vaitinš ē36
tatad nesen iegadajos so bmw 2.5 vanos ar 2.8 ieksam nezinu ir vai nav, bet labak iet par 2.5 vanos
ripo ok pagaidam nekadas problemas nav, ellas netere nu vis ok
nav sanacis isti laiks iebast nagus kkur un izpetit kas un ka
ar bmw saskaros pirmo reiz, taka sis ir pirmais bmw
ieprieks fanoju par quattro
SPIEZAM UZ BILDES
DARBIBA
ripo ok pagaidam nekadas problemas nav, ellas netere nu vis ok
nav sanacis isti laiks iebast nagus kkur un izpetit kas un ka
ar bmw saskaros pirmo reiz, taka sis ir pirmais bmw
ieprieks fanoju par quattro
SPIEZAM UZ BILDES
DARBIBA
Pēdējais labojis vaitins - 31 Okt 2012, 17:22, kopā labots 5 reizes.
bildes nebus?
Sveicināts bariņā
man ir kaut kas līdzīgs, tikai NEvanos būvē :) iet lopā, ļoti labi :)
Jautājums Tev - Vai Tev tukšgaitā stāvot uz vietas, motors strādā nevienmērīgi? Nu tip, apgriezieni nestaigā, bet motora tukšgaita tikai nevienmērīga.?! :)
Jautājums Tev - Vai Tev tukšgaitā stāvot uz vietas, motors strādā nevienmērīgi? Nu tip, apgriezieni nestaigā, bet motora tukšgaita tikai nevienmērīga.?! :)
vis ok strada vienmerigi
ir ok
Tātad manam čips to joku taisa, apgriezieni nestaigā, bet motors strādā kā v8vaitins rakstīja:vis ok strada vienmerigi
P.s. ļoti simpātisks aparāts, lai labi ripo un vēl labāk izskatās
Jap, šis ir tas bembuks no kāā es izvairījos, kad pirku e36.. bija piedāvājums no īpašnieka puses, bet nenopirku, jo nomīzu no tā 2.8 hibrīda.. ja nu kas, neesmu baigais meistars.. un tad tur īsti saprast kas un kāā
bet pieļauju, ka griež labi šitais
Sveikts
āāāāā un yoyo Tev ar
P.S. Lūdzu aprakstu bagātīgāku - (gads, krāsa, defekti; ekstras utt)
bet pieļauju, ka griež labi šitais
Sveikts
āāāāā un yoyo Tev ar
P.S. Lūdzu aprakstu bagātīgāku - (gads, krāsa, defekti; ekstras utt)
izlasiju velreiz un iebraucu taja ko jautaPacha rakstīja:Sveicināts bariņā
kr4 motors ruc ja ,nu paruc kadas 5 min un tad ir ta kad mazliet mainas motora darbiba, bet apgriezieni stav uzvietas
tas nav labi ?
Tas ir hibrīdsvaitins rakstīja:izlasiju velreiz un iebraucu taja ko jautaPacha rakstīja:Sveicināts bariņā
kr4 motors ruc ja ,nu paruc kadas 5 min un tad ir ta kad mazliet mainas motora darbiba, bet apgriezieni stav uzvietas
tas nav labi ?
jā, man tas pats, paliek tāds "vairāk stobru dzinējs", bet apgriezieni nelekā, same :)vaitins rakstīja:izlasiju velreiz un iebraucu taja ko jautaPacha rakstīja:Sveicināts bariņā
tas nav labi ?
Es domāju, ka nekas slikts tas nav, nēesmu spečuks, bet nu braukšanu netraucē tātad pieņemu, ka nothing spešal
Kā jau STUDENTS minēja, lūk šis ir BMW hibrīds
Piekrītu, diski
Vajag pie kompja pieslegt, mo6 kaadam devejam psc, vai gaisa masas meritajam...atbrauc pie manis, paklausiaimies!;)Pacha rakstīja:Sveicināts bariņā
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
melns + diski izskatās ļoti labi, it īpaši jau darbībā
Ok, tiklīdz dabūšu viņu pie dzīvības, uzmetīšu ziņu :)jenchs rakstīja:Vajag pie kompja pieslegt, mo6 kaadam devejam psc, vai gaisa masas meritajam...atbrauc pie manis, paklausiaimies!;)Pacha rakstīja:Sveicināts bariņā
izskatas
mums diski vienadi
mums diski vienadi
Izskatās labi.
Sveiksts bariņā!
+ vajadzētu lielāku parakstu, kas un kā
Sveiksts bariņā!
+ vajadzētu lielāku parakstu, kas un kā
topica nosaukums iespārda!
Apsveicu ar auto, lai labi kalpo!
Auto no Rīgas?
Apsveicu ar auto, lai labi kalpo!