Mistrust bmw e36 318is
sveiki! esmu jauninais! sodien tika iemainits bmw e34 pret bmw e36 318is kupeju.
esmu priecigs ka tiku vala no e34 jo tam bija tik daudz vizualu defektu!
ta tad par e36 318 is vizualais var teikt ka diezgan labs sur tur rusa bet tas ari viss.sists izskatas ka nav bijis visi bleki taisni! ieprieksejais ipasnieks bija pacenties un ielicis ksenonu! kas loti patik!
salons pilnigi nekads jatira un auduma kresli! ka jau ierasts vaditaja kresls biski paplukats.
braucot nekadus troksnus piekare nedzirdeju vienigi salona kaut kas ka vienmer grab!
vienigi amisi biski pa cietiem!
a un velvienu joku piefikseju braucot ar 90 spidometrs atnircas uz kadu bridi bet pec tam atkal strada un tad atkal atnircas un atkal velak strada
vel trukst viena sparna moldings
masina diezgan atsauciga! sture loti atsauciga
no ekstram nekas dizs
termotroniks kurs melo par tempreturu ara!
laikam parasta pečka
kaut kada m-sturite
nu pagaidam viss it ka labi
esmu apmierinats loti
atvainojos par kvalitati foto taisits ar telefonu
esmu priecigs ka tiku vala no e34 jo tam bija tik daudz vizualu defektu!
ta tad par e36 318 is vizualais var teikt ka diezgan labs sur tur rusa bet tas ari viss.sists izskatas ka nav bijis visi bleki taisni! ieprieksejais ipasnieks bija pacenties un ielicis ksenonu! kas loti patik!
salons pilnigi nekads jatira un auduma kresli! ka jau ierasts vaditaja kresls biski paplukats.
braucot nekadus troksnus piekare nedzirdeju vienigi salona kaut kas ka vienmer grab!
vienigi amisi biski pa cietiem!
a un velvienu joku piefikseju braucot ar 90 spidometrs atnircas uz kadu bridi bet pec tam atkal strada un tad atkal atnircas un atkal velak strada
vel trukst viena sparna moldings
masina diezgan atsauciga! sture loti atsauciga
no ekstram nekas dizs
termotroniks kurs melo par tempreturu ara!
laikam parasta pečka
kaut kada m-sturite
nu pagaidam viss it ka labi
esmu apmierinats loti
atvainojos par kvalitati foto taisits ar telefonu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis mistrust - 13 Jan 2012, 16:09, kopā labots 2 reizes.
Foto studijā!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
bildes ievieto šeit, nevis norādi neejošu linku!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
iepriekšējam saimniekam ir paticis "baloniņtūning"
aizmurgurējas lampas ir nopustas?
kapi, bet toties ar xsenon
daudz krāsu toņi
sho stipri apshaubu, pat bildee redzams, ka viss purns kraasots un nav traapiijushi ar toni.mistrust rakstīja: ta tad par e36 318 is vizualais var teikt ka diezgan labs sur tur rusa bet tas ari viss.sists izskatas ka nav bijis visi bleki taisni!
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Galvenais lai ir pacietiiba! Un tad jau laika gaitaa gan taps par normaalu gliitu e36!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vai labas durvis
Vrb vnk spārnus mainīja,jo bija norūsējuši? Bet nu kāda gan starpība, tpt nav vairs orģināls metāls.
vispar ar to sudraba un peleko krasu gruti trapit tonji, bet ir kas mak.
jā.. krāsas toņi jau diezgan krasi atšķirās - aizm. arka liekas sagrauzta
bet nu sists jau škiet ir pamatīgi... bet veiksmi darbos, ja esi nolēmis, ko darīt... :)
bet nu sists jau škiet ir pamatīgi... bet veiksmi darbos, ja esi nolēmis, ko darīt... :)
Nu pilniigi nekaadas probleemasVitalx325 rakstīja:vispar ar to sudraba un peleko krasu gruti trapit tonji, bet ir kas mak.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu tā.....teiktu ka nedaudz būs jāpieliek roka ja vēlies, lai auto būtu labs. Izskatās ka iepriekšējais saimnieks nav žēlojis šo auto. Veiksmi darbos ja esi tādus iecerējis.
man ar tā izskatās.he9600 rakstīja:sho stipri apshaubu, pat bildee redzams, ka viss purns kraasots un nav traapiijushi ar toni.mistrust rakstīja: ta tad par e36 318 is vizualais var teikt ka diezgan labs sur tur rusa bet tas ari viss.sists izskatas ka nav bijis visi bleki taisni!
kapi :)
velu veiksmi
velu veiksmi
dzive izskatas labak neka bildes!
ja ir kalpaki tad ir visi
labam sparnam krasa atskiras
kaut kada uzlime uz pr. un mugurueja loga
bmw emblema kkada jociga
nasim melna krasa nogajusi nost
salons jaiztira,jaieliek orginalie kovriki un janovac tas sofera sedekla kovriks
moldinga nav kr.sparnam
mugureja kr.arka izrusejusi
izputejs jocigs
uz bagaznieka vaka labas puses kkada nesaprotama uzlime
sliekšni prasas pec parkrasoshanas
Nav nekas traks, japiestrada pie sita un bus labs gazamais
p.s. pagriezienu raditaji,mugurejas lampas man gan patik...
labam sparnam krasa atskiras
kaut kada uzlime uz pr. un mugurueja loga
bmw emblema kkada jociga
nasim melna krasa nogajusi nost
salons jaiztira,jaieliek orginalie kovriki un janovac tas sofera sedekla kovriks
moldinga nav kr.sparnam
mugureja kr.arka izrusejusi
izputejs jocigs
uz bagaznieka vaka labas puses kkada nesaprotama uzlime
sliekšni prasas pec parkrasoshanas
Nav nekas traks, japiestrada pie sita un bus labs gazamais
p.s. pagriezienu raditaji,mugurejas lampas man gan patik...
nedaudz roku darbs jāpieliek, un tad būs normāls. Lai labi ripo