Melnais ORKAANS
Pēc manas oranžās kūtiņas pārdošanas manās rokās pabija gan e46 unitis ,gan X3 , un nu jau pāris dienas esmu īpašnieks 318d e90 izskatā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Lai citiem vieglāk mani atcerēties ielikšu arī bildi ar savu bijušo e36
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
e90
Kūtiņa
Kūtiņa
E36 visticamāk ka vairs nav dzīvotājs! Pēdējie kas bij redzējuši teica ka diktam bēdīgā stāvoklī un tādu laiku atpakaļ skatījos csdd ,tad skate kādu laiku jau bij beigusies
E90 saloniņš
Te manas e36 kūtiņas stāsts no vietējā arhīva
viewtopic.php?f=34&t=46
viewtopic.php?f=34&t=46
Šim ar būs kautkādas izvirtības, kā 36ajam?
Nuuuu ,kā pateikt Kautkadas nelabas domas pa galvu grozās
Interesants salikums facelift aizmugure un pre facelift preikša , izskatās jau labi!
e36
Tur jau tikai lukturi un vāks ir, jo bufeera difrozors ir no prefa.
Orkan e36 kūtiņa tava vel ir dzīva , viņa neaizgaja tolmeta viss notiek tgd lenam tiek atjaunota , arkas , sliekšņi utt viss tiek parmetinats jo gadi dara savu , joprojam atrodas pie viena cilveka nekur talak viņa neies , es to visu saku jo pieder čomam , iznaca tā kad tu pardevi viņu perekupam , a perekups manam čomam , viņa īpašuma viņa ir vairak kā 6gadus protams tiks arī pārkrasota
Prieks dzirdēt ,ka mans lolojums turpinās dzīvot
Beidzot piemeklēts un uzstādīts spoilerītis! Iegādātas koilas un vēl šādi tādi labumi. Nedaudz uzlabota stereo sistēma
[/img]