Chillplace
Em, tāds dīvains jautajums, bet vai kāds Rīdzinieks nevar man ieteikt kādu vietu Rīgā vēlams ar skaistu skatu utt., kur mierīgi pačilot?
Plazas jumts :) Vēl skaisti ir pie televīzijas torņa, t.i., uz tām ielām.
Pie saules pulksteņa, Plazas jumts patiešām ir ļoti forša vieta, man, personīgi, patīk Skanstes ielas rajons pie Skanstes virsotnēm un Olimpiskā sporta centra, interesanti patīkama aura ir tai vietai..
P.s. mazās jāved pastaigāt ?
K.kas uz to pusi Paldies jā par ieteikumiem :)HoodieBro rakstīja:Pie saules pulksteņa, Plazas jumts patiešām ir ļoti forša vieta, man, personīgi, patīk Skanstes ielas rajons pie Skanstes virsotnēm un Olimpiskā sporta centra, interesanti patīkama aura ir tai vietai..
mazajām , pēc ilggadējiem eksperimentiem, ļoti tīk saules akmens, tur ir viena vieta pie Daugavas, kur var inscinēt kadrus no titānika
Pilnīgu zem HoodieBro nika prasās pamest parakstu - Romantiķis.
Tieši to pašu iedomājosRuu rakstīja:Pilnīgu zem HoodieBro nika prasās pamest parakstu - Romantiķis.
Ruu rakstīja:Pilnīgu zem HoodieBro nika prasās pamest parakstu - Romantiķis.
kāds vēl romantiķis, vnk karā visi paņēmieni ir atļauti
Tu domā braucot tur gar Toss boulingu uz priekšu un tad pa labi gar upi?HoodieBro rakstīja:mazajām , pēc ilggadējiem eksperimentiem, ļoti tīk saules akmens, tur ir viena vieta pie Daugavas, kur var inscinēt kadrus no titānika
sak rasties doma ko darit 5dien - hoodiebro varetu mus izvadāt pa savām Rigas labakajām eksperimentu vietam
piešķiriet man 2 - 3 eksperimentu objektus un tad drīkstat būt piekabe
Hoodiebro toč zin, kā jābīda biznessHoodieBro rakstīja:piešķiriet man 2 - 3 eksperimentu objektus un tad drīkstat būt piekabe
Vieta pie televīzijas torņa bija tieši laikā
ir foršs placīts aiz jahtu tirdzniecības uz Krasta ielas ar skaistu skatu uz daugavu sežot mašīna 1m no ūdens (Un tā nav zaļā zona)
nevis romantiķis,bet babņiks vai eglīšu cirtējsKon4a rakstīja:Tieši to pašu iedomājosRuu rakstīja:Pilnīgu zem HoodieBro nika prasās pamest parakstu - Romantiķis.
coupe 2.8
Martinez rakstīja:nevis romantiķis,bet babņiks vai eglīšu cirtējsKon4a rakstīja:Tieši to pašu iedomājosRuu rakstīja:Pilnīgu zem HoodieBro nika prasās pamest parakstu - Romantiķis.
+1
kas tad nu? ko es tad tādu pateicu? Vnk manā draugu lokā sauc par eglīšu cirtējiem tādus eksemplārus + no malas daļa nesapratīs par ko iet runastella rakstīja:tas ir psc šitā pateikt
coupe 2.8
nē, nu viss oki, par cik man vienmēr ir bijis vairāk čomu kā draudzeņu, tāpēc nekas anormāls tādi izteiksmes līdzekļi nešķiet
1) jebkurš statoils imantas mikrorajona.
2) Touringam salieku aizmugurejos benķus - un reku krutaka viet Touring ipašnieki man piekritis
2) Touringam salieku aizmugurejos benķus - un reku krutaka viet Touring ipašnieki man piekritis
FWD - Faggot Wheel Drive