Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2224
- 2225
- 2226
- 2227
- 2228
- chevron_right
Man nav e46/e90/f30 personigai lietoshanai...kapec es te neleju uudeni?man ir e36 kaa lielākai daljai sheit esosho cilveku...so what?
Beidzat tak tieshaam sho muldeeshanu-jus sevi nostadat mulkja lomaa...INFERNO,CH un emteks vai kaa tev tur-atbraucat tak piektdien izrunaat saapiiti savu-pietiks pa 10lapaam raudaat-ar pirmo postu visiem tapa skaidra juusu nostaaja-kadelj ir jaatkartojas 55reizes?jums varbut liekas kad esat nepamaniiti?kaadi kompleksi?...braucat piektdien uz sabraucienu ar labu garastavokli un izrunaasim...varu sniegt ari psihaloga pakalpojumus ja rodas vajadziiba!
Beidzat tak tieshaam sho muldeeshanu-jus sevi nostadat mulkja lomaa...INFERNO,CH un emteks vai kaa tev tur-atbraucat tak piektdien izrunaat saapiiti savu-pietiks pa 10lapaam raudaat-ar pirmo postu visiem tapa skaidra juusu nostaaja-kadelj ir jaatkartojas 55reizes?jums varbut liekas kad esat nepamaniiti?kaadi kompleksi?...braucat piektdien uz sabraucienu ar labu garastavokli un izrunaasim...varu sniegt ari psihaloga pakalpojumus ja rodas vajadziiba!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ramyrez rakstīja: ↑20 Jūl 2017, 18:05 Man nav e46/e90/f30 personigai lietoshanai...kapec es te neleju uudeni?man ir e36 kaa lielākai daljai sheit esosho cilveku...so what?
ch. rakstīja: ↑20 Jūl 2017, 00:58 Kapec man kaut kur jābrauc? Mani interesē šī foruma tehniskā puse,nevis sociālā. Es negribu ne ar vienu čomoties un ne ar vienu dirsties. Es gribu tikai saprast kāpēc vajadzeja noraut podā e36.lv un piedzemdet brinumu kas parklājas ar jau perfekti normali funkcionejošiem forumiem.Tie ir kkādi iluminati noslepumi ko publiski nedrīkst atklāt?
Un interese ne tapec,ka tas butu kkada mera svarigi,bet tapec ka pagaidam esmu dzirdejis tikai "nepatīk?ej nah" tipa komentarus.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kā ir ar tām maxspeedingrods aizmugurējām regulējamām ķegām - apskati var iziet ar viņām?
Kàds nau locījis organisko stiklu? Var no viņa izlocīt vajadzìgo formu kà sildot ar fènu vai karstà ūdeni paturot.
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/autovadi ... lus/801288
Kad Latvietis pamodīsies, tad jau būs par vēlu!!
Turpinam balsot par ZZS un Vienotību!!! :)
Kad Latvietis pamodīsies, tad jau būs par vēlu!!
Turpinam balsot par ZZS un Vienotību!!! :)
ja nu kas atrod stāvvietā pie rimi damme melno miglinieka vāciņu, dodiet ziņu...
Vai kur var nopirkt?
Vai kur var nopirkt?
Man ir tik nezinu kuras puses
BMW_The Ultimate Repair Bill
Manā pašvaldībā viss tiešām ir ok. Tik cik derētu kādu jaunu daudzstāveni uzcelt. Par Rīgu es esmu šokā. Par citām man ir ļoti grūti spriest.
Krievam jau poh, vinam ir tikai viens speeks par ko balsot - SC, savukaart mums taas balsis sadalas...
+ penzjonaaru sabiedriskaa transporta atlaide ari dod lieli +!
Liepajas 48a, brauc pakalj man ka reiz pasazhierpuses ir nevajadzigs
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man arī vajag to pašu. Ja es pirmais var braukt pakaļ?
Kāds var ieteikt cilvēku kurš var saregulēt megasquirt 2 vadību. PM
Smuki diski, kadi svara parametri un cena?
Konigwheels Hypergram
Šie konkrētie ir R18 8,5j -7,7kg / R18 9,5j - 8,8kg F/R
http://konigwheels.com/wheels/flow-form ... hypergram/
Rekur visi izmēri un svari
http://konigwheels.com/wheels/flow-form ... hypergram/
R17 8j - 16.3lbs / 7,4kg = ļoti viegli
edit: hmmm cena aizdomīgi lēta nez cik šipings
https://www.carid.com/konig-wheels/hype ... 88096.html
Style 32 izskatas labak par tiem otriem .svara zina ari domaju ka bus paraki par tiem r18 .ja ne svara tad iegriest tos diskus auto bius vieglak
R17 style 32 no e39 stanceru iemīļotie 9j = 11.3kg
atšķirība ir graujoša
Nospolēt toč būs vieglāk ar st32 un tām šaurajām/mazajām riepiņām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 2224
- 2225
- 2226
- 2227