Ātrumkārbas
sveiki, ir tada problema ka karba iet uz beigam interese vai man uz bmw 320 deretu karba no bmw e34 ?
Cik vienkārši/sarežģiti ir samainīt no automāta uz mehānisko? Cik daudz laika, darba tas prasa? ^_^
Ieliekot 2robā jūtamā tāda kā vibrācija un metāliska skaņa,kas varētu būt par vainu? jāmaina kārba?
Tikai otrajā pārnesumā un pie jebkuriem apgriezieniem? Ja iedzenas un pirms pārslēgšanās patur ilgāk izspiestu sajūgu slēdzas labāk, tad sinhriķi un izčakarēti zobrati otrajam.
Taisīt neatmaksājas, vieglāk nopirkt citu kārbu.
Taisīt neatmaksājas, vieglāk nopirkt citu kārbu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Vairak tas izspaužas strauji metot un pie lieliem apgriezieniem,bet pie maziem un liekot mierīgi,mazliet var just arī :)
sinhriķi - kā jau teicu, jauna kārba un veco alumīnijā, taisīt neatmaksājas.
Cik maksā laba kārba?
kārba 30 - 50ls
darbs ar 30 - 50ls atkarībā no normst. izcenojuma
pie reizes iesaku nomainīt kārbas un kloķvārpstas gala blīvslēgus + uzmest aci sajūgam (ja iet uz beigām + 80ls komplekts)
darbs ar 30 - 50ls atkarībā no normst. izcenojuma
pie reizes iesaku nomainīt kārbas un kloķvārpstas gala blīvslēgus + uzmest aci sajūgam (ja iet uz beigām + 80ls komplekts)
Liekot ZF kārbu getraga vietā tā teikt itkā jaliek esot cits kardāns.
Esmu dzirdējis ka varot nomainīt kārbas galā zvaigzni no getraga un tāpat derēšot.
Samērot ZF kārba ar jebkuru zvaigni tāpat ir par 1 cm garāka.
Vai kardānā var tik daudz pabīdīt vēl vai ne, vai tomēr jāmeklē tas zf kardāns.
P>S moz ir kāds ar kuru var sarunāt garo muciņu lai atsitsu vaļā kārbai gala zvaigzni?
Esmu dzirdējis ka varot nomainīt kārbas galā zvaigzni no getraga un tāpat derēšot.
P>S moz ir kāds ar kuru var sarunāt garo muciņu lai atsitsu vaļā kārbai gala zvaigzni?
man gan liekas ka nederes! :)intis rakstīja:ja no e34 kam iekšā ir m50, tad kpc gan ne
par krustina mainu nezinu bet zinu vienu ka kardans padodas diezgan lielu gabalu! un ja liec zf karbu jamaina kardanam viens posms kas nak tuvak karbaij! :)Agris rakstīja:Liekot ZF kārbu getraga vietā tā teikt itkā jaliek esot cits kardāns.
taatad getraga vietaa uzlikta zf, paciinijos jau ari to stieniisha garumu uz klokji, bet secinaaju ka jaameklee arii sifters cits, jo 3 un 4 ir katras ljoti taalu viens no otra.... taa tas vareetu buut???
ir kaads meeginaajis pagarinaat metinot to dalju zem aabola? vai labaak mekleet garaaku orginaalu?
ir kaads meeginaajis pagarinaat metinot to dalju zem aabola? vai labaak mekleet garaaku orginaalu?
vari meginat metinat, bet jaskatas kads matreals! ka tik tas nebija kaukads aluminija cinka sakausejums, ko ta reali isti sametinat nevar, tikai sakipinat, un ceret ka turesies!( tiesi tads pats ka logu slotinju mehanismam tas kepas kas griezas pa rinki)
es tava vieta pameginatu sametinat, un ja ir tas matreals tad mekle citu
es tava vieta pameginatu sametinat, un ja ir tas matreals tad mekle citu
...
nu itkaa draugam ir garaaka, vinju var nomainiit viegli? nenjemot kaarbu nost?
vinam tur tuvak aizmugurei ir tas purcikitis kurs jaieliek ieksa lai vins turetos ( kas ir kimerejusies gar karbu, tie sapratis par ko runaju) un to es bez problemam iespraudu kad karba jau bija uzskruveta. tapec mans saka ka bez problemam!
...