zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 33
- chevron_right
Kā jau rakstīju, manuprāt garlaicīgi. Auto ne ar ko neatšķirsies no pelēkās ikdienas masas. Bet tas tikai mans viedoklis...man sudrabs nepatīk ne uz vienas automašīnas, neviena autoražotāja izpildījumā.
Vakar kautkas nedaudz padarits. Sagruntetets un saslipets viss krasojamais un sakrasotas durvju apaksas bagaznieka vaka apaksa liste zem bagaznieka tas tā lai neruse svarīgi nau izskats bet gan tā lai rūsa kādu laiku nelien ara
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pēc šitādas apstrādes, cik ziemas vajag, lai atkal sāktu rūsēt?
Pats esmu ļoti neapmierinats daudz sagatavosanas kasjaku vēl sačakarēju haubi ar ūdeni tā rit japarkraso. Logi arī visi nopusti skocs ar ko vienmer strādāju mani pievila arkas arī līdzīgas ka andzas kutij bet vismaz vairāk nau rusas.
Bildēs izskatās labi, bet nu nevar salīdzīt ar to kā bija.
Man touringam bagāžnieks ir tāds, ka drīz numura paliknis kritīs ārā [ bez jokiem ]
Man touringam bagāžnieks ir tāds, ka drīz numura paliknis kritīs ārā [ bez jokiem ]
- ikey07
Bagūzis izskatās tīri ok. Par centību + karmai
Pasa krāsas karta ir ok bet sagatavoju ļoti slikti principa spaktelet vispār jēgas nebija riebjas man tas skatelis nejutu es robezas kad ir noslipets lidzeni ir vai nu pa daudz vai nu pa mazs. Bet kā jau teicu vismaz nau rusa un tas ir pats galvenais
Malacis
Vajag vēl pārīti tāda stāvokļa e36 atdzīvināt un būs jau bez kasjakiem
Vajag vēl pārīti tāda stāvokļa e36 atdzīvināt un būs jau bez kasjakiem
galigi nau tas ko vajadzeja prasījas laikam velvienu kartu laku. Bet kā ir tā ir brauks ar tādu kada ir vienīgi pameginasu vēl mazliet ar pulejamo pastu spidumu dabut
Neesi gadījumă nopircis kkādu matēto laku? Jo spīdumam tur nepričom velviens lakas slānis. Glancēts būtu kā ar vienu, tāpat arī ar trim lakas kārtām!
Ne laka ir normala. Laka ir par mazs vietam spidums ļoti labs vietam vairāk matets būtu vēl trešā karta butu daudz labāk. Ar šo pašu laku krasoju gan spārnus gan bamperi un tur viss tip top. Man tā ir muzigaa problema ka neredzu ir par daudz vai mazs lakas krāsas
Pamēģināju lampas uzpulet.
Šobrīd rokas laizas nost un vairak pat negribas skarties klat sim auto
Šobrīd rokas laizas nost un vairak pat negribas skarties klat sim auto
Man vienreiz krāsojot priekšas spārnu arī sanāca nespīdīgs, nezinu vai tā ir pareizi darīt, bet es esmu darījis tā, ka to detaļu pēc laika vienkārši ar smalku smilšpapīru uzmatēju un pārlakoju visu vēlreiz div kārtās un sanāca normāli spīdīgs, un pēc pulēšanas bij pavisam okei
Bet tā vispār bildēs auto izskatās normāli
Bet tā vispār bildēs auto izskatās normāli
Varētu būt, ka par maz šķaidītāja vai nepareizs šķaidītājs.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …