zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 33
- chevron_right
Bampers sakrasots
Rīt grunteju uz krasoju spārnus.
Nezinu kas būs ar tiem kinas spārniem bet nu ja man par lietotiem ar rusu prasa 25e gabala tad es labāk panemu jaunus par 29.50
Rīt grunteju uz krasoju spārnus.
Nezinu kas būs ar tiem kinas spārniem bet nu ja man par lietotiem ar rusu prasa 25e gabala tad es labāk panemu jaunus par 29.50
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuki ,tā lēnā garā turpinot zolīdi , ticu ka būs smuki, galvenais nesasteidz takā sedanu un noklāj ar visu skābo grunti un apstrādā kārtīgi pirms krāso lai pec mēneša neuzmetas rūsa. Bus smuks auto tad.
Viens spārns sanaca gandriz ideali prieks garazas. Otrs sacakarejas jo nezināmu iemeslu dēļ krasu smidzinaja ara tadas ka bumbinas pielauju ka nekvalitativa krāsa,bet jau noslipeju neizdevušos sparnu to rit krasosu pa jaunam
Malacis, var redzēt ka zilais sedans ir bijis labs materiāls iegūt jaunas prasmes, un esi mācījies nokļūdām, tā turpināt!
izskatas riktiigi labi kaa spaarnus kraasoji? ar parasto grunti vai slaps pa slapju?
Kāds var pastāstīt kas šis par ellas spirāli? Nācās skruvet nost lai brilli dabutu nost
Eļļas radiators
Šādus plastmasas stiklinus ir iespējams jaunus dabut?
Plastmasas stikliņi nemēdz būt...
Nevar jaunus tādus plastmasas stikliņus dabūt,es savus pulēju,viens kur mētājās man...
Viņam jā,caurums jau izdedzis...
Plastmasas "stiklu" vietā var ielikt/ ielīmēt stiklus no lēcu lampām. Pusbeigtas lampas var atrast pa 5 eur/gab, no kurām iegūt nepieciešamos stiklus.
ja tev ir bezlēcu, tad stilus vajadzētu likt arī no bezlēcu utt. bet vispār jā, varbūt ne plug&play, bet var tur salikt stikla stiklus!
jo plastmasas ''stikliņiem'' tā ir standarta problēma, ka paliek dzelteni, vai vispār šādi.
M Power or no power..
Labu gribedams krasoju sparnu otru reizi un atkal darbs un matreals pa dirsu. Tieši tas pats spārns tiesi ta pati vieta atkal krasu ar bumbuliem splava ara. Pistole izmazgata krāsa pirkta pa visam cita veikala. Brille gan sanaca smuki diezgan. Neko darīt braukasu ar pretigu sparnu treso reizi toc nekrasosu 50e apmeram uz sparna krasosanu izdirsti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 33