Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2220
- 2221
- 2222
- 2223
- 2224
- …
- 2228
- chevron_right
+36, kaut vai e30 forums kā piemērs.
Kluba pasākumi lieliski organizēti un kvalitatīvi, forumā arī nosacīta kārtība un idiotiem ātri tiek noslēgtas piekļuves iespējas
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Ch tev kā reiz divi "mans 3er" topiki vienu viet
Bet ja nopietni, tad ir labs ka e30 pievienojas.
Bet ja nopietni, tad ir labs ka e30 pievienojas.
Ļoti vienkārši,kādam censonim ir iespēja izpausties un veidot analogu,konkrēti e36 forumu un tad arī redzēs vai visi grib vienā putrā sēdēt vai konkrēti e36 forumā,tā ka es domāju te nav ko pārmest foruma uzturētājiem,veidotājiem,viņu izvēle!! Vienīgi tiem ir jaapzinās,ka kāds var izveidot atsevišķi e36 forumu un rezultāti var būt dažādi,abi divi dzīvi,viens nobeidzās vai otrs nobeidzās,vai abi divi beigās nobeidzās!
Mans personīgais viedoklis,šis bija diez gan lieki,es to vairāk salīdzinātu ka kaut kādu scooterpoweru pārtaisītu par motopoweru respektīvi apvienotu vienā,kas pie veselā saprāta es domāju ka nekad nenotiktu!
Nu,bet bez pārmetumiem,uzturētāju izvēle un arī katra paša lietotāja izvēle šeit uzturēties vai neuzturētie!
Veiksmīgi!!
Mans personīgais viedoklis,šis bija diez gan lieki,es to vairāk salīdzinātu ka kaut kādu scooterpoweru pārtaisītu par motopoweru respektīvi apvienotu vienā,kas pie veselā saprāta es domāju ka nekad nenotiktu!
Nu,bet bez pārmetumiem,uzturētāju izvēle un arī katra paša lietotāja izvēle šeit uzturēties vai neuzturētie!
Veiksmīgi!!
Alternatīvu E36 forumu uztaisīt var. Bet pa lielam cilvēki tur jāvāc pa jaunu. Atkal jāsāk no nulles. Kaut vai noreklamēt te, lai visi E36 karstgalvji nāk uz citu forumu man liekas šī foruma uzturētējiem nepatiks.
Bet ja jau saka, ka tiks padomāts atsevišķi par klasiko BMW entuziastiem, tad, vismaz pagaidām, man nav iemesla tam neticēt Katrā gadījumā skumji man ir. Liekas ka viss būs slikti, bet vēl nedzēsīšos un uz jaunu forumu ar neskriešu. Klusiņām stūrī pastāvēšu, pavērošu kas tad te tālāk būs.
Bet ja jau saka, ka tiks padomāts atsevišķi par klasiko BMW entuziastiem, tad, vismaz pagaidām, man nav iemesla tam neticēt Katrā gadījumā skumji man ir. Liekas ka viss būs slikti, bet vēl nedzēsīšos un uz jaunu forumu ar neskriešu. Klusiņām stūrī pastāvēšu, pavērošu kas tad te tālāk būs.
Škrobe par to,ka tik centīgi uzlīmēju e36.lv uzlīmītes uz sava autiņa,un tagad tolka nav
P.S Redzēsim kas būs. Kaut kas jauns vienmēr sākumā ir grūti pieņemams
P.S Redzēsim kas būs. Kaut kas jauns vienmēr sākumā ir grūti pieņemams
Vecais forums bij ērtāks, nav pierasts.
Nepatīk ka neredz aktīvās tēmas
Nepatīk ka neredz aktīvās tēmas
redz aktīvās, paskaties iepriekšējās lapas beigās manu postu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Paldies
Welcome to bmwpower #2. Interesanti sanāk, ka E30 un E46 forumi joprojām dzīvo, bet mūsējo aizklapēja ciet. Tagad varēs lasīt katrā trešajā topikā strīdus par to, ka "E90 ir labākais, bet ar visiem pārējiem 3er brauc bomāri, kuriem nedod mogo" un tādā garā. Admini, es piesakos uz e36.lv domenu, gaidu PM.
kurš veidos 5er ? (28,34,39,60,utt)
Vajag vēl 7er, kur tusēs visi bandīti un mafiozi
Karoc isak sakot sapisa labu forumu:D nau vairak intreses te ienakt viss tik neparocigs palicis. Kur ir ciprussa viedoklis par jauno izskatu?
Karoc isak sakot sapisa labu forumu:D nau vairak intreses te ienakt viss tik neparocigs palicis. Kur ir ciprussa viedoklis par jauno izskatu?
No mobilaja baigi neerti lasit
Man nepatik, bet redzesim kas bus talak :)
Man nepatik, bet redzesim kas bus talak :)
Pagaidām galīgi neiet pie sirds, liekas, ka būs baigais bardaks.. No telefona ļoti neērti, ceru, ka foruma pievienošana tapatalk ir plānota
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2220
- 2221
- 2222
- 2223
- 2224
- …
- 2228