zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 33
- chevron_right
Ir
Tev vajadzēja ņemt plaza pašus amortizatorus
Bet kailas ka jaunas var tirgot talak
Tev vajadzēja ņemt plaza pašus amortizatorus
Bet kailas ka jaunas var tirgot talak
ar kompatu pa brugji
Kodu zini taam plazaam?
Loud N' Proud
Tur tev jābrauc uz plaza veikalu un jājautā spēkiem.
Man stāv plaza,bet nezinu tā tieši nav cieta braukšana,bet nav adi TA koilu efekti
Man stāv plaza,bet nezinu tā tieši nav cieta braukšana,bet nav adi TA koilu efekti
ar kompatu pa brugji
Un tie būtu? (nepārprast, nav uzbrauciens)
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ieapejams nakam 5dien uz skati
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
TA koila ir ļoti miksta.iekšā stāv lēts amitis.
An pašam tagad stāv ar plaša superīgi sport iekšām-uz ielas mīksts,bet agresīvi braucot nekas neskopojas un neiesezas
ar kompatu pa brugji
uz ielas TA nejūt ka baigi mīksti, ir krietni patīkamāk stingrs nekā stock. Bet vot ja uzbrauc uz grants, kur ir trepe, tad ar TA var izsist zobus, kas arī leicina par to, ka pazūd saķere jo nespēj amortizēt.cipruss18 rakstīja: ↑06 Dec 2017, 21:38TA koila ir ļoti miksta.iekšā stāv lēts amitis.
An pašam tagad stāv ar plaša superīgi sport iekšām-uz ielas mīksts,bet agresīvi braucot nekas neskopojas un neiesezas
Bet cik dzirdēts lai plasas iedabūtu TA korpusos, kādi 300e jāizgrūž, kas ir tikai priekša un ņemot vērā cik kkādi HSD/BC maksā, not sure vai ir tā vērts.
Es teiktu ka tas hsd stipri atpaliek no plaza ražojuma vai ir 1-1
Bet ja,lai plašu ieliktu,vajag ap 200 eiro
Bet ja,lai plašu ieliktu,vajag ap 200 eiro
ar kompatu pa brugji
man vajag lai viņas pilda vienu uzdevumu auto sedinajums.
Ja brauc pa labu ceļu ir chill. Protams jebkurā gadījumā labāk par stock vai par stock + "sarkanajām" atspērēm or smth. Bet grants trepe vai bruģis ir bēdīgi.
Pedejas dienas šis tas padarits. Haube tā pati vecā tikai izgriestas visas ribas un ar kaju un amuru iztaisnota Tas pagaidu variants. Saliktas koilas pasparni moldingi un vēl visadi sikumi
Aizmuguri rit sedinasu
Aizmuguri rit sedinasu
Tās ribas haubē iznjēmi lai iztaisnot haubi vai vel kautkāds iemesls kapec vinjas njem nost?
Tiesi ta lai izdauzitu buktes kuras bija aiz ribam.
Gandrīz gatavs. Vēl paliek nomainit vienu aporu bremzu sluteni un ziemas riepas un salikt plastmasinus ap durvju ruckam
Ja godīgi haubi pat varētu atstāt melnu, izskatās labi, varētu piemēram nolīmēt ar karbona plēvi, un smukus diskus un būtu konča.
Par melno haubi daudzi mīžš karstu bet neuztraucas būs peleka karbons būtu ok 2004 gadā kad vēl kekava zurkas ķuneja lidzigas Calibrām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 33