zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 33
- chevron_right
Auto ir raibs, kā lieldienu ola.. Pieejot tuvāk izskatās šausmīgi.
UŽAs
UŽAs
Ja viņš ir raibs bet krasa pirkta viena reizē. Nezinu kāpēc katra butka savs tonis ieksa bet tas mani īsti neuztrauc jo izskats ir labāks nekā no sākuma. Katrā ziņā ar laiku tonis pabales un bus ok. Svešā teritorijā list nau labi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar pelēko tā ir, vis ir jākrāso vienā piegājienā, krāsosi nākamajā dienā ar to pašu krāsu, tonis atšķirsies
Sudraba tonis vispar ir baigais mesls krasosanas ziņā. Ļoti nepateicigs. Otreiz vairāk neko nekrasosu sudrabā
Kas tad nu, kāpēc tirgo nost?
Nu i štrunts,pēc Jaunā gada iziesi. Mācies no manis,bez steigas.
Tev japerk ritens
Ja Tu e36 nevari pavilkt,ka Tu doma 7eri pavilkt?
Ja Tu e36 nevari pavilkt,ka Tu doma 7eri pavilkt?
ar kompatu pa brugji
Piekrītu Ciprusam - ja e36 liekas sālīts,kas būs ar e39 vai e38,padomā? Dēļ kam kaut ko darīt,ja uz tirgu ies? Topiks tehniski interesants,bet gala mērķi vienmēr vieni un tie paši. Kas sālītāks būs? Apdrošināšana? Padomā cik tā e38 būs....
Nau tā kā es nevaru pavilkt. Vnk dzive ir citas prioritates un man tā masina ikdienā nau vajadzīga ir otra. e36 ir vai bija ka hobijs kur sabendet nervus Es viņu kaut rit varētu uz skati aidzit bet es sāku domāt vai man tas ir izdevigi
Runajot par e39/e38 nau viņi tik dārgi uzturesana.
Mammas vīrs divu gadu laika ne uz pusi nau ielicis tik daudz sava e39 ka es savas zurkas cipruss tu baigi krameji piki sava e38? Tik cik katru mēnesi krasoji viņu. Protams ir reizes kad ir nopietnāki remonti kad jasak remontet degvielas sistemu vai turbinu. Bet tā pa lielam huina vien ir. Zurkā galigi nesanak leta uzturēšana vismaz manā skatijuma
Pats jau vainīgs ka pērc tādus e36 kuros daudz jāgrūž iekšā. Kas tad e36 ir dārgs? ~ 200 eiro visa piekare jauna, ~ 50 eiro lētākais motors?
Lets e36 ir tad ja gribi tikai braukt. Ja gribi kautko uzbūvēt nekas vairāk nau lets nu rēķini hadene 200e tad vēl kādam samaksa par to ka sataisa. Pirms katras ziemas sakop virsbuvi piekraso rusas tas jau vien labi iesitis pa kabatu . Nu man tas viss atkrīt jo visu daru pats . Bet kā jau zini e36 nekad nevar būt pabeigts vislaik gribas vēl un vel pat mainit to ko nevajg vissdargakais ko ieguldi ir savs laiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 33