mans e36
sveicinati.so auto iegadajos pirms 2 menesie ar 1.8 motoriti pabraukaju kadas 2 nedelas un sapratu ka vajag kautko specigaku.un ieliku 2.5 motoru.un tagad braukaju un ir ok.daudz ir ieguldits,un ir labs rezultats.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis richijs - 20 Dec 2011, 18:01, kopā labots 4 reizes.
Nezinu kpc, bet man ar parasto bamperu labāk patika Laikam tomēr vajag 17'', lai M super izskatītos...Tavam pārāk masīvs tas bampers liekas.
Bet tā jau izskatās kopts auto
Bet tā jau izskatās kopts auto
smuks bet nu nezinu vai tiesam tas ''uzacis'' ir vajadzigas
un es tava vieta to sporta filtru njemtu nost un likt orginalo,ja vien tas nav tev K&N protams :)
bet nu tas tik manas domas,nenjem ljauna...
uun sveicinats barinja
un es tava vieta to sporta filtru njemtu nost un likt orginalo,ja vien tas nav tev K&N protams :)
uun sveicinats barinja
aizmugurē pareizās lampas un būs
sveiciens bariņā
hmm vot sāku domāt,es savam laikam aķi nemaz nevarētu iedabūt motortelpā
nja un par konisko a piekritīšu,ka labāk ņemt nost un likt oriģinālo,bet nu skaties pats un tā sarkanais vāka galā a man nevisai,bet nu tavs auto,tās tik manas domas,domājams arī daudziem daudz kas nepatīk manā auto
nja un par konisko a piekritīšu,ka labāk ņemt nost un likt oriģinālo,bet nu skaties pats un tā sarkanais vāka galā a man nevisai,bet nu tavs auto,tās tik manas domas,domājams arī daudziem daudz kas nepatīk manā auto
coupe 2.8
dabut jau varetu, vnk 6 cil akis aizmugure ir nobazts izsvarojuma delj.
Martinez rakstīja:sveiciens bariņā
/nu ja saprotu daudziem nepatik tas filtrs,bet tas ir tikai sakums viss tiek pamazam nomainits un uzlabots...
patik vai nepatik tas ir viens, bet lai koniskais filtrs tiesham darbotos tur ir jaliek starpsiena, lai suc aukstu gaisu nevis karstu no radiatora, plus vel filtram ir jabut kadam labam K&N vai Pipercross, savadak nav jegas no tiem koniskajiem.
P.S. bet ta autinsh smuks, m bamperi ar piestav
P.S. bet ta autinsh smuks, m bamperi ar piestav
+1
par m bamperi varu piekrist, ka neizskatas bez pareizajiem diskiem peec nekā - labāk tad original... un kaut kas no m style prasa sedinajumu...
bet sveikts...
bet sveikts...
Tīri intereses pēc, kas K&N filtrā īpašāks nekā citām firmām?Sharpay rakstīja:smuks bet nu nezinu vai tiesam tas ''uzacis'' ir vajadzigas
uun sveicinats barinja
p.s. man vairāk iekrita acīs ka trūkst plastamasa lūka ģeneratora dzesēšanai
ja tu pareizi saskatiji jaunas bildes bus nedaudz velak jo uz doto bridi tikai salika...
možais rakstīja:par m bamperi varu piekrist, ka neizskatas bez pareizajiem diskiem peec nekā - labāk tad original... un kaut kas no m style prasa sedinajumu...
bet sveikts...
nja man bij sedinats es tas atsperes lidz pavasarim nomainiju uz orginalajam,.
sekosim un gaidisim pavasari ar zemajam atspereem un pareizajiem diskiem...
taada pati starpiiba kaa starp bilstein amiiti un montroe... kvalitaate.m4z rakstīja:Tīri intereses pēc, kas K&N filtrā īpašāks nekā citām firmām?Sharpay rakstīja:smuks bet nu nezinu vai tiesam tas ''uzacis'' ir vajadzigas
uun sveicinats barinja
es gan gribēju dzirdēt tieši viņa viedokli vnk visi tā jūsmo itkā tā būtu pati labākā izvēle un citi nekam nederētu.Agris rakstīja:taada pati starpiiba kaa starp bilstein amiiti un montroe... kvalitaate.m4z rakstīja:Tīri intereses pēc, kas K&N filtrā īpašāks nekā citām firmām?Sharpay rakstīja:smuks bet nu nezinu vai tiesam tas ''uzacis'' ir vajadzigas
uun sveicinats barinja
Sveikts bariņā!
Normāls drapaks.
Normāls drapaks.
autiņš labs
litakus jau vajag, bet nu uz ziemu daudzi brauc ar parastajiem.
ir vīri kas braukā pa trasēm ar Ne K&N filtriem, eļļo un tīra ik pēc laika, un nav nekādu problēmu.
litakus jau vajag, bet nu uz ziemu daudzi brauc ar parastajiem.
ir vīri kas braukā pa trasēm ar Ne K&N filtriem, eļļo un tīra ik pēc laika, un nav nekādu problēmu.
litakus dabuju bet nezinu vai bus smuki,.be nu pameginasu uzbast kkad driz.