Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 70
- chevron_right
Tikai pusramis netika nomainits no noname poly uz normal poly pirmaja reize. Pilnigi viss ir polyVladlen rakstīja:Tikaj pusramim poly?riebeklis rakstīja:https://scontent-arn2-1.cdninstagram.co ... 4864_n.jpg
riebeklis rakstīja:Tad NAHUJ ver manu topic valja un raksti HUJNJU? Mana logika tiko saluza meginot saprast tavas mazas puslodites!cipruss18 rakstīja:Man pietika ar tam paris reizem
Pienvedejs ibio
Dodies valcet arkas, planot buri savam kabrim labak!
Tev ir kkadi mazvertibas kompleksi??
ar kompatu pa brugji
Kas ir noname poly, kas ir normal poly, un kādas ir atšķirības?
Tu vari parstat postet lietas kas uz manu auto neaatiecas?cipruss18 rakstīja:riebeklis rakstīja:Tad NAHUJ ver manu topic valja un raksti HUJNJU? Mana logika tiko saluza meginot saprast tavas mazas puslodites!cipruss18 rakstīja:Man pietika ar tam paris reizem
Pienvedejs ibio
Dodies valcet arkas, planot buri savam kabrim labak!
Tev ir kkadi mazvertibas kompleksi??
Vnk nezinu kas par buksem ieprieksh staveja. Varbut 3B.Ruu rakstīja:Kas ir noname poly, kas ir normal poly, un kādas ir atšķirības?
Smuka krasa piekarej.. Kapec krasoji ar gultniem?
Bus jauni, isteniba pasham man nav laika to visu darit un "menegjet". Visus darbus dara Reinis Alps ar komandu.Vladlen rakstīja:Smuka krasa piekarej.. Kapec krasoji ar gultniem?
Man gan liekas baigi sūdainā krāsa...Ja godīgi vispār nesaprotu kāpēc piekare jākrāso kkādā citā krāsā izņemot melnu.Vladlen rakstīja:Smuka krasa piekarej.. Kapec krasoji ar gultniem?
Un kada krasa tava piekare?ZzevsS rakstīja:Man gan liekas baigi sūdainā krāsa...Ja godīgi vispār nesaprotu kāpēc piekare jākrāso kkādā citā krāsā izņemot melnu.Vladlen rakstīja:Smuka krasa piekarej.. Kapec krasoji ar gultniem?
Man nevajag blink blink zem auto, forshak kad salona viss smuki.
Oriģinālajā rūpnīcas krāsā ar daily dubļiem pa virsu.riebeklis rakstīja:Un kada krasa tava piekare?ZzevsS rakstīja:Man gan liekas baigi sūdainā krāsa...Ja godīgi vispār nesaprotu kāpēc piekare jākrāso kkādā citā krāsā izņemot melnu.Vladlen rakstīja:Smuka krasa piekarej.. Kapec krasoji ar gultniem?
Man nevajag blink blink zem auto, forshak kad salona viss smuki.
Viss slikti to ko es daru. Krasa ne taa, utt.
Man vieglak nepostet un aizvert topic, neka meklet jums apmierinoshu krasu!
Man vieglak nepostet un aizvert topic, neka meklet jums apmierinoshu krasu!
Redz, jebkuras krāsas piekare izskatās labāk nekā rūsaina un netīra. Jā, ātrumu tas nemazina un ikdienas lietošanā pilnīgi neko nemaina, bet man, piemēram, ir patīkami apzināties, ka zem auto izskatās tikpat smuki kā virs.ZzevsS rakstīja:Man gan liekas baigi sūdainā krāsa...Ja godīgi vispār nesaprotu kāpēc piekare jākrāso kkādā citā krāsā izņemot melnu.Vladlen rakstīja:Smuka krasa piekarej.. Kapec krasoji ar gultniem?
Un par krāsām, katram savs, citam brūns, citam melns. Es, piemēram, varu teikt, ka nesaprotu kāpēc piekare jākrāso jebkurā citā krāsa nekā lillā. Smuka krāsa taču.
Un cmoon cilvēks būve track day auto, nu patiešām kvalitatīvi, un jūs te kakājat par nepareizo piekares toni, kamēr žurkas "TD" topikā slavējat, to, ka džeks par 100 eur pārkrāso dīvaini zilu mašīnu un krāso barabānus.
Protams, protams. Katram savs līmenis un iespējas.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Meklēju sedana griestus bez lūkas. Pasažiera priekšejo durvju manualo logu pacelšanas mehanismu !
e36 ar vislabāko mechanical grip iekš foruma
Prieks skatīties šo topiku. Tā turpināt
Nedaudz no taliem plāniem.
- CEA shorshifter
- Tilton 600 series pedaļi
- Skrūvējamais būris
- sparrats max viegls un sajūgs
Gan jau ka neko neizdarīšu
- CEA shorshifter
- Tilton 600 series pedaļi
- Skrūvējamais būris
- sparrats max viegls un sajūgs
Gan jau ka neko neizdarīšu
Tas ir iespējams labākais šifters kāds vispār eksistē, , tā teikt par seksu jāmaksā
[
[
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60