zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 33
- chevron_right
Uz skābās grunts neko citu, kā tikai parasto grunti, likt nevar, lobīsies nost citādi viss tev tur.
vēl epo turoties...
Cik runaju ar formula.lv krasotaju tad uz skabas turas diezgan daudz veidu matreali. Tai skaita gan spaktelis gan suvju mastika zinu auto kas apalu gadu brauka ar suvju mastiku uz skabas grunts neviena pazime lidz sim bridim par lobisanos.
tu esi mēģinājis trīt špakteli, kas ir uz skābās uzsmērēta? Ja būtu, tad šo neapgalvotu...
Poliestera špakteli nedrikst smeret uz reaktivas grunts... reaktivaja spaktele esošas skābes trauce cietet špaktekei un ar to reaģē.
Pareizi butu metals -Reaktivā- epoksida vai akrila grunts-špaktele... vai tirs metals- špaktele- epoksids-krasa vai akrila grunts
Pareizi butu metals -Reaktivā- epoksida vai akrila grunts-špaktele... vai tirs metals- špaktele- epoksids-krasa vai akrila grunts
Viss būtu jauki, priekš šīs cenu kategorijas, kurā būvē auto,bet to slieksni gan nemanāmāk varēja sametināt. Nekāda uzbrauciena, tik tā viedoklis
Jā, es zinu, ka man sliekšņi ir vēl fascinējošāki
Jā, es zinu, ka man sliekšņi ir vēl fascinējošāki
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Buss uzlikas un to slieksni neviens neredzes
Vismaz sim auto vel ir slieksni nevis tikai mastika uz slieksna bet pa lielam uz nakamo gadu ja auto vel bus pie manis tad dosu metinatajam abus slieksnus parmetinat
Vismaz sim auto vel ir slieksni nevis tikai mastika uz slieksna bet pa lielam uz nakamo gadu ja auto vel bus pie manis tad dosu metinatajam abus slieksnus parmetinat
Likt uz kutinas vai tirgot talak?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
meitenes mašīnai iespējams būtu ok
Tapec jau es prasu likt virsu vai laist tautas.principa pie stures jau vislaik sez mana meitene
Līdz šim likās, ka te top zolīds auto. Lai tadiem diskiem brauka hondas un sīkie, kuri pardevuši rolleri un tikuši pie kkada auto. Te piestāvētu kādi sudraba krāsas st32 vai rondell 0058 ari būtu nice
Rondel 0058 gandriz nopirku kad pardevu borbetus.
Ja martyd butu man taja diena tirgojis butu panemis style 32 ari gribetu bet dazada platuma un no e39
Ja martyd butu man taja diena tirgojis butu panemis style 32 ari gribetu bet dazada platuma un no e39
Sliekšņus varēji bišk smukāk uzbliezt
Varbut kadam ir risinajums sai problemai? Kur meklēt donoru no ka izgriest?
Makroflekss un zila krasa...
Nabadzība :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11