dogMa's 328i coupé..
Man jau sen bija tāda aizdoma, ka tā brūnā bundža nepazuda nekurienē
Viens biedrs ņems projektam.zurkae36 rakstīja:A ko ar veco virsbūvi grīda ko izgriezst ir?dogMa rakstīja:Nē, bet bija jāpārmetina viss kreisais aizm. spārns pa punktiem. Ceturtdaļa jau bija sadabūta, bet beigās uzradās iespēja tikt pie virsbūves, kur daaaudz mazāk kas darāms, lai būtu stīgā.
Kas sheit labs notiek? Cik dzirdeets kkas buvejas bet neviens neko neatrada un neparada.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Aizbrauc ciemos un varēsi vērot pats savām acīm.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
jā bļin, atvērto durvju dienas,visi kam uznāk brauks skatīties , vispār kā tu vari kādu aicināt braukt ciemos , skatīties citu auto uz cita garāžu?
ha tūlīt viss forums aizbrauks pie Dogmas un Valters dabūs pa mizu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nū .... cik esmu bijis ciemos ,Mārim vienmēr kāds ir piebraucis vel.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Lai ir piebraukusi, bet nu vieta kur atrodas auto nebut nav caurbraucamaa vieta!!!
Prieks lasit stastu par dogMa auto
Kadu nedelu pa vakariem laisiju
Zel tikai ka viss laikam pieklusis tagad?
Kadu nedelu pa vakariem laisiju
Zel tikai ka viss laikam pieklusis tagad?
Dogma, kopš pirmās dienas Tavs auto ir licies vispilnākais E36, kāds ir redzēts, kā arī motivējis man pašam savu E36 papildināt ar dīvainām ekstrām
Mans saka, ka tev OBLIGĀTI ir jāatrod kautkur elektro regulācijas benķiem, kā manējam, bija.
Mans saka, ka tev OBLIGĀTI ir jāatrod kautkur elektro regulācijas benķiem, kā manējam, bija.
P.S. nav jau vairs jēga meklēt
T.i. ir jau atrasts, jeb šis projekts ir apstājies?
Izskatās, ka beidzot ir īstais laiks šo topiku slēgt ciet
Es nesaprotu, dažiem vnk pirksti niez līst un rakstīt visur kur nav slinkums? Kāda starpība topiks slēgts vai nav slēgts. Nē b*a, aiziešu, atradīšu 10. lapā topiku, iedirsīšu, ka "te nekas nenotiek", gaidīšu, kad vēl citi biedri sāks dzīt kaut kādu offtopiku un tad "davaj tak hui*a, slēdzam ciet".
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Domāju kā dogmām tuvākajā laikā ne līdz BMW ,Family
Paldies par komplimentu :)
Atrastas bija rekaro elektro apakšas, bet, jā.. šis projekts apstājās.. Bet sirdī tāpat mājo gan E36, gan BMW, tāpēc pagaidām kas mazliet lielāks ikdienai, bet nākotnē gan būs jāuzbūvē kas interesants