TheGame green.
Sveiki.Tad nu pirms ziemas beeeeidzot sanāca iegādāties mazo,zaļo sapnīti .par cik neesmu daudz izglītots par šo modeli ( vispār pirmais bembiiitis,parasti čakareejos ar priekšpiedziņām ),tāpēc neko daudz vēl neesmu spējīgs iedziļināties viņā, bet rokas no pakaļas neaug. tad nu 93, gads , 1.8is ( nesūdzos) , pie krāsas bija jāpierod,it kā pagaidām nekādu niķi nav man parādijis. kuzavs teiktu, ka teicamā stāvoklī.
Trūkumi, kas būs jānovērsh - priekšējais vējstikls vienā stūrī atlīmējies , aizmugurējam bamberam difuzors pazudis ( ja kādam ir ko piedāvāt, tad lūdzu), sākās meklējumi pēc ādas salona, vispār daudz pie salona jāpiestrādā. jānosēdina.
ā un mans draudzīgais suns sagaidot mani parasti uzlec ar priekškājām kājām uz durvīm un ir atstaajis savas švīciņas
ir iegādāti citi priekšējie luktu, pilnais Obc kompis ar visu (nezinu kā pareizi saukt) , pagriezienu slēdzi caur kuru varu spēlēties ar obc.
sniegs ir pazudis, ir uuuber liela gribeeeshana paķimereeties un sakraameet to visu iekšā.
varbūt varu pavaicāt , ko dariit ar rižajiem pagriezieniem? atstaat vai tomeeer baltos?
jā, pelēkie sliekšņi dedzina man acis
Trūkumi, kas būs jānovērsh - priekšējais vējstikls vienā stūrī atlīmējies , aizmugurējam bamberam difuzors pazudis ( ja kādam ir ko piedāvāt, tad lūdzu), sākās meklējumi pēc ādas salona, vispār daudz pie salona jāpiestrādā. jānosēdina.
ā un mans draudzīgais suns sagaidot mani parasti uzlec ar priekškājām kājām uz durvīm un ir atstaajis savas švīciņas
ir iegādāti citi priekšējie luktu, pilnais Obc kompis ar visu (nezinu kā pareizi saukt) , pagriezienu slēdzi caur kuru varu spēlēties ar obc.
sniegs ir pazudis, ir uuuber liela gribeeeshana paķimereeties un sakraameet to visu iekšā.
varbūt varu pavaicāt , ko dariit ar rižajiem pagriezieniem? atstaat vai tomeeer baltos?
jā, pelēkie sliekšņi dedzina man acis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kāds nedaudz pārcenties un krāsojot iebraucis slieksnī
vajag kārtīgu troksni,mega zemas atsperes,kārtīgus diskus un būs gerai
da nē, sliekšņi izskatās, ka bijuši visi zaļi, tik iepriekšējais saimnieks ir uzbliezis mistisko pelēko kkādu.
ja nemaldos,tad shitas e36 ir naacis no Valmieras
vajg tik smukus diskus un M buferi un buus labi!
vajg tik smukus diskus un M buferi un buus labi!
Instagram - Sandis_e36
nācis no Cēsīm, bet nereti tagad vazājās pa Valmieru zinu , ka vienai dāmai valmierā ir tikpat kā identisks
+333Kobreti rakstīja:kāds nedaudz pārcenties un krāsojot iebraucis slieksnī
par difuzoru runaajot par alinu varu atdot.. - tada pasa krasa, tikai izgriezts prieksh divu trubu izejaam ja der vari dabuut...
sveikts - vispaar...
sveikts - vispaar...
o! derēs! nākammēness jādabū anyway niknāks bundulis.
Heeey vēlviens bračka [krāsa].. super
Sabinchix rakstīja:Heeey vēlviens bračka [krāsa].. super
do" pieci !
Opački... Ielās manīts IS. Pagriezienus baltos vai tumšos, jo rižiki tiešām cērt acīs, braucot pretī.