Zurkae36 atgriežas pie E36
Sveiki visiem esmu atgriezies pie e36 šoreiz ar pilnīgi pliku Lagunagreen sedanu ar m40b18 91gada. latvijā esmu otrais saimnieks pirmstam 16 gadus piederejis sievietei. lidzi pat rupnicas servisa atslēga plāni uz auto nau zinami iespejams kautko sabuvesu varbūt tikai braukšu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāda jēga taisīt topiku, ja lūznis tikko nopirkts, ko ar viņu darīt nav nojēgas un tikpat labi pēc dienas būs pārdots atkal? Ja kaut kas jau ir sākts vai ir mērķis kādam tas pirkts vēl saprotu, bet te...
Daźreiz tur pa retam stāvu
laikam esi kads jauniņais šajā forumā
Rīt jau būs vakara atskaite par paveiktajiem darbiem ko rit planoju saskruvet . zinot mani šis auto pēc pāris mēnešiem būs pavisam cita izskatā
Lai veicas
Lai no ši kko uztaisītu vajadzēs ļoooooti daudz ieguldīt
ar kompatu pa brugji
ko tur daudz ieguldīt?
kinas paka 70e slieksnus uzlikas 25e m pod difuzors 25e koilas 50-70e un kautkādus diskus vienigais kas varētu būt dārgs ir gtr spoilers. aceries ka man par darbu nau jāmaksā ne centa jo daru visu pats
kinas paka 70e slieksnus uzlikas 25e m pod difuzors 25e koilas 50-70e un kautkādus diskus vienigais kas varētu būt dārgs ir gtr spoilers. aceries ka man par darbu nau jāmaksā ne centa jo daru visu pats
Uzliec motoru
Es domāju ka tā spoileru ēra drīz beigsies
Rezultats būs pēc kāda laiciņa.
AF jau meklēju m50b20 swapu un itka jau pat ir atrasts.
sagaidiet Ritvakaru būs vairāk bildes ar auto gan no sāniem gan apaksas
AF jau meklēju m50b20 swapu un itka jau pat ir atrasts.
sagaidiet Ritvakaru būs vairāk bildes ar auto gan no sāniem gan apaksas
Zurkae36 tevi laikam klādi augstāki spēki velk pie miskastēm vai kkādiem projektauto
Priekš 280 EUR labs auto, bet no e39 pārkāpt uz 280 EUR vērtu žurku man šķiet dīvaini, bet gan jau iemeslus saprotu... pārdevi e39, nomaksāji sodu un pa atlikušo naudu nopirki auto?
Priekš 280 EUR labs auto, bet no e39 pārkāpt uz 280 EUR vērtu žurku man šķiet dīvaini, bet gan jau iemeslus saprotu... pārdevi e39, nomaksāji sodu un pa atlikušo naudu nopirki auto?
Ja pa 280e tad norūsini visu auto, nozāģē atsperes un uzliec taisno izplūdi....
Izgriez arkas, uzliec arku uzlikas un stiilijus...
1. Puika ciemā
Izgriez arkas, uzliec arku uzlikas un stiilijus...
1. Puika ciemā