Par disku iznesumiem (ET) un platumiem utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
UP!vitjazz rakstīja:Ir diski et15, 7.5j visi četri. Kāda izmēra riepas jāliek,lai nestrīķē arkas Arkas valcēt negribētu....
Ir kāds, kam žurku nemētā pa risēm ar 225 vai 215 platumu? Vajag saprast ko likt uz ET34 R17 8J
Tas jau tāds stok izmērs vien ir, gan jau ražotājs kkādus 225/45 arī paredz. Bračkam kkad bija tādi diski ar minēto gumijas izmēru, itkā problēmu nebija... Visa piekare ir top zuzdand!?
P.S. Neticās, ka samainot 215 uz 225 (vai otrādi) vien, kkas baigi varētu mainīties.
P.S. Neticās, ka samainot 215 uz 225 (vai otrādi) vien, kkas baigi varētu mainīties.
d[-_-]b
Es pēc pilnas piekares pārlasīšanas izlīdu no servisa uz savirzi ar 224 priekšā, 245 aizmugurē. Mētā pa risēm. Aizbraucu atpakaļ uz savirzes servisu, džeki īsti neko neieteica.
Kas, es, ibio, vienīgais tāds, kam viss virs 195 mētā pa risēm?
Kas, es, ibio, vienīgais tāds, kam viss virs 195 mētā pa risēm?
Bišku mētā, bet ne īpaši
lietoju, sūdzēties pagaidam nevaru.
Labāk ns2r ņem, budžeta cena, saķere nav mega, bet kalpo neraksturīgi ilgi priekš tw180
Čalis ļoti labi izskaidro + un -
Čalis ļoti labi izskaidro + un -
Haha, manu auto konkreti meta pa risem, sturi atlaist uz celja vispar nevar. Tad kad vissezon riepas, pilnigs po.
Disks R16 9j ET20
Riepa 215/45/R16
Sedināts E36 tourings.
Priekša būs ok?
Vai aizmugure stipri striķes? Ar nelielu arkas kantes pievalcešanu būs ok?
Riepa 215/45/R16
Sedināts E36 tourings.
Priekša būs ok?
Vai aizmugure stipri striķes? Ar nelielu arkas kantes pievalcešanu būs ok?
Atkarīgs no tā, cik zema mašīna, bet vispār jaa, būs traki un ar kantīti nepietiks, 8j et20 jau knapi saiet un prasās kantīti pievalcēt, 8j et20 ir 8,16cm no centra uz arkas pusi, tad 9j et20 ir 9,43cm uz arku no diska, starpība 12, 7mm, pietiekami daudz lai būtu galvas sāpes
Tu laikam par r17 spried.kaliks rakstīja: ↑11 Aug 2017, 18:14 Atkarīgs no tā, cik zema mašīna, bet vispār jaa, būs traki un ar kantīti nepietiks, 8j et20 jau knapi saiet un prasās kantīti pievalcēt, 8j et20 ir 8,16cm no centra uz arkas pusi, tad 9j et20 ir 9,43cm uz arku no diska, starpība 12, 7mm, pietiekami daudz lai būtu galvas sāpes
Es par r16.
R16 et20 8j ar 205/45 un 5mm flanci vel bija dafiga vietas starp arkas kanti.
Tāpēc saku, ka atkarīgs cik mašīna zema, jo R maina attālumu no diska un riepas pret arku uz augšu, J un ET uz sāniem
Ja salīdzina 205/40R17 un 215/45R16 tad r16 būs 4mm lielāks diametrā, būs palielas galvas sāpes jebkurā gadījumā, bet zinu ka Cipruss18 var dot konsultāciju kā risināt problēmas šajā jautājumā, ja arka negrib disku pieņemt
Ja salīdzina 205/40R17 un 215/45R16 tad r16 būs 4mm lielāks diametrā, būs palielas galvas sāpes jebkurā gadījumā, bet zinu ka Cipruss18 var dot konsultāciju kā risināt problēmas šajā jautājumā, ja arka negrib disku pieņemt
R17 J7.5 ET41 pret koilām nestrīķēsies tiz mazs iznesums?
Tiešam neviens nav licis 9j r16 diskus?
Licis neesmu, bet manuprāt problēmām jābūt.
Nopietns un plašs jautājums man. Neko daudz no disku izmēriem, iznesumiem un to saderību ar auto nesaprotu, tāpēc prasu te.
Uz ko jāskatās iegādājoties diskus priekš E90? Kādi ir pieļaujamie disku platumi, ET ar standarta piekari, bez sēdinājuma?
Uz ko jāskatās iegādājoties diskus priekš E90? Kādi ir pieļaujamie disku platumi, ET ar standarta piekari, bez sēdinājuma?
Da te drīzāk laikam nāvi ne info sagaidīsi 0 cilvēki online jau sazin cik ilgi.
Jāpērk atpakaļ e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26