E_Kurais 318is Limited Edition
sveikts mūsu vidū - autiņš
varbuut aizm. lukturi nepatiik un parastie spoguļi, bet izskatās ļoti simpātisks un skaists... - labs numurs
gaidam salona bildes..
aa.. bmw ziime uz kapota
varbuut aizm. lukturi nepatiik un parastie spoguļi, bet izskatās ļoti simpātisks un skaists... - labs numurs
gaidam salona bildes..
aa.. bmw ziime uz kapota
Kāpēc puse priekšas stikla aizlīmēta?
Smuks jau ir gan... Ja pareizi atceros, tad tos 2500 uzražoja, lai aizmugures spoileri varētu sacensībās izmantot... Kaut gan, HZ, ļoti iespējams, ka šobrīd nepareizi atceros.
Lai nu kā - sveikts bariņā!
Smuks jau ir gan... Ja pareizi atceros, tad tos 2500 uzražoja, lai aizmugures spoileri varētu sacensībās izmantot... Kaut gan, HZ, ļoti iespējams, ka šobrīd nepareizi atceros.
Lai nu kā - sveikts bariņā!
Sveikts bariņā
Smuks aparāts
Smuks aparāts
Nu gan jau ka man sastāstijuši sazin ko, bet ir dzirdēts, ka šos eksemplārus esot saražojuši dienvidāfrikā, pašam kkā neticās, bet lai nu kā BMW paliek BMW, takā lai veicās, uzturi autiņu kārtībā, neklausies muļķībās ko citi saka, bet tūnē kā sirds kāro..
Ļoti patīk gan no priekšas viss, gan uzlīme logā, gan spoileris, prasītos diski kkādi citi un lampas arī nesimpatizē, bet es jau teicu, dari kā pats vēlies
P.S. Paskatijos vēlreiz uz diskiem un iepatikās, pa manam vajadzētu zemākas riepas, un tad būtu
Ļoti patīk gan no priekšas viss, gan uzlīme logā, gan spoileris, prasītos diski kkādi citi un lampas arī nesimpatizē, bet es jau teicu, dari kā pats vēlies
P.S. Paskatijos vēlreiz uz diskiem un iepatikās, pa manam vajadzētu zemākas riepas, un tad būtu
Man jau patīk
Sveikts nu jau kuplajā e36 pulkā
Sveikts nu jau kuplajā e36 pulkā
Sveicināts
Redzēju Tavu bembi kkur pie "ieteikt draugiem" sadaļas @ dr.lv
Jā, manlieks tā melnā uzlīme no loga obligāti nost
Par to bmw emblemu uz haubi nesatraucies Man ir tieši tāāpat varbūt kkad tālākā nākotnē mainīšu haubi, bet, visticamāk, ka nēē.. manuprāt, nekas traks tur nav, ir labi
Bet pa lielam bembītis super
Redzēju Tavu bembi kkur pie "ieteikt draugiem" sadaļas @ dr.lv
Jā, manlieks tā melnā uzlīme no loga obligāti nost
Par to bmw emblemu uz haubi nesatraucies Man ir tieši tāāpat varbūt kkad tālākā nākotnē mainīšu haubi, bet, visticamāk, ka nēē.. manuprāt, nekas traks tur nav, ir labi
Bet pa lielam bembītis super
Sveikts bariņā
Skaists auto
Vienīgais tie aizmugures lukturi ne parāk,bet gaumes lieta kā kuram,katram patīk savs....
Runājot par PR stikla plēvi,man jau patīk tās šaujamlūkas....
Skaists auto
Vienīgais tie aizmugures lukturi ne parāk,bet gaumes lieta kā kuram,katram patīk savs....
Runājot par PR stikla plēvi,man jau patīk tās šaujamlūkas....
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
vizuāli ļoti smuks auto , vienīgi aizmugurējās lampas prasās citas, bet nu gaumes jautājums
Smuuksss. uzreiz atsaucas atmiņā mans 1.8 is LE forš auto.. :) Žēl ka tik zīmes nav uz haubes bet tas jau gaumes jautājums.
labs aparats!
bloki parbaudi uzbrauc ar vienu ratu uz smiltim un uz asvalta ja abi spole tad ir jaa neee tad nawa!
bloki parbaudi uzbrauc ar vienu ratu uz smiltim un uz asvalta ja abi spole tad ir jaa neee tad nawa!
Sveiks =]
smuks aparats
smuks aparats
Pa kadu ciparu paņemi šo limitetd edition?
Loti ieinteresejis šis modelis, lukojos pēc tada..
Auto skaists...
Loti ieinteresejis šis modelis, lukojos pēc tada..
Auto skaists...
e36