2.5 sedan

Tatad esmu iegadajies bMW e36 1994.gada sedanu ar 2.0 vanos, kas tika nomainits uz 2.5i skuma nekadu ekstru nebija, omishu mashina
Bet tagad esmu sacis daudz ko darities. Pec ziemas spoleshanas. pameginaju uz asvalta bija mazliet savadk
(auto man ir kopsh ziemas) taka sausu asvaltu nebiju redzejis. Tatad uz labojumi: motors no 2.0vanos uz 2.5i, blokis uzlikts 100% , sedinatas atsperes pakala 40mm, preiksha tiks iegadatas tuvakajas dienas, driftera kopnis(kad to yzliku ble ar 3 uz sausa asvalta ir ispolet) a tika slipeta galva, visa ritosha perfekta stavokli. Tagad vajug degvielas sukni jo shitais nobeidzas, un sajug ar beidzas
bet to es savedisu kartiba. Vel es taisu RATstyle kapatu
bildes pagaidam maz bet kad vis bus savests kartiba tad ielikshu vel kadu bildi.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Sveicināāts
Lai labi ripo.. gaidam vairāk skaidrākas bildes

Lai labi ripo.. gaidam vairāk skaidrākas bildes

Skaidrākas bildes kā arī skaidrāku tekstu! 

Latviešu valoda gan briesmīga...
Un bildīti kādu saprotamāku ieliec - šajā tikai sniegu var redzēt.

Un bildīti kādu saprotamāku ieliec - šajā tikai sniegu var redzēt.

Ja valoda zinu ir kur pielikt
Biditi ielukshu tuvakajas dienas

Nerunājot par garumzīmēm, Tev divās rindiņās ir 3 kļūdas!Janis rakstīja:Ja valoda zinu ir kur pielikt![]()

kas ir drifta kopnis? 

arī interesē, razkladu studijāKobreti rakstīja:kas ir drifta kopnis?

jā, tekstā vajag iebraukt...
sveikts...

Sveikts pūlciņā!
* Vajag plašāku aprakstu;
* Vairāk bildes.
* Vajag plašāku aprakstu;
* Vairāk bildes.

Ai ta rakstiba, tapec ka man uz datora Norvegu valoda. Drifta kompis - ieprieksh bijis virsu uz drifta mashinas, ja no ka dat nemaku teik, jo chomaks safireja.

Dazas bildes ieliku, bampers nonemts tapec, ka mazliet cietis un miglinieki janostiprina. Salona bildes vel nav, bet rit meginashu nobildet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

kaukādi rūsas kasjaki ar pat redzami cauri netīrumiem 

Ja aprusijis, bet galvanais ka nav sapuvis :d

es jau par to rūsu neko, vairak bija tēmēts par to ka smuki "tīra" mašīna! 

Nu ja tira gan
pa grankeni pabraucot.

Kā man patīk dubļu pārklāti auto, kas tiek likti uz atrādīšanu...

Un ar ko tas kompis atšķiras no parasta kompja? Rūpējas, lai auto visu laiku šķērsām iet?Janis rakstīja: Drifta kompis - ieprieksh bijis virsu uz drifta mashinas, ja no ka dat nemaku teik, jo chomaks safireja.

atraadiisna ta veel taa, bet prikols ir tad, kad, piemeram, ss'aa kaads ieliek vienu bildi, to pasu pustumsaa un veel masina dublaina..
a par to drifta kopni
gan jau vienkarsi parasts sacipots kompis...

a par to drifta kopni