zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 33
- chevron_right
Šai lakai nevajg. izmantoju arī ne pirmo reizi šo laku. Tā arī ir kā es sāku ka lakas par mazs to uz aci pat var pateikt mana gadijuma
kas taa pa laku? taa, kas pie pupainaas?
tāpat dīzes izmērs, telpas temperatūra, bleķu temperatūra utt... un cik daudz silikons uz virsbūves un daudz citi faktori kas ietekmē gala rezultātu un to - vajag vai nevajag laku šķaidīt.... un, protams, esmu redzējis, kas notiek ja lakai neizmanto akrila šķīdinātājub bet parasto 646... tad rezultāts vnk ēd acis ārā! Bet malacis par centību. Un labāk trennēties uz sava auto... Veiksmi darbos! Man ik pa brīdim rokas nolaižas, bet pēc pāris dienām pieeju visam ar jaunu sparu.
Šī auto buvesana tiek partraukta un ir iespēja iegut kadam sava ipasuma par 800e
Netur nervi vairāk buvet tas zurkas. Ar sito viss ir galigi slikti sodien vēl durvis pirms krasosanas nolidoja zeme visa masina izskatas taka zebra nezinu kas ar to peleko krasu ir bet viņu nevar normali uzkrasot kraso kraso un viena bridi sāk pust gaisas stripas kuras nekadigi nau iespejams aizskrasot. Nau vairāk vēlmes buvet neko
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Durvis izskatās bēdīgi,jā! Gumijas arī krāsoji vai tikai tā liekas?
Paņem atvelc elpu,padomā un gan jau atgriezīsies velme turpināt!
Paņem atvelc elpu,padomā un gan jau atgriezīsies velme turpināt!
Turpini vien taisīt, viens no šī brīža aktīvākajiem un interesantākajiem topikiem, šito durvi vari mest ārā, dabūn citu un viss būs ok.
Factrory krāsojuma efektu nekad nedabūsi, kā ir, tā būs labi. vismaz bildēs
Factrory krāsojuma efektu nekad nedabūsi, kā ir, tā būs labi. vismaz bildēs
- ikey07
Vienīgais kas varētu glābt situaciju ir atri uzmatet un nopust ar kādu akrilla krasu
Durvis var nopirkt pa kapeikām nieks vien ir, suds ar to ka nokrita zemē, bet kā durvis uzkrita uz apavu zoles virsū?
Bus labi tā kā ir sapulēsi un būs skaisti, kā jau pats minēji no kļūdām mācās , neviens nepiedzimst par perfektu krāsotāju, vajag tikai praktizēties mācīties no kļūdām un nepieļaut tās vēlreiz atkal un bus prieks.
Ir forši paskatities kā no miskastes rodas auto.
Man vsp mašīna ir 5 dažādos krāsas toņos un vel ar mastiku durvju Stūri nosmērēti.
Tak neker krenki, tik daudz esi jau izdarijis, ka atdot pa 800e butu drusku mulikiigi. Uztaisi paartaukumu, atpuuties un taisi taalaak un pieredzeejusiem autokraasotaajiem ari ne vienmeer viss izdodaas, piem, koleegis kkadu volvo 3x dabuja paarkrasot. Sudrabs vispaar taadaa krasa kuraa nokraasot nav iipasi viegli,Šī auto buvesana tiek partraukta un ir iespēja iegut kadam sava ipasuma par 800e
Siguldā esmu bieži tavu žurku nēsmu redzējis Ervīnu gan ar žiguli
Pasmejies par sevi pats
Hmm saku apsvert ideju vēlreiz pārkrāsot kuti bet soreiz tirkiz zilu
Atradu jau vēlamo toni tagat domaju lada blue vai ko lidzigu iž zalajam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 33