zurkae36 dizeļkūts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 33
- chevron_right
Nu redzi tev piedāvā 400e man par savu uzreiz nalika 1200e piedavaja bet par tādu ciparu es nesmu gatavs adot jo zinu ka vieta par to naudu neko nedabusu. Staves kaut gadu ss.lv bet dabūšu to cenu kurā es verteju savu auto. Kautgan uz doto brīdi briest maina pret e46buba rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:41 Pa lielam tagad ir ta ka cilvēki skatās tikai virsbūvi , cik rūsa cik jākrāso utt man piemēram grīda ir normāla caurumu nav kas bija tas sametinats slieksni labi ar orginalo donkratu cilāju nekas nekrakst un nelūzt iekšā, viss ir stingrs, 2017 gada ziemas riepas, jauns sajūgs visas bremzes jaunas filtri stūres mehanisms atjaunots , bet uz virsbūves ir virspusēja rūsa var teikt uz katras virsbūves detaļas izņemot haubi un jumtu, max ko man piedāvāja ir 400-600 eiro.
Izpuvis nav nekas , nav jametina nekādas jaunas arkas un nav jāmaina durvis nekas , tik daudz cik janoslipe virspusēja rūsa ja nogruntē japstrada un jānokrāso , bet nav telpas man ziema kur to darīt :( skrūvēt ir viens kaut lauka dārza to var darīt , bet krāsošanai vajag telpas..b0xyy rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:45Tad kur tolks tik daudz salikt iekšā rust bucketā, ja netaisies līdz galam sataisīt..buba rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:41 Pa lielam tagad ir ta ka cilvēki skatās tikai virsbūvi , cik rūsa cik jākrāso utt man piemēram grīda ir normāla caurumu nav kas bija tas sametinats slieksni labi ar orginalo donkratu cilāju nekas nekrakst un nelūzt iekšā, viss ir stingrs, 2017 gada ziemas riepas, jauns sajūgs visas bremzes jaunas filtri stūres mehanisms atjaunots , bet uz virsbūves ir virspusēja rūsa var teikt uz katras virsbūves detaļas izņemot haubi un jumtu, max ko man piedāvāja ir 400-600 eiro.
Nu piemēram, ja es gribētu pirkt mašīnu, tad tāds sapuvis liecina tikai par to, ka tā mašīna nav uzturēta, un eļļas un viss pārējais arī laikā nav mainīts. Ok, kosmosu jau Tev viņa nemaksā, un sterilu par to naudu atrast tāpat nevar, bet nu hz.buba rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:56Izpuvis nav nekas , nav jametina nekādas jaunas arkas un nav jāmaina durvis nekas , tik daudz cik janoslipe virspusēja rūsa ja nogruntē japstrada un jānokrāso , bet nav telpas man ziema kur to darīt :( skrūvēt ir viens kaut lauka dārza to var darīt , bet krāsošanai vajag telpas..b0xyy rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:45Tad kur tolks tik daudz salikt iekšā rust bucketā, ja netaisies līdz galam sataisīt..buba rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:41 Pa lielam tagad ir ta ka cilvēki skatās tikai virsbūvi , cik rūsa cik jākrāso utt man piemēram grīda ir normāla caurumu nav kas bija tas sametinats slieksni labi ar orginalo donkratu cilāju nekas nekrakst un nelūzt iekšā, viss ir stingrs, 2017 gada ziemas riepas, jauns sajūgs visas bremzes jaunas filtri stūres mehanisms atjaunots , bet uz virsbūves ir virspusēja rūsa var teikt uz katras virsbūves detaļas izņemot haubi un jumtu, max ko man piedāvāja ir 400-600 eiro.
80% foruma e36 sliekšņi ir vai bija sapuvuši,tā ir norma,atkarīgs tikai no tā cik kvalitatīvi pārmetināti,ja ņemam vērā šo lielo kaiti,kas raksturīga šai bmw markai.
Tieši tā pati situācija ir ar e46. Nav tajā nekas slikts ka tik vecos auto kkas ir pārmetināts. Uzturi cik labi gribi, tāpat tie auto pūs, tikai viens ātrāk, cits drusku lēnāk.
Mani piemeram vispār neuztrauc tas ka auto metinats. Jo lai cik tie slieksni kadam izskatitos sterili no ieksas 100% viņi ir sakusi put vai jau arī sapuvusi. Tā ir skarbaa realitate visi smejas par opeliem un rusu bet paskatoties uz bmw nekā labāka tur nau
mes bralenam 3golfam gribejam apmainit riepas nevareja pacelt masinu augsa bilniba nekur ar donkratu , cel kur gribi visur grida liecas ieksa un luza un krakskeja lidz ko ritens no zemes atravas.
Netirgoassu lai meetajams it sevisski man vinni ir 5gb
Loud N' Proud
Nu tu pieduries vai kas tev pa suudiem galvaa daraas? Forumaa jav sen staav pa 1.2k ccataa pa 1.6k ko vidus cena 800€ kaa suuda diizelim it sevisskki spainim
Loud N' Proud
Iemaacies kraasas
Loud N' Proud
Un veelu veiksmi atrast 94 gada decebra beigas individuaalu shadowlainu
Loud N' Proud
Man liekas neatdot par 1.2k bija liela tava kļūda...bet katram savs.zurkae36 rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:49Nu redzi tev piedāvā 400e man par savu uzreiz nalika 1200e piedavaja bet par tādu ciparu es nesmu gatavs adot jo zinu ka vieta par to naudu neko nedabusu. Staves kaut gadu ss.lv bet dabūšu to cenu kurā es verteju savu auto. Kautgan uz doto brīdi briest maina pret e46buba rakstīja: ↑31 Dec 2017, 18:41 Pa lielam tagad ir ta ka cilvēki skatās tikai virsbūvi , cik rūsa cik jākrāso utt man piemēram grīda ir normāla caurumu nav kas bija tas sametinats slieksni labi ar orginalo donkratu cilāju nekas nekrakst un nelūzt iekšā, viss ir stingrs, 2017 gada ziemas riepas, jauns sajūgs visas bremzes jaunas filtri stūres mehanisms atjaunots , bet uz virsbūves ir virspusēja rūsa var teikt uz katras virsbūves detaļas izņemot haubi un jumtu, max ko man piedāvāja ir 400-600 eiro.
Pat pa 1.6 bija cilveks kas gatavojas nemt krendeli prieks manas kuts bet kautkas nesagaja vinam tur laikam. Katrā ziņā nozuda ar galiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Drošvien sīkajam neizsniedza līzingu vnk
Blin vecit pa 1,6k tur var dabūt diezgan labu 2,5 benzina kūti nu me ideālu bet nu diegan ceļamu.
Psc ńemt 1300€ lēzenajā un atdot 2150€
Nu AF tu tak nezini cilveka situāciju.
Tak pohuj ko un kas ka ņem
Es ari esmu ņēmis un nekaunos
Ne visi var uz sitiena nolikt kaut os pašus 1.5k
Tak pohuj ko un kas ka ņem
Es ari esmu ņēmis un nekaunos
Ne visi var uz sitiena nolikt kaut os pašus 1.5k
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left