Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2218
- 2219
- 2220
- 2221
- 2222
- …
- 2228
- chevron_right
Man šķiet, ka daži šeit jauc stancētu auto ar nosēdinātu korchu. Tieši otrajam gadījumam būs tas mazais budžets un "kā ir - tā jābrauc". Stancei parasti piekare ir top zustand un koilas ar diskiem maksā kā 10 korchi, tā kā nevajag liet, ka stance ir nabagu variants
Tā tas parasti ir!Inferno rakstīja:Man šķiet, ka daži šeit jauc stancētu auto ar nosēdinātu korchu. Tieši otrajam gadījumam būs tas mazais budžets un "kā ir - tā jābrauc". Stancei parasti piekare ir top zustand un koilas ar diskiem maksā kā 10 korchi, tā kā nevajag liet, ka stance ir nabagu variants
tici man es ar vinjun braucu pietiekami agresiivi ieskaitot plakaniski arii, un tas ka cena ir 4.2 tas ir taa, negribi neperc, tur ir pietiekami visa lai salasitos 4.6+ detalaas tapec ja tu perc londzeronus tad welcome.. pareizi ir stance un izpists korchsh ir divas dazhadas lietas kur jau primaari stamcei nav vecas 10mitgadigas strechotas r15 riepas uz stilijiem, izdraztaam arkaam, 1.5mm prokji max, svarku, un ksenonu visur..cipruss18 rakstīja:Fashion rakstīja:jaajaa tu jau pa vef tiltu pis noteikti ka 70mit ar dajebko lavi pohui, ir cilveki kuri zin ka es braucu un ka man pohui skrapejs londzerons vai izputejs vai neskrapejas, absoluti vienalga tas man.. tehniski viss kartibaa, bet ja patiik onaneet uz mint londzeriem tad ta ir cita lieta
Un ar nodauzitiem landzeroniem cena 4500?
Protams katrs braucam.mes ka makam un gribam,bet pateikt,ka ar auto kuru no zemes shkjir 2.5cm un brauc ta pat ka ar darba kabluku-nu neticu.un ja tiesham taa brauc,yad tas auto nakamgad bus nododama karotees
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kuram stancerim ir tie dārgie koili ?Inferno rakstīja:Man šķiet, ka daži šeit jauc stancētu auto ar nosēdinātu korchu. Tieši otrajam gadījumam būs tas mazais budžets un "kā ir - tā jābrauc". Stancei parasti piekare ir top zustand un koilas ar diskiem maksā kā 10 korchi, tā kā nevajag liet, ka stance ir nabagu variants
a ko tev dod dargie koili, to ka tu maini vinjus reizi 3 gados nevis reizi divos? shaubos ka te kads ir sev b16 bilus panemis vismaz.. ak jaa neviensz visi tie dargie koili ir verc tik del kamberiem un ka nokalpo pa gadu -
diviem ilgaak viss, parejaadi nekadas atshiribas starp fk un ta, kuri noteikti kalp daudz labaak par flekseetu stanckorchu ar stok amjiem
diviem ilgaak viss, parejaadi nekadas atshiribas starp fk un ta, kuri noteikti kalp daudz labaak par flekseetu stanckorchu ar stok amjiem
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tur jau tā lieta, ka neviena true stancera mums te nav, tāpēc kaut ko pat viņiem šeit runāt ir pavisam lieki. Tas gan nenozīmē, ka jebkurš nosēdināts e36 ar skaistiem diskiem automātā ir sūds. Nevajag jaukt trīs dažādas lietas.
Vispirms nopērc tos "dārgos" palieto un tad secini nevis raksti savas domas atšķirība ir, ir regulējumos, detaļu un materiālu kvalitātē!Fashion rakstīja:a ko tev dod dargie koili, to ka tu maini vinjus reizi 3 gados nevis reizi divos? shaubos ka te kads ir sev b16 bilus panemis vismaz.. ak jaa neviensz visi tie dargie koili ir verc tik del kamberiem un ka nokalpo pa gadu -
Es karstā dienā noplēsu visas uzlīmes un tad ar terpentīnu (nopērkams depo) tīrīju nost līmi!chillhouse rakstīja:Iesakat labu uzlīmju noņēmēju no auto, un vietu kur to iegādāties!
Vispār jau true stanceri izmanto airsuspention vai pneimo piekari lai kad vajag braukt tad paceļ auto augšā un kad vajag izksatīties labi un ar fitmentu nolaiž līdz zemei kā nàkas.
Tas jau patiešãm kļūst smieklīgi, nav tur nekādi 11j diski kuri sagāzti uz pašām kantēm, torčī 2cm ărpus arkas un gumija ķertos arkā părbraucot pāri zefīram, lai pie viņiem pie*istosDa1ris rakstīja:https://skaties.lv/beztabu/satiksme/vai ... elu-malas/ diski svēta lieta
Kas notika ar forumu?
Vai ir kāds IT speciālists vai kāds saits - programma kas var noteikt pc atrašanās vietu pēc IP?
Hello, jaunajā forumā
Powers 2 tiesi tas kas vajadzigs.
Eu cipruss bus tev daudz topiku kur smirdet
Eu cipruss bus tev daudz topiku kur smirdet
Droši vien pērk/pārdod sadaļu jau var dalīt sīkāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2218
- 2219
- 2220
- 2221
- 2222
- …
- 2228