exx[is]
Labs vakars visiem, pirms kadam 2 nedeļam parsedos no e30 uz e36 ir nelielie kasjaki,bet ta kopuma labs auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto jau smuks tikai apraksts krietni par garu, daudz lieka info iekļauts
laguuna skaists - tiesham Hood vajadzes fotosesiju veidot, kamer viena bilde vel ielidisim
Sorry tikai viena bilde,jo nepaspeju vel nofotografet pats un nepatik ka izskatas ar kalpakiem Isuma par auto:
07.1993 gada kupeja ar 1.8is motoru,el.logi,kondicionieris,gaiš auduma salons,xenons. Vizuali autiņš pilnigs stoks, bet stav kkadi puscietie amīši,gala bundulis ar normalu skaņu.rūsas nav,nekur,pats mekleju neatradu T.A 06.01.2012 ir nelielas problemas: 1. caurumiņš no akmeņa priekšeja lukturi,vai no sedana stikls der kupejai? un vel kapec man lukturi svist? 2. ik pa laikam atsledzas panelis,visi dačiki,pec tam uzreiz iesledzas,panelim beigas vai kontakts? 3. iebraucot bedre ir tada sajuta ka aizmugure staiga..peldošas bukses?atbalsti?
a un vel ka atšķiras tas pogas el.logiem?man viena nestrada
07.1993 gada kupeja ar 1.8is motoru,el.logi,kondicionieris,gaiš auduma salons,xenons. Vizuali autiņš pilnigs stoks, bet stav kkadi puscietie amīši,gala bundulis ar normalu skaņu.rūsas nav,nekur,pats mekleju neatradu T.A 06.01.2012 ir nelielas problemas: 1. caurumiņš no akmeņa priekšeja lukturi,vai no sedana stikls der kupejai? un vel kapec man lukturi svist? 2. ik pa laikam atsledzas panelis,visi dačiki,pec tam uzreiz iesledzas,panelim beigas vai kontakts? 3. iebraucot bedre ir tada sajuta ka aizmugure staiga..peldošas bukses?atbalsti?
a un vel ka atšķiras tas pogas el.logiem?man viena nestrada
panelim shema visdrizaak pipec - man tas pats bija... :)
stiklinjs der arii no sedana.. tikai pagr. nee...
vidrizaak bukses - tas kas stupicai augspuse...
sabilde, sabildee - kalpaki arii visiem ir jaredz...
man ta krasa ļoti patīk,kad tikko nomazga auto un mašina vel mitramožais rakstīja:laguuna skaists - tiesham Hood vajadzes fotosesiju veidot, kamer viena bilde vel ielidisim
skaidrs panelis jamaina,tas sīkums vienkarši man te viens cilvēks stastija ka tikai no kupejas der vot tas bukses gan atri janomaina,jo kad 5dien bija ledus braukt bija nereali ka tramvajs pa sliedemmožais rakstīja:panelim shema visdrizaak pipec - man tas pats bija... :)
nu par tam buksem papeeti pats kuras ir beigtas - tomer internetdiagnostika nav labakais variants, bet par lampaam un paneli - maini
bet sveikts barinja - saja bilde vismaz ir laguuna
bet sveikts barinja - saja bilde vismaz ir laguuna
papetišu kad būs laiks,tagad darba ļoti daudz lampas mainit tu doma tapec ka svist? izskatas ta pat ka uz bildes tikai uz r15 ar kalpakiem
pret lukturu svishanu man ir nonemti talo lampu aizsargvāciņi un itka nesvīst kā agrāk, bet lampas ir parjauktas divreiz kad liku engelus un kad krustus... un arii cotka viss salikts... - taka tur vari skatities kas pa lietu, bet pamegini sakuma ar tiem vaciniem aizmuguree.. :)
Plans uz auto pec T.A:
1.baltie pagriezieni aizmugure un priekša
2.miglas
3.balts adas salons
4.tonejums
5.normalas tumbas un parejais
Mašīna ikdienai tapec netiks sedinata,motors netiks mainits uz jaudigako
Paldies par padomu,pameiģinašu
1.baltie pagriezieni aizmugure un priekša
2.miglas
3.balts adas salons
4.tonejums
5.normalas tumbas un parejais
Mašīna ikdienai tapec netiks sedinata,motors netiks mainits uz jaudigako
Paldies par padomu,pameiģinašu
Smuks auto Izskatās pēc maniem vecajiem diskiem, kas savu laik bija uz viena no ex e36
diski kkadi AEZ r17 platumu gan nezinu,domaju ka 8joshels638 rakstīja:Smuks auto Izskatās pēc maniem vecajiem diskiem, kas savu laik bija uz viena no ex e36
Uz šito es arī acis metu, bet kautkā pa to cenu ja nemaldos 1100Ls?! mani nepiesaistija.
Bet tāa jau smuks, sveicu
Bet tāa jau smuks, sveicu
Sveikts pulkā!
Arī es šobrīd cīnos ar lukturu svīšanu. Takā varēšu padalīties pieredzē, kad uzveikšu to
Patreiz vāciņu noņemšana nelīdzēja :( Ķidāšu ārā pašus lukturus.
Arī es šobrīd cīnos ar lukturu svīšanu. Takā varēšu padalīties pieredzē, kad uzveikšu to
Patreiz vāciņu noņemšana nelīdzēja :( Ķidāšu ārā pašus lukturus.
man gan vāciņu noņemšana līdzēja
Lagūna Nu jau drīz būs populārāka krāsa šajā forumā...
Tīri glīts aparāts :)