Sievinas Kompots
Taka sarkanajam bumburam pienaacis gals, vietaa tika iepirkts shitaads kompots.
Auto: 318ti Hell Rot
No labumiem:
el.logi, el. luuka
Kondishka
ABS
Sigene ar imobilaizeru
Pashaptumshojoshais spogulis
M-tech 2 Evo stuuriite
Alpiinas uzlika prieksheejam bamperam
Alpiinas R17 diski
Hella prieksheejie lukturi (nezinu vai taadi naak originaalie shiem kompotiem)
Divi originaalie M spoileriishi, viens uz loga otrs uz grabazhnieka.
Sporta benki(arii nezinu vai vini naak stock kompotiem)
No miinusiem:
Ir nedaudz ruslans uz arkaam, ko uz pavasari vaidzeetu likvideet.
Aizmuguree dazhaadi riepu izmeeri 225/45 un 234/40, pilniigi aanii taadas riepas likt
Spoguli un prieksheejais bampers buutu jaapaarkraaso, spogi taadi izbaleejushi izskataas, bet bampers pavirshi nokraasots.
Kautkaadas anaalas naklenes saliimeetas aizmuguree, kuras vaidzeetu peec iespeejas aatraak likvideet.
Aizmugureejie lukturi jaanomaina, kauns ar taadiem braukt.
Tagad atkal varees saakt darboties gar sievinas jauno auto.
Auto: 318ti Hell Rot
No labumiem:
el.logi, el. luuka
Kondishka
ABS
Sigene ar imobilaizeru
Pashaptumshojoshais spogulis
M-tech 2 Evo stuuriite
Alpiinas uzlika prieksheejam bamperam
Alpiinas R17 diski
Hella prieksheejie lukturi (nezinu vai taadi naak originaalie shiem kompotiem)
Divi originaalie M spoileriishi, viens uz loga otrs uz grabazhnieka.
Sporta benki(arii nezinu vai vini naak stock kompotiem)
No miinusiem:
Ir nedaudz ruslans uz arkaam, ko uz pavasari vaidzeetu likvideet.
Aizmuguree dazhaadi riepu izmeeri 225/45 un 234/40, pilniigi aanii taadas riepas likt
Spoguli un prieksheejais bampers buutu jaapaarkraaso, spogi taadi izbaleejushi izskataas, bet bampers pavirshi nokraasots.
Kautkaadas anaalas naklenes saliimeetas aizmuguree, kuras vaidzeetu peec iespeejas aatraak likvideet.
Aizmugureejie lukturi jaanomaina, kauns ar taadiem braukt.
Tagad atkal varees saakt darboties gar sievinas jauno auto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Krāsa smuka, no priekšas smuks, bet piedod par atklātību, bet kompaktam nēēē.. kompakts izskatās nedabeigts, tā nocirstā aizmugure... Bet nju par gaumi nestrīdās.... bet es sev kompaktu, nekad Bet tā, ja neņem vērā , ka tas ir kompakts, tad ir ok. izskatās labs.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Izskataas taads tiiri oki
Un arii tiem aizmugureejiem lukturiem nav ne vainas
Un arii tiem aizmugureejiem lukturiem nav ne vainas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Podziņa rakstīja:Krāsa smuka, no priekšas smuks, bet piedod par atklātību, bet kompaktam nēēē.. kompakts izskatās nedabeigts, tā nocirstā aizmugure... Bet nju par gaumi nestrīdās.... bet es sev kompaktu, nekad Bet tā, ja neņem vērā , ka tas ir kompakts, tad ir ok. izskatās labs.
+88
Aprīkojums labs, tik tas ka compot...
Podziņa rakstīja:Krāsa smuka, no priekšas smuks, bet piedod par atklātību, bet kompaktam nēēē.. kompakts izskatās nedabeigts, tā nocirstā aizmugure... Bet nju par gaumi nestrīdās.... bet es sev kompaktu, nekad Bet tā, ja neņem vērā , ka tas ir kompakts, tad ir ok. izskatās labs.
Man jau kompakti arii nevisai, bet kameer nebuus izmeeginaati visi E36 modeli nenomierinaashos! Godiigi sakot, dziivee nemaz nav tik pretiigs kaa biju iedomaajies par kompotiem... var braukt!
Kad bik pabrauc ar to kompotu tad liekas ka ir oki! Un galvenais ,ka vinjam vadaamiiba ir diezgan laba
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kompots super auto, laba drifta mashina sanak! ritenju baze taapati kas kupejai! Tik bez pakaljas, shitam vel dereetu pilnaa mpaka un buus super!!!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
tā jau smuks kompots, bet ceru ka tos dubļu sargus noravēs pie pirmās izdevības
Pagaidaam paliks kaads ir, M paku atstaashu uz peedeejo. Pagaidaam saakshu ar tehniskiem un tad vizuaalajiem darbiem.jenchs rakstīja:Kompots super auto, laba drifta mashina sanak! ritenju baze taapati kas kupejai! Tik bez pakaljas, shitam vel dereetu pilnaa mpaka un buus super!!!!!
Tie dublu sargi pagaidaam netraucee, kad apniks tad noravees.m4z rakstīja:tā jau smuks kompots, bet ceru ka tos dubļu sargus noravēs pie pirmās izdevības
Vadaamiiba jau varbuut bijusi laba ja vinam priekshaa nebuutu uzliktas 255/40 riepas. Nezinu ar kuru galu ieprieksheejais saimnieks domaaja.Orkaans rakstīja:Kad bik pabrauc ar to kompotu tad liekas ka ir oki! Un galvenais ,ka vinjam vadaamiiba ir diezgan laba
krāsa patīk!!!
šitam ir virsū oriģinālie no Alpina?
Normāls kompots!
Tikai...
*parastos spoguļus
*jumta spoileri nost
*pakaļējos lukturus turpat, kur spoileri
*diskus pārkrāsot gaišus
*brizgavikus - turpat, kur pakaļējos lukturus
*sēdināt
*priekšas lukturos - krustus.
marux ir runājis!
P.S. Man kompoti patīk labāk par Touringiem
Tikai...
*parastos spoguļus
*jumta spoileri nost
*diskus pārkrāsot gaišus
*sēdināt
marux ir runājis!
Smuks, smuks Tik nopulēt, lai krāsa izteiksmīgāka!
Gan bampera uzlika, gan diski ir originaalie!RENIO rakstīja:krāsa patīk!!!
Biju paarsteigts uzzinaat ka shitiem diskiem, lai uzpumpeetu riepu jaanonem tas vaacinsh nost.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Archizlv - 10 Jan 2012, 22:56, kopā labots 1 reizi.
marux rakstīja:Normāls kompots!
Tikai...
*parastos spoguļus
*jumta spoileri nost
*diskus pārkrāsot gaišus
*sēdināt
marux ir runājis!
Pamazaam viss tiks dariits, tik jaaizdomaa kur saakt kerties klaat.
Ja ņem parastos spoguļus, tad šitos var droši sūtīt man.
Man domaat ka kupejai un sedanam spogulji atshkjiraas!
Nemaz nezināju.
Kompotam der sedana, kūtiņas spoguļi. Kupejai vienīgajai individual T.i., atšķiras trīsstūri, ar kuriem pie durvīm pieskrūvējas.
tikai un vienigi orginalie Alpina diski ir tadi kuriem ventilis ir aiz vacina...tev ir orginalie un starpcitu maksa labu naudinju