vēl palika no iepriekšējā auto visa mūzika. Varu notirgot
gan prieksha gan mugura bus javalce un riepas zemprofila un uz iekshu verstas... 9j jau mugura butu pa lielu, a tev jau mugura nak 10j, ta ka prieksha toch javalce ar, plus vel skaties kas notiekas ar amortizatora shtoku, vai pret vinju nedursies disks, tad vel tev bus japerk klat flanchi un garas skruves man agraak bij sapnis par shadiem diskiem, bet sapratu ka vini izskatas smuki ja sanaak dabut vinjus ta lidz ar mashinas gabaritiem, jo ta vinji ir arpus auto gabaritiem un skats zud ... bet diski uber smuki - sapnis
links - http://www.e30.lv/showthread.php?473-Di ... gus/page58
links - http://www.e30.lv/showthread.php?473-Di ... gus/page58
Krivīt, nāksies ievērtēt dzīvē
Iespējams tikai pavasarī no salas braukšu mājās,tad redzēsi
Biju jau Mālpilī iebraucis uz pāris dienām,kamēr mainiju detaļas, bet kad braucu tavai majai garam e36 nestāvēja
Runājot par diskiem, būs daudz jāpārdomā vai likt vai nē, ka tik sarežģīta tā situācija
5sērijai būtu ok, arkas lielākas.
Biju jau Mālpilī iebraucis uz pāris dienām,kamēr mainiju detaļas, bet kad braucu tavai majai garam e36 nestāvēja
Runājot par diskiem, būs daudz jāpārdomā vai likt vai nē, ka tik sarežģīta tā situācija
5sērijai būtu ok, arkas lielākas.
bet ir tadu cilveeki kas arkas valcee..es domaaju ka ir taa veerts..peec tam siekla visiem tek skatoties uz tavu bmw..
SAkarigs bumeritis.. izstasti kur tev bagaznieka vaka apdare, izolacija pazudusi ???