zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 33
- chevron_right
Tas ka kautko noperc pa leto uzreiz nenozime ka tirgum jābūt pēc tas cenas par kuru nopirki.
Es piemeram vasarā tos borbet b un bbs rs r16 visus kopā nopirku pa 140e. Bet tas nenozīmē ka tagat viņi visur tā maksas mizdams karstu tadu otru iespēju neatradisi
Es piemeram vasarā tos borbet b un bbs rs r16 visus kopā nopirku pa 140e. Bet tas nenozīmē ka tagat viņi visur tā maksas mizdams karstu tadu otru iespēju neatradisi
Tas kas esi ūber puper bmw fans nenozīmē ka tava bmw cena tikai celsies un celsies
99.99 % saražoto automobīļu cena kopš ražošanas brīža tikai krītas, un nebūs bmw e36 dīzeļtourings tajos 0.01% auto kategorijā kas kādreiz tiks izstādīts muzejā un kura cena tikai kāps...
Vispār uz sitiena grūti iedomāties jebkuru deviņdesmito gadu auto modeli kas būtu kkas ekskluzīvs.
Netaisos tev piemēslot topiku. Saprotu ka esi šajā auto iegūldījis daudz laika un gribi savu mašīnu notirgot maksimāli dārgi un novēlu lai tev tas arī izdodas. Bet kā vienmēr esmu pozicionējis, neuzskatu ka bmw e36 būtu ūber krutāks par jebkuru citu līdzīga gada un komplektācijas automobīli. Tad jau jebkuram deviņdesmito gadu mersedesam būtu jāmaksā vismaz divreiz dārgāk.
99.99 % saražoto automobīļu cena kopš ražošanas brīža tikai krītas, un nebūs bmw e36 dīzeļtourings tajos 0.01% auto kategorijā kas kādreiz tiks izstādīts muzejā un kura cena tikai kāps...
Vispār uz sitiena grūti iedomāties jebkuru deviņdesmito gadu auto modeli kas būtu kkas ekskluzīvs.
Netaisos tev piemēslot topiku. Saprotu ka esi šajā auto iegūldījis daudz laika un gribi savu mašīnu notirgot maksimāli dārgi un novēlu lai tev tas arī izdodas. Bet kā vienmēr esmu pozicionējis, neuzskatu ka bmw e36 būtu ūber krutāks par jebkuru citu līdzīga gada un komplektācijas automobīli. Tad jau jebkuram deviņdesmito gadu mersedesam būtu jāmaksā vismaz divreiz dārgāk.
Kad izdzirdi,ka auto ir no 90-tajiem,vispār jāsaprot,ka nekā kruta tajā nav un nav jābūt. Kad vēlies iegādāties un atbrauc apskatīt auto no 90-tajiem,vienīgajam,kas galvā ir jāpatur,ir STĀVOKLIS. Ir miroņi, ir braucošie miroņi un "ir stāvoklis". Viss. Nekam citam nav jābūt galvā. Pārējais pats par sevi nostājas vienā no šiem trim "kritērijiem".
Neesmu neviena pusē,net teikšu,ka ir redzēti "TĀDI" hlami pa 1,5k, 1,2k u.t.t, bet ir sastapti tīri zolīdi e36 pa 800e, 700e u.t.t
Neesmu neviena pusē,net teikšu,ka ir redzēti "TĀDI" hlami pa 1,5k, 1,2k u.t.t, bet ir sastapti tīri zolīdi e36 pa 800e, 700e u.t.t
Tur man tev jāpiekrīt. Hlamus esmu arī par 2k un vairāk redzējis. Tāpēc arī katrs piedāvājums jāvērtē atsevišķi pēc price/performance. Bet diemžēl tieši e36 gadījumā viņš visbiežāk neatbilst.
Labāk izej rīt skati zurkae36 un labāk vismaz kādu laiku nobrauc ar to auto, tikai pēc tam domā par maiņu vai pārdošanu.
Labāk izej rīt skati zurkae36 un labāk vismaz kādu laiku nobrauc ar to auto, tikai pēc tam domā par maiņu vai pārdošanu.
Pat hidru mekleja zem beņka
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vai tad bija tik grūti? bet nu, lai labi braucas
Vieninieku par rusu ielika piepisanas pec. Mastika leca vala pie slieksna čalis saka būs jametina es adbildeju kas tu normals esi Tiko visu parmetinaju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
A nah. autiņu uzrādīja meiča? Tip,lai mazāk piekasās?
Sieva. Auto pieder vinai
Lai ietu skati pravas nevaijg vēl vienmer kad pats uzrādu tad izbrīnīti par sodiem viņai tikai pie kases uzrāda ieksa jau es braucu
Lai ietu skati pravas nevaijg vēl vienmer kad pats uzrādu tad izbrīnīti par sodiem viņai tikai pie kases uzrāda ieksa jau es braucu
Nevajg
Ok, ne tā izteicos, jāuzrāda dokumenti.
Kops kuriem laikiem nevajag??
Maksajot pie kases,tiesibas tak jauzrada
Un tas,ka nav tiesibas-bedigi
Maksajot pie kases,tiesibas tak jauzrada
Un tas,ka nav tiesibas-bedigi
Pēdējais labojis cipruss18 - 16 Dec 2017, 16:07, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Jap, prasas personu apliecinošu dokumentu, nevis konkrēti tiesības. Tiesības pat laikam neskaitās personu apliecinošs dokuments kādu laiku, bet csdd iet cauri
Par tiesībām jāpiekrīt, sen jau bija laiks nokārtot
Par tiesībām jāpiekrīt, sen jau bija laiks nokārtot
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23